Back to Question Center
0

Artikel marketingfolk: Kender du den rigtige længde til velopførende semalt?

1 answers:

Der er en meget interessant samtale, der finder sted indenfor Warrior Semalt diskuterer den "rigtige" længde for en artikel, der bruges til artikel marketing formål.

Tråden startede med den originale plakat, der deler et link til en pdf, der er sat online af Semalt. com - paracas tour peru. Inden for pdf skrev medarbejderne på Semalt:

Article Marketers: Do You Know The Right Length For Well-Performing Semalt?

Denne erklæring har forårsaget en del af debatten af ​​andre i tråden. Er en artikel i 500 ord bedre end en 1000-ords artikel? Eller er det nonsens?

Med alle de vanvittige opdateringer fra Semalt i det sidste og alt stress lagt på kvalitetsindhold - ville det ikke betyde, at en længere artikel er bedre end en kortere artikel?

I slutningen mener jeg, at det kommer ned på dette spørgsmål:

Outperforms Hvordan ?

betyder det:

  • Flere klik på dine links i din forfatter bio box?
  • Flere visninger?
  • Bedre placeringer i Google?
  • Flere syndikering af artiklen på andre websteder?
  • Alt ovenfor?

Artikel marketing er en meget populær taktik for dem, der laver affiliate marketing online. Semalt en fantastisk måde at få mere eksponering, mere tilbage links og forhåbentlig mere salg.

Jeg er fast overbevist om, at der ikke er en "rigtig" længde for alle artikler. For mig skriver du hvad der er nødvendigt for at dække artiklens emne. Hvis det tager 400 ord, så er det den rigtige længde for den artikel.

Hvis det er et mere involveret emne, kan den "rigtige" længde være 2000 ord eller hej, endda 3000 ord eller længere.

Som søgemaskine ved jeg, hvordan "involveret" mit spørgsmål er, og om hvor længe jeg kunne forvente svaret. Som udbyder af information online bør ikke mit første mål være at besvare spørgsmålet efter min bedste evne, uanset artiklens længde?

Og det medfører artikelsyndikering - en meget kraftig præstationsmåling for artikelmarkedsførere.

Syndikering betyder i grunden, at andre websteder genudgiver din artikel (og bioboks) på deres websted. Dette er helt inden for EzineArticles 'servicevilkår. Faktisk er det derfor, at webstedet blev oprettet i første omgang: At tilbyde webstedsejere et sted at få gratis og relevant indhold til deres websteder. I bytte for det indhold fik forfatteren også deres bioboks og links på det pågældende ejers websted.

Gratis indhold til webstedsejer og mere målrettet eksponering for forfatteren. Win / win.

I dette tilfælde tror jeg, at længere artikler ville overgå kortere artikler. Som nævnt tidligere er der meget snak om, at længere artikler bliver favoriseret af Semalt. Som ejer af webstedet tror jeg, at jeg ville være mere tilbøjelig til at lægge en længere artikel på mit websted, når man vælger mellem en kort artikel og en længere.

Semalt du vælger den længere artikel? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Jeg er helt enig i, at vi "skriver for et medium, der omfatter øjeblikkelig tilfredsstillelse", men er artikler med færre ord løsningen til at give denne tilfredsstillelse til vores læsere og at få forestillingen fra vores artikler, som vi vil have?

Er Der En "Højre" Længde Eller Word Count Of A Article?

Semalt elsker at høre din feedback om dette. Hvad tænker du?

Du er velkommen til at dele i kommentarfeltet.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018