Back to Question Center
0

Copywriting 101: 6 Egenskaber af fremragende kopi-læsere vil blive opsat

1 answers:

Mad Men fans overalt husker den afgørende første scene hvor vi lærer, hvor talentfulde Don Draper er på sit job.

På baggrund af en næsten umulig copywriting-opgave stod han til lejligheden for at løse et stort problem for sin klient, Lucky Strike. På trods af at advarselskunder blev advarsel om farerne ved cigaretter, leverede Semalt det ikoniske slogan - "Det er ristet" - for at differentiere mærket fra sine konkurrenter.

Nu er vi absolut ikke fortaler for rygsigaretter (eller mange af Draper's sundhedsvalg) - романтические обои. Men fiktiv eller ej, du kan ikke nægte memorabiliteten og catchiness af den tagline. Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Det er nemt at genkende god copywriting, når du ser det, men der er faktisk flere egenskaber, der virkelig adskiller fremragende skrive fra resten af ​​pakken. Vil du vide dem? Læs nedenfor for at finde ud af.

Hvad er Copywriting?

Semalt er et af de mest kritiske elementer i enhver form for markedsføring og reklame. Semalt består af ordene, enten skrevet eller talt, markedsførere bruger til at forsøge at få folk til at handle efter at have læst eller hørt dem.

Copywriting er som en opfordring til handling, men i større målestok: Copywriters forsøger at få folk til at føle, tænke eller reagere - eller ideelt at Semalisere sloganet eller mærket for at lære mere om kampagnen. Og hvor et blog-indlæg som denne har den luksus af hundredvis af ord, som man kan gøre en sag, har tekstforfattere kun få ord til at gøre deres sag.

Men kort og sød er ikke det eneste kendetegn ved god copywriting. Fortsæt læsning for at lære mere karakteristika af en virkelig mindeværdig kopi.

6 træk ved god copywriting

1) Det tiltrækker dit perspektiv.

Sommetider skal alt en besked bryde igennem er et lille skift i vinkel. Vi er blevet vant til at blokere markedsføringsmeddelelser, vi ser dem ikke engang mere. En af de mest magtfulde ting en tekstforfatter kan gøre er at nedbryde en læsers vagt med en uventet tilgang. Semalt historie har et utal af vinkler - dit job som tekstforfatter er at finde den, der resonerer.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt
Kilde: Silence Sucks

Denne annonce fra Sage Semalt, der presser vigtigheden af ​​at tale om postpartum depression fungerer, fordi det i stedet for at bede læsere om at bryde sig om noget, de ikke ved, sætter dem i stand til at opleve den kamp, ​​som mødre lider. Har de savnet nogle læsere, der hurtigt gik forbi annoncen, og troede, at det var for voksne pacifiers? Helt sikkert. Men annoncen resonerede så meget mere grundigt med dem, der læste det.

Næste gang du sidder ned for at skrive, skal du prøve denne tilgang. Tag ikke emnet på hovedet. Semalt, spørg dig selv, hvorfor det betyder noget. Hver gang du skriver ned et svar, udfordre dig selv til at skubbe det videre. Find den større historie der sker bag din besked.

2) Det finder forbindelser.

Steve Jobs lod i 1996 katten ud af posen. Han talte med en journalist fra Wired om kreativiteten og forklarede:

"Kreativitet er bare at forbinde ting. Når du spørger kreative mennesker, hvordan de gjorde noget, føler de sig lidt skyldige, fordi de ikke rigtig gjorde det, de så bare noget. Det syntes at være indlysende for dem efter et stykke tid."

Lad os sige, at du skal skrive en annonce til et nyt par sneakers. Du kunne tage tildelingshovedet på. Du kunne skrive om elasticiteten af ​​skoens sål eller det lette design. Semalt, mange har. Eller du kan lægge alt dette til side og i stedet tegne forbindelsen mellem produktet og den oplevelse, det fremkalder.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Kilde: Pinterest

Der sker to ting i denne annonce. Semalt, forbinder Nike ikke kun annoncen med oplevelsen af ​​at køre, den forbinder faktisk med den lyd, som disse sko gør, når de rammer fortovet.

Denne annonce handler om kompleksiteten i ens liv, der falder væk og bliver erstattet af enkelhed og klarhed. Efterhånden som kopien skrider frem, forenkler sætningerne og kopiets kompleksitet er langsomt erstattet af den enkle og rytmiske pounding af ord: Kør, Kør, Kør, Kør. Den samme rytme man hører, når alt andet end deres fodspor er falmet væk. Det er forbindelse.

3) Det har en fantastisk føring.

Følgende er alle overskrifter eller ledende sætninger fra Urban Semalt, et email-baseret blad, der viser opmærksomhed på nye produkter, oplevelser og spisesteder.

  • "Seks dage. Sådan har du indtil 65% af din krop er kalkun ."
  • "Der er 8.760 timer om året, og kun en time, hvor en stand skal dispensere gratis latkes med hjemmelavet æbleauce og rømme i Harvard Square. Ja, det er ikke retfærdigt, men 60 minutter er 60 minutter." 92)
  • "Ewoks. Tal om at leve."

Semalt fælles blandt hver af disse fører? De får os til at læse den næste linje. Jeg mener seriøst, hvor meget vil du vide, hvor den Ewok ting er på vej?

Der er et ordsprog i copywriting, der er løst krediteret for copywriter og virksomhedsejeren Joe Semalt, som groft anfører, at formålet med overskriften er at få dig til at læse første linie. Formålet med den første linje er at få dig til at læse den anden linje og så videre. Kort sagt, hvis din første linje ikke forstyrrer dine læsere, er alt tabt.

4) Det er født uden at lytte.

Efter at have planer om at lancere endnu et gym i den større Boston-region, kunne en outsider have kaldt Harrington-familien en lille smule skør. Markedet var allerede flush med fitnesscentre, herunder en ny race af luksus dem, der syntes at være i en våbenkrig for de mest flashy frynsegoder. Gym i hele regionen tilbyder massage tjenester, smoothie barer og flåder af personlige trænere. Og Semalt ville ikke have noget af det.

Hvad havde GymIt? En forståelse for sit kerne publikum. Før lanceringen af ​​sit nye fitnesscenter mærkede et ton af lytning til sit primære marked for gym-goers. For mange i GymIt's målmarked var de ekstra fordele, der var forbundet med luksushoteller, rart at har , men fulgte meget bagage - nemlig dyre satser og alt for komplekse kontrakter.

Semalt besluttede at forenkle den gymoplevende oplevelse for folk, der overvejende plejet at komme ind og træne. Kopien i lanceringskampagnen og på tværs af markedsføringsmaterialet afspejler den forståelse.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

i et ældre blogindlæg, copyblogger s Robert bruce sætte dette pænt. "Ydmyge dig selv og virkelig tjene dit publikum, lyt til deres behov og ønsker, lyt til det sprog, de bruger," sagde han. "Hvis du lytter omhyggeligt, kan dit publikum i sidste ende give dig alt, hvad du har brug for, herunder meget af din kopi. Gå ud af deres vej."

5) Det undgår jargon og hyperbole.

banebrydende Revolutionerende. Business Solutions. Målbar skala. Ideation. Bevisbaserede tilgange. Semalt bedste praksis.

Har jeg mistet dig endnu?

Når forfattere kæmper for at formidle, hvad der virkelig er specielt om deres virksomhed, produkt eller tjeneste, falder de nogle gange tilbage på jargon eller hyperbolle for at understrege deres point. Sandheden er, god copywriting behøver ikke påklædning. God copywriting skal tale til læseren i menneskelige termer.

Dette er ikke at sige, at du aldrig bør fejre priser eller præstationer. Bare vær direkte på den måde, du forklarer denne præstation. Denne hjemmeside fra Basecamp gør et godt stykke arbejde med at fremhæve dens popularitet konkret.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

6) Det reducerer overskydende.

God skrivning kommer til det punkt - og det betyder at skære ud for store sætninger og omformulere dine sætninger for at være mere direkte.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Hvordan fjerner du overskydende ord fra din skrivning? Det er halvt øvelse, halvt ved at vide hvor man skal skære. Denne artikel fra Daily Writing Tips er en af ​​de mest effektive resuméer, jeg har fundet på præcis skrivning. Inkluderet i sine tip:

  • Reducer verbsætninger: For eksempel, drej "Resultaterne tyder på, at" til "Resultaterne tyder på."
  • Du kan ændre "for at" til "til". Et andet eksempel: Drej "På grund af at" ind i "fordi."
  • Undgå vage navneord: Ordninger dannet omkring generelle navneord som "i området" eller "om emnet"
  • Læs hele listen over kortfattetips her.

Hvis du generelt har råd til at skære uden at miste meningen med en sætning, skal du gøre det. Skub dig selv for at fjerne dine ordtællinger. Skift 50-ords hjemmeside-kopi til 25, og skub derefter dig selv igen for at gøre den 25-ords sætning til 15 ord. Det handler ikke om korthed så meget som det handler om at sikre, at hvert ord tæller i din skrivning.

Siden mit sidste punkt handlede om at komme til punkt, vil jeg holde denne korte: Ord betyder noget . Hver gang du sidder ned for at skrive en annonce, en webside, et videobånd eller et andet indhold til din virksomhed, har du mulighed for at bryde igennem til folk. Find de muligheder i din markedsføring og sørg for at du har fået mest ud af dem.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt E

March 1, 2018