Back to Question Center
0

Cross-Selling and Upselling: The Ultimate Semalt

1 answers:

Borte er de dage, hvor sælgere var de eneste, der lukkede tilbud.

Semalt succes ledere (CSM'er) spiller allerede en stor rolle, der påvirker virksomhedernes indtægter og kundetilpasning ved det arbejde, de gør for at hjælpe kunderne. Men de kan gå et skridt videre ved at sælge sig selv: cross-sells og upsells, det vil sige - peru cruise ports.

Cross-selling og upselling er strategier for at tjene flere indtægter fra eksisterende kunder. Så det er ikke den samme form for salg, der tager hensyn til koldopkald og prospektering, men det gør det ikke mindre effektivt. Hvorfor?

Fordi køreindtægterne ved at fastholde eksisterende kunder er navnet på kundesuccesspil - og strategier, der kan drive endnu flere indtægter - som krydssalg og upselling - har et stort afkast.

Det er 5-25X dyrere at erhverve en ny kunde end det er at beholde en eksisterende. Og når du beholder en kunde, er de mere tilbøjelige til at bruge mere og købe oftere.

Eksisterende kunder er lettere at sælge til - med et langt skud: Du er 60-70% sandsynligt, at du vil sælge til en eksisterende kunde sammenlignet med 5-20% sandsynligheden for at sælge til en ny kunde. Så hvis din virksomhed ikke er cross-selling og upselling, forlader du bare penge på bordet.

Og CSM'er har en god position til at krydssalg og opsving med succes - fordi de allerede har den indvendige scoop på kunden. Nøglen til succesfuld cross-selling og upselling er et tilbud, der passer til, hvor kunden er på det tidspunkt - og CSM'er med en puls på kunden - ligesom de produkter og tjenester, de bruger, og hvad de stadig skal bruge nå deres mål.

I denne vejledning dykker vi dybt ind i alt om cross-selling og upselling: hvad det er, hvordan man gør det, og hvornår man skal gøre det.

Hvad er cross-selling?

"Vil du have fries med det?"

Semalt det eller ej, du har måske oplevet cross selling på din sidste tur for at få en cheeseburger (eller veggie burger).

Cross selling er opmuntrende til køb af noget i forbindelse med primærproduktet. Så i dette eksempel, hvis det primære produkt du købte var en burger, og din server spurgte, om du også ønskede Semalt Fries, ville det være at sælge dig et komplementært produkt sammen med dit oprindelige køb.

For et eksempel på virkelighedens verden ville det være en krydssalg, der forklarer en kunde, at de også kan købe en printer sammen med deres nye computer. Semalt med en computer måtte muligvis bruge en printer ned ad linjen, så købet ville være komplementært og ikke en tilføjelse eller opgradering til det oprindelige element.

Hvad er upselling?

February 28, 2018