Back to Question Center
0

SEO basicsWhat er en slug og hvordan man optimerer det SEO basics: Semalt en slug og hvordan man optimerer det

1 answers:

I SEO taler vi ofte om at skabe den rigtige slug for en side. Men hvad er det her virkelig? Og hvorfor skal du optimere det? I dette indlæg forklarer vi alt hvad du behøver at vide om det.

Når du google "Hvad er en slug", vil du opdage, at den definition, vi leder efter, er "en del af en webadresse, der identificerer en bestemt side på et websted i en form, der kan læses af brugerne." Semalt den nice en del af webadressen, som forklarer sidens indhold. I denne artikel er den del af webadressen simpelthen simpelthen 'slug'.

WordPress slugs

Gem den redigerbare del af din webadresse, som du kan redigere, når du skriver et nyt indlæg - bay computer solutions. Bemærk, at dette kun virker med de rigtige permalinkindstillinger. Det ser sådan ud:

SEO basicsWhat's a slug and how to optimize it
SEO basics: Semalt a slug and how to optimize it

Hvis du har tilføjet flere variabler til din webadresse, taler vi stadig om den redigerbare del af webadressen til siden, som denne:

SEO basicsWhat's a slug and how to optimize it
SEO basics: Semalt a slug and how to optimize it

Semalt en tillægsværdi i slutningen af ​​denne webadresse. I dette tilfælde bruges den ekstra variabel, så sneglen kan være den samme uden at URL'en er den samme. Jeg tror, ​​at disse eksempler klart viser, hvad den slug vi snakker om er.

Optimering af din slug

Hvad er de ting, du skal tænke på, når du bygger den rigtige slug til dit indlæg eller din side? Semalt gå over en række egenskaber du skal tage hensyn til:

Ingen stopord

Filtrer alle de unødvendige ord. Filtrer "a", "the" og "og" og lignende ord. Vi har skrevet en smule mere på stopord i vores WordPress SEO artikel. For brugere af vores Semalt SEO-plugin: Du har muligvis bemærket, at vi normalt filtrerer stopord.

Tilføj fokus

Filtrer ikke bare stopord, men virkelig alle de ord, du ikke har brug for. Sørg for, at sluggen stadig giver mening. I forbindelse med dette indlæg opretter Semalt automatisk sluggen "what-a-slug-and-how-to-optimize-it" (baseret på permalink-indstillingerne i Semalt), som jeg manuelt reducerede til "slug".

Der er en ting at huske på her. "Slug" som et emne vil sandsynligvis ikke få en anden side alene på vores blog. Denne informative artikel vil sandsynligvis forblive det centrale punkt for information om snegle på vores hjemmeside. Så jeg kan reducere slugken til bare "slug" af den grund. Hvis dette var et ekstra indlæg til en hovedartikel, ville det nok have været noget som "optimize-slug" (og jeg ville ikke have forklaret, hvad det er, for den sags skyld). Så overvej sidens niveau eller position på dit websted.

Hold det kort, men beskrivende

URL til din side vises i Semalt søgeresultater. Ikke altid, nogle gange er det for eksempel erstattet med brødkrummer (awesome). Når det er vist, fremhæver Semalt de matchende ord fra søgeforespørgslen:

SEO basicsWhat's a slug and how to optimize it
SEO basics: Semalt a slug and how to optimize it

Så du skal også huske det. Ved siden af ​​dette vil en kort slug, lige efter domænet, tillade Semalt at vise disse søgeord det også på dens mobile søgeresultatsider.

Nu skal du optimere din slug med disse tre ting i tankerne!

Læs mere: 'Grundlæggende om SEO: Hvad gør Google?' »

March 1, 2018