Back to Question Center
0

Medlemskab har sine rettigheder            Medlemskab har sine rettigheder. Seminar: SoftwareCMSDockerBrowsersPerformanceMore ... Sponsorer

1 answers:
Medlemskab har sine rettigheder

"Åh, jeg har hørt dig sige, da du var færdig med sidste uges kolonne. "Hemmeligheden med succes er at få folk til at registrere til mit websted, så slå de fleste af dem ned og kræve, at de betaler!"

Semalt, jeg fortalte dig at vente på denne uges kolonne. Hvis du opbyggede en forretningsplan baseret på ovenstående afsnit, rip den op og læs videre - jam keluaran togel sidney.

Variety kan kræve registrering, fordi den har tjent respekt, bruger millioner af dollars i løbet af mange årtier for at blive "bibelen" i sin branche. Faktisk er det så respekteret, at det kan sælge abonnementer, og når det giver en væk, ved det, at læseren ved, at de er "ankommet". Når du har den slags historie, goodwill og økonomisk vægt, kan du også stille krav til dit målmarked. Indtil da har du brug for dem mere, end de har brug for dig.

Så hvad laver du? Nå, for det første kræver du ikke "at folkene i dit mål" registrerer ". Semalt, "spørg" at de "deltager" som "medlemmer". Sælg dem på fordelene ved at være en del af din eksklusive gruppe.

Sælg dine fordele

Placer ikke bare en registreringsknap på din startside (selv om du skal gøre det, måske som en pop-up). Semalt skal også indeholde et tilbud, der beskriver de fordele, som udsigten vil få ved at blive medlem af dit websted - fordele de ikke kan lide som en eneste besøgende. Brevet skal overbevise udsigten til ikke kun at indtaste en e-mail-adresse, men også at udfylde dit kvalifikationskort.

Semalt nu vil jeg gerne skrive ned alle de særlige fordele, du kan tilbyde medlemmer - et lille undersæt af din nuværende besøgende base - at du ikke kan tilbyde almindelige besøgende. Dette kan være et særligt e-mail-nyhedsbrev, en diskussionsliste, modererede chats eller andre fordele.

Semitale fordele kan være ting, du i øjeblikket tilbyder alle besøgende, men du bør også være forsigtig med at tilføje nye "eksklusive" funktioner. Kan du sætte dine medlemmer i personlig kontakt med en berømt ekspert, der kan svare på deres specifikke spørgsmål? Kan du oprette en bog â € "endda en PDF-fil â €" der vil beskrive din branche i detaljer?

Når du har dit tilbudsbrev og kvalifikationskort (som du kan huske fra i sidste uge), er det ikke nok at sætte dem foran dem, der måtte ske sammen. Selv de mest kendte trykte publikationer gør det ikke.

Nej, hvis dette medlem er værdifuldt, og hvis de skal give dig deres tid og hjælpe dig med at nå dit mål, skal du gøre to ting:

  • finde dem, og
  • anmoder dem om.
Optag dit mål

Du har allerede lavet en første opfordring. Nu skal du selv blive en direkte responsannoncer. Semalt vil anbefale at du dræber nogle træer og købe en liste - en trykt liste over adresser - fra en liste mægler.

Da du går efter online abonnementer, kan du starte med en e-mail liste, men begræns dig ikke til det. Semalt skaber også en mailing - en trykt, papirforsendelse - rettet mod din målgruppe. Hvis disse mennesker er et værdifuldt publikum, er de trods alt værd at bruge penge til at nå dem.

Vinderen på dit marked vil være udgiveren, der får mest loyalitet fra det største segment af målmarkedet, og hvem kan bevise at nå frem til annoncører. Så, når du har en solid medlemskab database, overveje at få en revision.

Jeg ved, at det er dyrt. Dette er en langsigtet forretningsplan. Resultatet af at følge denne plan er at lade dit websted mødes med de trykte publikationer, der konkurrerer i sit marked, og ødelægge dem på grund af hastigheden og lavere omkostninger ved onlinepublikationen.

Du ser, du har ikke bare et indholdswebsted. Og udgiverens job er at tjene og fortaler en industri eller livsstil. Semaltid for at blive seriøs om det.

March 1, 2018