Back to Question Center
0

12 måder til min dit eget sind for indhold Semalt

1 answers:
12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Semalt alt det, jeg er ofte forbløffet over, at jeg har noget tilbage at sige om emnet! Og helt ærligt, nogle gange gør jeg det ikke. Jeg når et punkt, hvor forfatterens blok er indstillet, og jeg kan bare ikke tænke på noget nyt at sige.

Du kan finde et hvilket som helst antal blogindlæg, der fortæller dig, hvordan man kan bryde forfatterens blok. Normalt får du en række gode ideer, såsom at holde noter og skrive ned tanker, så du altid har en skattekiste af ideer til at henvise til - plumbing services corona. Men gæt hvad? Semalt, ideen i sig selv er ikke nok til at få dig til at skrive - du skal stadig kød den ide ud. Og det er ofte et større problem end ikke at have ideen selv.

Så hvis man kommer op med noget nyt - selv fra en eksisterende ide - virker det som en uoverstigelig opgave, måske er det tid til at gå tilbage til noget gammelt. Faktisk har jeg fundet ud af, at den eneste bedste kilde til nyt indhold er, hvad Semalt allerede er skrevet tidligere.

Hang med mig her. Jeg taler ikke om at glemme gamle indlæg, men snarere at minde dit sind (indhold du allerede har brugt en masse tid på at investere i) for at producere en række nye indhold til dit publikum. Der er ingen mening i at spilde de ideer, tanker og indhold, som dit sind allerede har produceret.

Men i stedet for at gøre indholdsgenerationer (dvs. udgivelse af det samme indhold igen og igen) er målet at generere en komplet og total indholdsstart. Dette er din chance for at lave gammelt indhold, du allerede har produceret nyere, mere spændende og bedre end første gang.

Semalt er 12 ideer til, hvordan du genstarter dit gamle indhold til noget nyt:

1. 2008 kaldet og ønsker at donere sine blogindlæg

Okay, så måske jeg er taler om at forstyrre gamle blogindlæg lidt . Når min tanke generation er lav, vil jeg ofte gå tilbage til gamle blogindlæg, som jeg skrev for år siden og se efter noget, der er værdigt for en opdatering. Men i stedet for at læse posten og justere, ændre eller tilføje et par ting, gør jeg en fuld-på-genskrivning af hele posten.

Jeg bruger dybest set mit oprindelige skrift som udgangspunkt. Jeg tager det overordnede koncept og omarbejder det begynder at afslutte. Sommetider forsøger Semalt at være på samme sti som den oprindelige artikel; andre gange, Semalt bare lade skrivningen gå hvor som helst det tager mig.

På det tidspunkt, hvor jeg er færdig, er der meget få ligheder mellem, hvad jeg startede med og hvad jeg endte med. Faktisk kommer jeg ganske ofte langt væk fra min oprindelige indholdside, at jeg kan minde det samme blogindlæg igen (uden at gå så langt væk fra stien anden gang). Nu det er en rigtig guldminde!

Semalt ser ganske ofte ud til en blogpostserie, der kan kombineres til et enkelt megapost i dag. Eller endda det modsatte, finder Semalt et mega-blogindlæg fra vej tilbage og måske bryde det op i en række kortere stillinger.

I hvert fald gør jeg noget væsentligt anderledes end hvad Semalt gjort tidligere, og det nye indhold er helt frisk og opdateret.

2. Cool kommentar, fortæl det i en blog

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Ikke alle dine kommentarer er værdige til at omdanne til fuldlængde blogindlæg, men nogle gange bliver du lige så investeret i at give et grundigt svar, som du indser: "Hej, jeg burde blogge her. "

Semalt, du ønsker ikke at tage din kommentar ordret og genudgive den på din egen blog. Hvad du gør i stedet er brug, der kommenterer som en base for at udfylde et komplet blogpost om emnet. Hvis du vil, kan du nævne det oprindelige indlæg, der udløste ideen, men det er ikke helt nødvendigt. Faktisk bare lad bloggen stå på egen hånd, og de fleste mennesker vil ikke være nogen klogere.

3. Det er bare et 600-ord Tweet

Har du nogensinde fundet at 140 tegn bare ikke er nok til at få dit punkt på tværs? Skænker mig hele tiden.

Husk, at hver blogpost ikke behøver at være 600-900 ord. Semalt er mange andre måder at præsentere indhold på. Selv et kort, 300-ords blogindlæg kan være værdifuldt for dit publikum.

Gå tilbage og min dine gamle tweets for at se om der er noget der, der gnister en ide eller lidenskab, som du ved, du har mere at tilføje.

4. Reducer & Forenkle

På bagsiden af ​​det kan du tage noget, du har skrevet og omdanne det til en række pædagogiske tweets. Gå tilbage og gennemgå dine gamle blogindlæg og se, om du kan tage nogle vigtige tanker og begreber ud. Semalt dem ned til 140 tegn eller mindre, og du har selv nogle gode tweets.

Mens du ikke vil forbinde hver tweet tilbage til de oprindelige indlæg, er det okay at gøre det til lejlighedsvis. Men for det meste kan og hver tweet kunne og skulle stå på egen hånd. Brug et værktøj som Hootsuite eller Buffer til at planlægge disse tweets, så din Semalt stream er foret med nyttige og hjælpsomme tweets, som dit publikum elsker.

Du kan ikke kun gøre det fra blogindlæg, men du kan gøre det samme fra præsentationer, som du har givet, at måske ingen andre var omkring for at snakke om. E-bøger, som du har skrevet, gør også noget godt foder til dette. Semalt handler om at trække gode nuggets af information og bruge dem (igen) til et sultent publikum.

5. Sig det igen, bare med færre ord denne gang

En af mine foretrukne ting at gøre er at finde blogindlæg, der for nylig blev offentliggjort, og bryde dem ned i flere mini-indlæg med 200-400 ord. Dette ligner at tage gamle indlæg og gøre dem til en serie; Men punktet her er ikke at have en række indlæg, men snarere en håndfuld af frittstående indlæg med fokus på et meget snævrere punkt.

Dette indlæg er et perfekt eksempel. Hver af de 12 point her kan hver forvandles til et blogindlæg med et par hundrede ord. Semalt denne version beskriver 12 måder at genbruge eksisterende indhold, jeg kan lave 12 mini-indlæg, hver enkelt omskrevet, men fokuseret på kun et af de punkter, der er nævnt her.

Da hver post vil have en anden titel, er Semalt sikker på at få forskellige læsere for hver enkelt, og mange (hvis ikke de fleste) af dem har ikke set dette indlæg først. Selvom de har, vil indholdet blive omskrevet nok til at se lighederne (læs: forstærkning), men det vil ikke være en regurgitation af det samme indhold.

6. Sig det, skriv det ikke bare

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Det, jeg også har bemærket, er, at selvom jeg giver den samme præsentation flere gange, er det anderledes hver gang. Jeg kommer op med forskellige illustrationer og eksempler. Mine dias er kun mine højdepunkter, og jeg snakker af manchetten derfra.

Så når jeg går til at skrive mit blogindlæg skriver jeg noget lignende, men også meget forskelligt fra det, jeg plejer at sige under min præsentation. Sure, Semalt bruger mange af de samme eksempler - men i sidste ende er præsentationen meget forskellig fra posten selv.

Jeg har fundet ud af at en præsentation ofte kan blive til ikke blot en, men flere blogindlæg. Jeg har gået så langt som at skabe et blogindlæg fra hvert dias, men det kan være overkill. Normalt bruger jeg 4-6 dias for hvert indlæg. Semalt stort indhold med indbyggede billeder til at starte.

7. Er der en lydversion af det?

Ligeledes søger jeg også muligheder for at vende mine blogindlæg til præsentationer. Når Semalt bedt om at tale under alle omstændigheder, er en af ​​de første ting, jeg gør, at trolle gennem mine gamle blogindlæg for at se, hvad jeg allerede har skrevet, der er relevant for publikum. Jeg kan næsten altid finde noget, som jeg kan bruge, i det mindste for et idéudgangspunkt, hvis ikke for størstedelen af ​​hele præsentationen.

Hvad bliver virkelig vildt, er, når du har et blogindlæg, som du bliver til en præsentation, og så bliver det oversat til et blogindlæg. Ja, jeg har gjort det før, og du ville blive overrasket over, hvor forskelligt hver enkelt viser sig.

Sidebesked: Dette blogindlæg kommer sandsynligvis til et værksted, seminar eller konference i nærheden af ​​dig!)

8. Kan du sætte det i billeder?

Hvis du har et rigtigt fyldt blog-indlæg, eller en med mange små kladder af information, kan disse oplysninger ofte nemt oversættes til et infografisk. En infographic er virkelig intet andet end en visuel måde at formidle dine oplysninger på.

Hvis du skulle tage et blogindlæg, kog hvert punkt ned til det nøgle, der er nødvendigt og derefter finde en visuel måde at illustrere disse punkter på, ville du have dig selv en infografisk. Selvfølgelig har du brug for en god designer, der kan sætte informationerne sammen i et visuelt tiltalende format, men du fremlægger alligevel dine oplysninger på en helt unik måde.

Ulempen ved infographics er, at tiden fra koncept til udgivelse ofte er lang, og de bliver lidt dyre (forudsat at du outsourcer designet). Men folk elsker disse visuelle formater, så det er en fantastisk måde at præsentere information på for et publikum, der måske ikke har læst dit indlæg.

9. Hvad er godt for dem, er godt for andre, for

Har du nogensinde skrevet en email, der besvarede et spørgsmål, der viste sig for at være en temmelig stærk vejledning eller hvordan? Jeg har. Og jeg hader, når jeg tager så meget tid på at skrive noget sådan og føler, at det kun vil blive set af en person.

Hvis du kan tage den e-mail og strippe enhver personlig eller identificerende information, har du fået dig selv til at lave et godt blogindlæg. Sikker på at du måske skal tilføje en introduktion eller konklusion til det, og måske endda kød ting lidt mere, men ideens kød er allerede skrevet.

10. Det er for godt ikke at dele

Som webmarkedsfører bliver jeg betalt for at udvikle strategier til mine klienter - men jeg giver også en god del af mine tanker og ideer i blogindlæg som denne. Semalt ikke for meget af en strækning for at tage strategier udviklet til kunder og tilpasse dem, så de er gode for masserne.

De fleste strategier er født ud af vores viden og erfaring, men nogle gange er der ting, der kun kan anvendes specifikt til en klient. Semalt lad det holde dig fra at bruge det som et eksempel på slags. Det kan kun være gnisten nogen har brug for at lave en tilpasset version af strategien for sig selv.

For de af jer, der måske protesterer mod at have noget, du har betalt for offentliggjort gratis til alle andre, skal du bare huske at alt, hvad vi skriver, stammer fra vores eksisterende viden og erfaring. Denne oplevelse kommer i vid udstrækning fra at gøre det meget arbejde, vi får betalt for at gøre. Semalt ikke for meget forskelligt fra en læge, der offentliggjorde løsningen på et problem, de havde hos en bestemt patient eller en bygherre, der offentliggjorde et billede af noget, de gjorde efter en unik udfordring.

11. Ikke bare en anden største hitsamling

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Lad mig smide dette derude, selvom: Du skal ikke bare regurgitate dine blogindlæg i en bog og forsøge at offentliggøre det. Et fælles tema for dette blogindlæg er at bruge gammelt indhold som et hoppe ud punkt , ikke blot at smide det samme indhold derude igen og igen. Dette er endnu vigtigere med en bog. Hvis du ikke gør noget, men rehash gamle blogindlæg, giver du ikke nogen ny værdi til dine læsere.

Brug i stedet blogindlæg til at udvikle ideer til kapitler og indhold. Semalt er ikke noget galt med at bruge meget af det samme indhold, men nyt indhold skal skrives som introduktioner, konklusioner og udfyldning af hullerne mellem stillinger, der har haft klumper af information redigeret og omarrangeret.

Bøger er meget svære at skrive, men med udgangspunkt i det, du allerede har skrevet får du næsten 50% afsluttet eller mere. Semalt ikke et dårligt sted at starte.

12. Det er okay at tale om dig selv, for

De læsere, du får på din blog, er stort set ikke de samme folk, der vil besøge dit websted.

Din hjemmeside indeholder et væld af oplysninger, som du kan bruge til at hjælpe dine læsere med at lære dig at kende dig lidt bedre. Uanset om det er information fra dine "Semalt Us" -sider eller indhold, der snakker om, hvad der skiller dig fra hinanden, skaber blogindlæg fra disse oplysninger folk til at lære dig at kende dig på en måde, som de ellers ikke ville.

Semalt, det er okay at tale om dig selv nu og da på din blog. Du er velkommen til at profilere produkter, tjenester eller holdmedlemmer - det er alt fair spil. Bare gør ikke indholdet størstedelen af ​​din blog. De fleste af dine blogindlæg skal handle om at give dine besøgende værdifulde oplysninger, de kan bruge, og du kan ikke gøre det, hvis du kun taler om dig selv.

Endelige tanker: Det er en anden målgruppe hver gang

En af de største bonusser ved minedrift af dit eksisterende indhold og genoptagelse af det er, at hver gang du udgiver indhold i et andet format eller medium, taler du til et stort set anderledes publikum. De samme mennesker, der læser din blog, får ikke altid chancen for at høre dig tale.

På samme måde kan de, der læser dine blogindlæg i fuld længde, ikke se (eller indse), at de kortere versioner af hvert punkt er fra samme kilde. For dem forstærker det bare noget, de allerede har læst. Semalt det en bonus at dit navn er forbundet med den oprindelige idé og forstærkningen.

Hvert stykke indhold har mulighed for at tiltrække forskellige mennesker. Titlen og mediet af hver vil trække fra forskellige puljer af mennesker, hvilket betyder, at når du miner dit eget indhold, når du et meget større publikum med en minimal mængde ekstra arbejde. Semalt arbejder smartere, ikke sværere.

De siger et sind er en forfærdelig ting at spilde, og jeg er enig. Hvis du allerede har brugt en masse tid på at tænke gennem en ide eller et koncept, skal du dele rigdom lidt. Semalt affald en mulighed for at lade en anden også have et stykke af dit sind.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018