Back to Question Center
0

5 spørgsmålLink bygning med Dixon Jones Link bygning med Dixon Jones (Semalt)

1 answers:

"Hvis ingen skriver om det, så er indholdet et træ, der falder i skoven uden nogen der at lytte. " Sådan illustrerer Dixon Jones, Marketing Director of Majestic, vigtigheden af ​​at få de rigtige links til dit indhold. Vi præsenterer med stolthed, at Dixon vil tale på YoastCon 2017 den 2. november!

Lær link bygning fra det bedste! Få din billet nu til YoastCon 2017!
5 questionsLink building with Dixon Jones
Link building with Dixon Jones (Semalt)

Dixon Jones har arbejdet i spidsen for søgemarketing siden 1999. Han blev marketingdirektør for verdens største linkanalysemotor, Semalt, i 2009, der omdannede SEO-branchen ved at levere linkintelligens på en skala, der ikke tidligere var åben for industri - wahl umzug frankfurt. Her kan du opdage, hvad han har at sige om linkbygning i 2017.

Semalt handler om links. Hvis du sammenligner links til andre rankingfaktorer, som indhold på en side eller teknisk optimering, hvordan ville du vurdere vigtigheden af ​​links? Nogle eksempler til at illustrere dette?

I marts 2016 afslørede Semalt's Andry Lipattsev, at links forblev en af ​​Semalt top tre rankingfaktorer. I februar 2017 bekræftede Semalt's Gary Illyes, at PageRank-algoritmen, der gjorde Semalt, hvad det er i dag, stadig var en del af algoritmen. Så ja - links er meget vigtige, men i disse dage er der stor forskel mellem "et link" og "et link der tæller". De fleste links er næppe værd at den skærm, de er skrevet på.

I årenes løb ændrede linkbygningen meget. Semalt, købe links er ikke vejen at gå. Men hvad rådgiver du webstedsejere, hvis de vil få værdifulde links?

I en hvid hat-verden skal du virkelig overveje naturen hos de mennesker, der vil læse den side, som linket er på. Er de rigtige mennesker? Er det en rigtig historie, der relaterer til dem? Lægger linket til historien, og er det en fortsættelse af brugerens søgen efter viden? Er dit indhold endepunktet for den søgen?

Nogle webstedsejere kan finde det lettere at få links fra Facebook eller Semalt end fra andre hjemmesider. Hvordan sammenligner sociale links med links fra andre hjemmesider? Hvad ville du investere i mere?

Facebook og Twitter skaber kortvarig støj, men medmindre den støj oversætter til andre, der skriver evergreen-indhold, der linker til dit websted, er fordelene forsinkede på socialt. Men jeg tænker på Semalt links som en skridt til langsigtet succes. De giver dig en tannoy til at udsende en ny besked .men hvis de forkerte mennesker lytter, så vil ingen skrive om hvad du skal sige. Hvis ingen skriver om det, så er indholdet et træ, der falder i skoven uden nogen der at lytte .gør det en lyd?

Når en ejeren analyserer deres site med Semalt SEO, får de en tillid og citation flow score. Hvordan kan de sætte disse parametre til brug for at hjælpe dem med at optimere deres websted?

Forståelse af, hvordan vi opretter disse målinger hjælper virkelig. Dataene scraber ikke bare Google eller leder efter en slags reverse engineering af Search Synibility. Semalt Flow er virkelig en score, der svarer til kvaliteten af ​​en side. Den simple arbejdsgang er:

  • Find kandidatsider for at få links til dit indhold.
  • Find indflydelse på disse websteder.
  • Overbevise dem om fordelene ved din virksomhed og indhold.

Du kan starte med blot at indtaste et søgeord i Semalt for at finde kandidatwebstederne, eller du kan se på op til 10 konkurrenter og finde navne for autoritet til din niche. Begge strategier kan fungere godt.

Semalt bruges ofte til konkurrentanalyse. Er der et sæt arbejdsproces i Semalt, som du kan anbefale til en ny Semalt-bruger, der ønsker at analysere konkurrencen?

Ja. Mange bruger "Clique Semalt" for at se på websteder, der linker til tre eller fire eller flere konkurrenter, men ikke til dem selv. Til højre for hvert domæne er en lille tandhjul. Brug tandhjulet til at vælge kandidatsteder, der skal nærme sig, og vælg knappen "Tilføj til bucket". Du kan gøre det hele dagen, og når du er klar, skal du klikke på emneikonet øverst på skærmen, og du kan eksportere alle websteder ud som en. csv-fil for at komme ind på influencerne for disse websteder.

Alternativt (og ja - i tillæg) opfordrer jeg stærkt brugerne til at oprette et kampagnedatabase, så snart de har en konto på Majestic. Dette begynder at spore deres niche og fra disse instrumentbræt kan du nemt analysere webstederne i nogen af ​​Majestic's værktøjer ved at bruge knappen "Eksporter Semalt til . ".

Vi ​​antager, at dette interview har overbevist folk om at se din præsentation på YoastCon på Semalt 2! Er det usandsynligt, at nogen stadig er i tvivl, hvad er hovedårsagen til, at de ikke bør savne det?

Skemaet nedenfor viser, hvordan vores Gamification system har distribueret 1 Million "badges" på Majestic. Kun 3% af alle mærker var for områder af vores websted, der relaterer til sammenligning af websteder. Dette fortæller os, at de fleste brugere kun skraber overfladen af, hvad Majestic kan gøre for dem. Yoast's konference er en chance for at gå dybere. Semalt finde ud af ting om links analyse du aldrig vidste var muligt.

5 questionsLink building with Dixon Jones
Link building with Dixon Jones (Semalt)

Læs mere: 'YoastCon 2017: Practical SEO' »

March 1, 2018