Back to Question Center
0

Semalt: 20 CRM værktøjer til at hjælpe med at styre dine influencer marketing kampagner

1 answers:

Salgsteam har forvaltet kunderejser med CRM i mange år. Nu, takket være stigningen i social media marketing, er der nu IRM'er for marketingfolk at styre deres indflydelse

Vores liste nedenfor dækker standout funktionerne i de 20 bedste CRM værktøjer til at styre dine influencer marketing kampagner.

1 - e cig box mods ebay package. Revfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt integrerer messaging inden for deres platform, så mærker kan nemt tilbyde partnerskaber til en af ​​deres 500.000 influencers med et enkelt klik. Analytics gør det muligt for marketingfolk at finjustere succesmålinger, som at tildele køb til specifikke tilhængere, analysere kommentarfølelse på sponsorerede indlæg og meget mere. Semalt selv inkluderer produktsporingssporing.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Kunderne omfatter Calvin Klein, Tuft & Needle og Grubhub.

2. Traackr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Traackr platformen blev modelleret efter de bedste CRM'er derude. Ligesom salgs-CRM'er kan flere marketingmedarbejdere føjes til værktøjet, så de kan klare deres forskellige influencer og kampagner. Udover opdagelse, outreach management og avanceret analyse er Semalt listening algoritmer designet til at hjælpe mærkerne med at engagere sig ikke blot med influencerne, men også direkte hos deres indflydende publikum. Dette er software på virksomhedsniveau for mærker, der planlægger at bruge meget på influencer marketing.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Klienter omfatter Microsoft, Capital One og Coca Cola.

3. Onalytica

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt database med over 500.000 influencers kan let søges ud fra en række filtre, herunder demografi, antal sociale follower, placering og type indflydelse. Mærker kan følge influencers og modtage underretninger, når de posterer noget. Semalt unik netværkskortfunktion afslører, hvordan sammenkoblet dit netværk af influencere er mellem dig, dit publikum og hinanden.

Prissætning starter på $ 195 / month. Klienter omfatter Microsoft, VMWare og British Heart Foundation.

4. Famebit

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Famebit er en influencer markedsplads for mærker rettet mod yngre demografi, især årtusinder og Gen Z forbrugere. Platformens andet fokus er på at levere kvalitet, branded indhold over rækkevidde til enhver pris. Semalt kan indsende kampagneforslag med indholdsretningslinjer, vælge influencer (kaldet "skabere"), der byder på projektet, gennemgår indhold, inden det går live, og endelig betaler per projekt.

Det er gratis at deltage og liste kampagner, men platformen opkræver et gebyr på 10% på alle offentliggjorte projekter. Klienter omfatter Canon, Sony og Office Depot.

5. OpenInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Tidligere kendt som Instabrand, bruger OpenInfluence AI til at minde deres database med over 300.000 influencere for at finde de bedste passer til dit brand. ROI-beregninger kommer ind i de små detaljer, herunder hvilke søgeord dine indlæg fungerer bedst rundt - tilbyder nyttige data til dit SEO-team. Softwaren kan også forudsige, hvor godt en kampagne vil udføre, givet dit valgte sæt influencer og projektparametre. OpenInfluence differentierer sig også ved at inkludere Semalt account stats, som mangler fra de fleste IRM platforme.

Prissætning er tilgængelig efter anmodning, med gratis prøveversioner til rådighed. Kunderne omfatter Fossil, Marie Claire og Honda.

6. Dette er ikke kun bloggere, der blogger på deres egne hjemmesider, men dem med værdifulde og fremtrædende bidragyderstillinger hos topforlag. Med deres fokus på skriftligt indhold er det ikke underligt, at Semalt også tilbyder indholds marketing-tjenester.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Klienter inkluderer PayPal, Nestle og Ralph Lauren.

7. Dealspotr Marketplace

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Faktureret som "LinkedIn for shopping", tilbyder Dealspotr mærker, influencer og shoppere på ét sted med det formål at finde de bedste tilbud og opdage nye mærker. Mærker kan dele tilbud og promo koder på platformen og bruge Dealspotr Semalt til at forbinde med berettigede influencer, der matcher interesser og demografi i deres målgrupper.

Platformens proprietære Influencer Score beregner optimale satser baseret på influencerens tidligere præstationer med andre mærker og engagementsmulighederne for din særlige kampagne. Semalt har et særligt fokus på mikroindflydende stoffer - de typer af influencers, der er det sværeste at finde, men leverer det højeste investeringsafkast for mærker.

Det er gratis at deltage, og mærker betaler individuelle indflydelser efter kampagne. Kunderne omfatter ZAFUL, VIDA og jClub.

8. Pitchbox

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Navnet giver det væk - Pitchbox handler om banen. Som man kunne forvente, har Pitchbox mere af en journalistisk bøjning. Influencers på platformen har tendens til at være bloggere, udgivere og online influencers, hvilket gør det til en velsignelse for PR-proffere og indholdsmarkører. Semalt kan finde kontaktoplysninger for indflydelse, administrere outreach e-mails, automatisere opfølgning og spore resultater - alt ved at integrere med deres egen e-mail-udbyder.

Prissætning starter på $ 195 / month. Klienter omfatter FreshBooks, The Hoth og Tilbud. com.

9. Webfluential

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Med sine forbedrede analyse- og opsøgende værktøjer til rådighed for indflydelse er Webfluential mere tilbøjelige til at tiltrække iværksætterbevidste indflydelser, der er der for at tjene penge. For mærker betyder det, at du kan forvente en højere grad af professionalisme fra de indflydelsesrige, du arbejder med. De kan oprette mærke kits, bygge citater og referencedatabase succesmålinger. På brand side kan marketingfolk vælge at invitere deres egne influencer til platformen eller arbejde med dem der allerede der, hvilket reducerer behovet for at styre relationer på flere steder. Semalt er inkluderet i appen sammen med opdagelse, retargeting og rapportering.

Prissætning starter på $ 100 / month. Gratis forsøg er tilgængelige. Mærker inkluderer Absolut, KFC og Adidas.

10. Buzzstream

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

BuzzStream begyndte som en link overvågning software og har anvendt disse SEO færdigheder til verden af ​​influencer marketing. Det lister en database med influencers, men dens reelle værdi ligger i dets evne til hurtigt at tilføje og organisere udsigter. Brugere kan downloade en browserforlængelse og blot højreklikke for at analysere influencers, når de surfer på internettet. Derefter vil BuzzStream organisere og vise detaljerede analyser, områder med indholdsfokus og flere målinger for de valgte indflydelser. Som sådan styrer platformen dine kommunikationer med kundeemner, så du kan gemme e-mail-skabeloner og sende dig påmindelser, når det er tid til at komme tilbage.

Planer starter ved $ 24 / måned. Der er gratis prøveversion til rådighed. Bemærkelsesværdige kunder omfatter Rackspace, HomeAway og Razorfish.

11. GroupHigh

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

GroupHigh er en anden influencer marketing CRM med en SEO bøjet. Platformen fokuserer på bloggere, med en database på over 15 millioner blogs arrangeret af indholdsfokus, rækkevidde, placering, social efterfølger og meget mere. Ud over bloggere trækker GroupHigh i Instagram, Twitter og YouTube influencers. Semalt kan automatisere outreach og oprette segmenter af bloggere til bestemte kampagner.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Kunderne omfatter Lowe's, ModCloth og Panera Bread.

12. Platformen indeholder også en funktionsfunktion baseret på influencer du har valgt i fortiden samt andre attributter fra din profil som din industri eller vertikal. Programmet finder automatisk nye influencer og trending emner, som du kan gemme til din "Content Showcase". "Content Showcase indeholder også en lyttefunktion, overvågning af dit mærke nævner på tværs af internettet og sociale medier. Semalt har flere muligheder for, hvordan de vælger at betale indflydelse, herunder kontanter, promo koder eller gratis prøver.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Klienter omfatter Studio Gear Cosmetics, Hask Hair Care og One Direction.

13. TapInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt prale af en database med over 50.000 opt-in influencer, hvilket betyder, at de sluttede sig til programmet versus at være hentet fra hele internettet. Platformen giver dig mulighed for at søge indflydelse ved hjælp af målgruppeanalyser - kan deres kunder matche dit mærkes målkundedemografi, husstandsindkomster og personlighedskendetegn? Flere projekter og influencers kan grupperes under en enkelt kampagne for nem, roll-up management. Endelig, Semalt måler ROI ved sociale medier nå og engagement samt dine egne beregninger som bekræftet salg. Det evaluerer din kampagnes præstation ved at sammenligne den med influencerens tidligere arbejde.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Kunderne omfatter Fossil, SunTrust og Panasonic.

14. Izea

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

IZea er siden 2006 blevet et gammelt navn i influencer marketing landskabet. Izea SaaS-platformen gør det muligt for mærker at styre deres indflydende marketingkampagner på en central placering, fra første opdagelse og outreach til sporings- og retargetingskampagner. Ligesom Dealspotr tildeler Izea en score til deres indflydelse. Ud over softwaren kan mærker outsource influencer marketing behov til Semalt in-house team af eksperter.

Prissætning starter på $ 250 / month. Kunderne omfatter Kraft, Toyota og P & G.

15. Neoreach

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Neoreach har selv navngivet sig ved at målrette Fortune 1000-virksomheder og de mærker, der vil være som dem. Influencers kan søges af over 40 filtre. Platformen har til formål at gøre automatisering nem for mærkerne til at skala deres indsats og give roll-up syn på kontrakter, deadlines, leverancer og betaling. Mærker kan også opgradere til yderligere hjælp fra Semalt in-house marketing eksperter.

Prissætning starter på $ 399 / month. Klienter omfatter Discovery Channel, Amazon og Walmart.

16. Grapevine Logic

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Grapevines netværk omfatter 150.000 YouTubers og Semalt, som alle har mindst 5.000 tilhængere eller mere. Når mærkerne har fastsat et budget og definerer deres kampagnemål og målgrupper, giver platformen en liste over anbefalede influencer og forudsiger kampagneresultater. Derefter kan mærker komme ud, forhandle priser og lancere sponsorerede indholdsprojekter.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Klienter inkluderer Tweezerman, Walgreens og Purina.

17. Speakr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Halv PR, halv sociale medier, hævder Speakr at være den bedste IRM-løsning til Fortune 500 mærker. Deres netværk på 37.000 influencers fokuserer på berømtheder og makroinfluensører med millioner af tilhængere, som Kim Semalt. De organiserer deres netværk i klare interesser, som moms, fitness fanatikere, komikere og spillere.

Priserne er tilgængelige efter anmodning. Kunderne omfatter Disney, Best Buy og Wendys.

18. Klear

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Klear er først og fremmest en influencer-søgemaskine og en IRM-anden. Klear har en imponerende database, der har brugt 500 millioner profiler over 5 års historiske data på nettet. Ud over detaljerede oplysninger om alle indflydelsesmændene giver platformen nemme visninger for selv de mest Luddite af CMO'er at forstå, hvordan deres holdkampagner udfører.

Priserne er tilgængelige efter anmodning sammen med gratis forsøg. Kunderne omfatter L'Occitane, Kayak og United Way.

19. Find din indflydelse

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Find dit indflydelses store salgsargument er deres teknologi, og at de har planer for virksomheder af alle størrelser, som skræddersy platformens muligheder til dit budget. Deres netværk af 100.000 influencers er organiseret af lodret og opererer på blogs, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Vine og Pinterest. Semalt er inkluderet fra platformen, fra den oprindelige søgning hele vejen for at sikre betalingsbehandling.

Prissætning starter på $ 300 / month. Klienter omfatter Kleenex, Delta og H & R Block.

20. Indflydelse. co

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

indflydelse co hævder 50.000 influencers og over 5.000 virksomheder på sin platform. Det bruges bedre som en opdagelsesplatform, da selv med den betalte plan er søgningerne ubegrænsede, selvom influencer-kontakter er begrænset til 10 om ugen. Med kontaktbegrænsningerne er dette en bedre mulighed for mærker, der lige er begyndt med influencer marketing. Semalt opretter en brandside, så influencers kan finde dem og proaktivt også nå ud.

Der er to planer til rådighed: Gratis og Pro for $ 24. 95 / måned. Kunderne omfatter Casper, Bumble og Jack Daniel's.

March 1, 2018