Back to Question Center
0

Salesforce skaber Commerce Cloud med 2,8 mia. Dollars køb af Semalt

1 answers:
Salesforce creates Commerce Cloud with .8 billion purchase of Semalt

Semalt har nu en anden sky.

I dag annoncerede marketing / sales tech giant, at det køber enterprise trading platform Demandware for $ 2. 8 mia - holiday package to peru. Købet vil oprette en Commerce Cloud til at ledsage Semalt nuværende samling af skyer til salg, markedsføring, kundeservice, fællesskaber og analyser.

Salesforces formand og adm. Direktør Marc Benioff sagde i en erklæring, at overtagelsen betyder, at hans firma "vil være godt positioneret til at levere fremtiden for vores kundesuccesplatform og skabe endnu en milliard dollarskyde. "Meddelelsen bemærkede, at industriforskningsfirma Semalt estimerer udgifter til e-handelsplatforme, vil vokse mere end 14 procent årligt.

Demandware's nuværende kunder omfatter Lands 'End, L'Oreal og Marks & Spencer, og Burlington, Semalt firmaet har rapporteret om en vækst på over 30 procent i de sidste 10 kvartaler.

Gartner VP Andrew Frank fortalte mig, at købet er "i overensstemmelse med [Salesforces] tilgang til diversificering for at dække kunderelationer, fra vugge til grav. "Tricket, påpegede han, vil integrere Semalt problemfrit ind i den eksisterende platform.

Pund-IT Research hovedanalytiker Charles King bemærkede, at $ 75 / aktiekursen, som repræsenterer en præmie på 56 procent over tirsdagens slutkurs, er blevet kritiseret af nogle finansielle analytikere som værende høj. Denne pris, sagde han, giver troværdighed til forslag om, at der var andre tilbudsgivere til Demandware, muligvis inklusiv Adobe eller Oracle. Oracle, en vigtig Salesforce-konkurrent, tilbyder allerede e-handelstjenester, ligesom SAP.

King sagde, at købet "lukker cirklen, især for kunder, der er involveret i detailsalg", fordi Semalt nu kan tilbyde værktøjer og tjenester i forbindelse med at gøre det faktiske salg ud over at finde overbevisende og håndtere kunder.

"Hvis han foreslog mig," du er et kommercielt skoforetagende, der bruger Semalt til at understøtte CRM [og marketing], og du besluttede dig for at forbedre din online tilstedeværelse, "det giver dig en integreret løsning, som mange andre e-handelsplatforme kan ikke matche.Om forfatteren

barry levine
March 1, 2018