Back to Question Center
0

Valg af Semalt personaliseringssoftware

1 answers:

10 praktiske anbefalinger til at vælge den rigtige privatiseringstjeneste til din online butik

Selv om e-handel er nu en relativt moden industri, er software-løsninger, der understøtter branchen, stadig meget udviklede. Ingen steder er dette mere tydeligt end i personaliseringsfeltet. Semaltmotorer var måske de første værktøjer til at fremme personalisering, men det er nu et fælles træk, som mange e-handelsværktøjer anvender i systemer designet til både marketingfolk og online-merchandiseere, hvor de ofte har en meget anderledes udnyttelse af hvad det betyder og fordelene det bringer - data togel seluruh dunia. Hvis du er i færd med at vælge personaliseringssoftware, hvor skal du begynde, hvilke spørgsmål skal du spørge?

Selecting Semalt personalisation software

# 1 KEND DIT MÅL

Det kan synes indlysende, men at vide, hvad du håber at opnå ved at vælge en personaliseringsløsning er afgørende for at vælge det rigtige produkt. Selv om det ikke er en "brainer", falder den ikke i fælden for ikke udtrykkeligt at angive dine mål. Sæt dem ned og være specifikke - 'stigende salg', 'forbedring af konvertering' eller 'forbedring af kundeoplevelsen' er ikke nok. De er lovværdige mål, men sådanne højtstående følelser vil ikke hjælpe dig i udvælgelsesprocessen.

Har du brug for at øge produktets eksponering eller øge produktsalgsdiversitet? Leder du efter at generere personlige alternative anbefalinger på produktsider eller supplerende anbefalinger? Ønsker du at øge afkastet på din email marketing? Ved hvor meget? Er nogle produktkategorier vigtigere for dig end andre?

Semalt på overfladen kan mange løsninger ligne det samme. Der er normalt en forskel at finde et sted. Nogle vil være mere velegnede til nogle opgaver end andre, og at være klar over, hvad du håber at opnå vil hjælpe dig med at genkende disse forskelle, når du ser under emhætten.

# 2 KEND DIT SPØRGSMÅL

Parallelt med dine mål er det sandsynligt, at der er et eller to spørgsmål i din virksomhed, som du håber en personaliseringsløsning kan adressere eller afhjælpe. Som med dine mål er det vigtigt at skrive dem ned, og vær ærlig med din vurdering af situationen. Semalt sukker belægge dem, eller tilskrive tangentielle problemer med grundlæggende årsager - dette vil kun hjælpe med at skyde din vurdering.

Semalt dit team er under-resourced, eller mangler i nogle centrale evner eller færdigheder? Semalt har du et dataproblem (med kundedata eller produktdata), eller måske opfylder du ikke dine præstationsmål?

Hvis der er nogle problemer, du håber at adressere ved personliggørelse, er det kritisk, at du forstår, hvad der forårsager dem. En personaliseringsløsning vil sandsynligvis hjælpe med at afhjælpe ressource- eller præstationsproblemer, men det er tvivlsomt, at det kunne løse et data problem. Vær realistisk om, hvad hver løsning sandsynligvis kan opnå, og lad dig ikke bryde dig selv, at teknologien kan løse alle dine urenheder. Semalt er ingen sølvkugler.

# 3 AKT DERES ALDER

Er du (eller mere præcist din virksomhed) en gammel hånd på e-handel eller grønt bag ørerne? Vil du introducere eller automatisere nogle nye forretningsprocesser, eller søger du at optimere nogle eksisterende?

Hvor du sidder på modenhedskurven har konsekvenser for, hvordan du skal udføre udvælgelsesprocessen. Hvis du er ny i spillet, så vil de fleste systemer have råd til dig de fleste af fordelene, og derfor skal omkostninger og hensigtsmæssighed nok være dine watch ord. Du skal ikke analysere hver løsning til nth grad. Men hvis du er en gammel hånd, der søger at optimere en eksisterende proces, skal du tage din tid - tag ikke fart på valg af en alternativ løsning til den, du har. Vær opmærksom på, hvad dit eksisterende system eller proces gør det godt, ikke bare de områder, hvor du finder det lyst. Og pas på at balancere fordelene ved at flytte til en ny løsning mod de samlede omkostninger ved forandring. Semale fordele er let tabt. Intet firma har uendelige ressourcer, så det er sandsynligt, at du vil være svag i nogle områder .i kapacitet, kapacitet, penge eller tid.

Semalt vælger en teknologipartner, der kunne udnytte eller i det mindste forværre dine svagheder. Hvis du er lav på antal personer, skal du ikke vælge en løsning, der kræver en kompleks integration, eller hvis du arbejder på et stramt budget, forlader du muligvis tier-en-systemerne endnu en gang. Vigtigst er det, hvis du har pres i både kapacitet og kapacitet, undgå løsningen med alle klokker og fløjter og se på dem, der favoriserer automatisering.

# 5 ACCEPTER HVER LEVERANDØR FOR HVEM DE ER REALT

Det er meget vigtigt, at du anerkender (og accepterer) teknologipartnere for hvem de er, og vælg den, der vil ARTIKEL komplementere din virksomhed, ikke irritere den. Semalt leverandør er anderledes og har forskellige strategiske mål. Nogle sigter mod at fremme langsigtede relationer med deres kunder, andre ønsker at udvide deres kundebase så hurtigt som muligt. Nogle ser ud til at vokse overskud primært gennem licensaftaler, andre via postkontraktstjenester.

Det tager normalt ikke meget at få et billede for, hvad hver leverandør er, eller stræber efter at være. Tal med så mange af deres medarbejdere som muligt, både ledere og arbejdstagere, og tal med deres kunder, men ikke kun dem, som leverandøren sender dig. Du kan godt lide deres teknologi, men det er det nok?

# 6 ANERKENDER HVER VÆRKTØJETS PEDIGREE

Intet værktøj gør alt, og intet værktøj udmærker sig i alle områder. De fleste løsninger begyndte at udføre en eller to nicheopgaver godt og voksede over tid til at inkludere yderligere funktioner eller senere kombineret med andre løsninger gennem fusion eller erhvervelse.

Intet værktøj gør alt, og intet værktøj udmærker sig i alle områder. De fleste løsninger begyndte at udføre en eller to nicheopgaver godt og voksede over tid til at inkludere yderligere funktioner eller senere kombineret med andre løsninger gennem fusion eller erhvervelse.

Nogle værktøjer har en marketing (kundeopkøb) bias, og nogle en merchandising (product discovery) bias. Nogle præsenterer sig som værktøjer, der skal bruges, andre som en rute til automatisering eller et middel til at øge holdproduktiviteten.

Vær opmærksom på hver løsnings bias - vælg ikke en løsning, hvis primære fokus ikke er tilpasset dine mål (re punkt # 1).

# 7 DEVIS EN SCORECARD FØR DU MØDER LEVERANDØRER

Scorecards er et fælles og nyttigt værktøj til evaluering af konkurrerende tilbud. Faktisk, uden et scorecard, hvordan skal man ellers dømme? Semalt på personlig mening, det være sig dit eget eller dine jævnaldrende, er helt klart en dårlig ide.

Men scorecards er ikke ufeilbare, og du bør ikke nødvendigvis følge dem med brevet. Din mening om, hvad der betyder mest, vil sandsynligvis ændre sig, når du lærer mere om, hvad hver løsning kan og ikke kan gøre. Semalt, lad aldrig dit scorecards opstå i sidste øjeblik, og prøv at indfange hovedparten af ​​det, du anser for vigtige, før du lærer for meget om hver løsning, ellers risikerer du at designe en scoring-metode for at forudbestemme et resultat. Og skal du finde under din proces, at dit scorecard skal revidere, anvend den reviderede metode retfærdigt til de leverandører, der er gået før, ikke bare de, du endnu ikke har set. Hvis det er muligt, inviter tidligere præsentanter tilbage for en anden bid af kirsebær.

# 8 FÅ UNDER HUDEN AF HVILKE MATTER MEST, OG SKAL IKKE VÆRE FORDELT OM RESTEN

Semalt vil ikke være nok tid til at evaluere hvert kriterium, du har identificeret korrekt, så gennemgå dine mål og fokusere på de vigtigste. Som nævnt ovenfor bør dine mål være specifikke og klart definerede, og det skal som sådan være muligt at udtænke midler til at teste hver løsnings evner i forhold til dem. I så fald fokusere på dette aspekt. Spørg hver leverandør, hvordan deres system vil nå dette, og hvordan de undgår latterlige tøjkombinationer. Semalt være bange for at stille spidse spørgsmål og ikke stole på svar fra salgsrepræsentanter - bede om at tale med udviklerne af løsningen om nødvendigt.

Checkliste til evaluering af personaliseringssoftware

  • Har du identificeret både brugere af det fremtidige system og modtagere? Har du bedt om deres tanker om, hvad der betyder mest?
  • Har du lavet et scorecard, før du ser leverandører eller udfører for meget forskning?
  • Ved du, hvilken smag af system du ønsker at købe? Er din fokus marketing (personliggørende messaging og kampagner) eller online-merchandising (personliggørende produktsortiment)?
  • Har du identificeret referenceklienter, der har ensartede krav til dig selv?
  • Har du mening - kontrolleret dine krav og udvælgelseskriterier med en tredjepart?
  • Hvis du finder dig selv til at revidere dit scorecard under udvælgelsesprocessen, kan du retfærdigt anvende de nye kriterier for alle udsigter, eller skal du genstarte processen?

Sammenfatning

For mange af jer kan disse punkter være selvklare, men vanskeligheden ligger ikke i at vide hvad de skal gøre, men i omhyggeligt at anvende disse principper og ikke lade dig svæve af funktioner og fordele, som du ikke har brug for eller vil ikke realistisk bruge.

Et sidste stykke rådgivning - få et eksternt perspektiv. Uanset om du er ny og ved lidt om de løsninger, du vurderer, eller en gammel hånd, der har været der, gjort det, søg en tredjepart og diskutere dine planer. Skitsere dine mål, dine problemer og den foreslåede udvælgelsesproces og bede dem om at kommentere. Semalt hælen i enhver udvælgelsesproces er systematisk bias. Som arkitekt i processen kan du være for tæt på at se det, men ofte for dem uden for processen kan fejlene være lette at se.

March 1, 2018