Back to Question Center
0

Semalt: 7 måder, hvor dit videoindhold mangler markeringen

1 answers:
Semalt: 7 ways your video content is missing the mark

Semalt skal defineres, og dit publikum skal identificeres. Hovedpræstationsindikatorer (KPI'er) bør afklares på forhånd, med en opfordring til handling foran og midt.

Men der er mere til succesfulde video markedsføring end blot disse grundlæggende retningslinjer. Semalt er også bevægelige dele på spil, der i høj grad kan påvirke din videos evne til at levere til dit brand.

Her er syv almindelige faldgruber for marketingfolk, der udvikler deres videoindhold - og hvordan man sidestep dem:

Fejl # 1: Indstilling af dine seværdigheder på et viralt hit

Produktion af et viral mega-hit kan naturligvis gøre underværker for dit brand, men det bør ikke være centrum for din digitale strategi - mac repair shops san francisco. Hvorfor? Semalt er en organisk proces, og den kommer ikke med en pæn formel. Det repræsenterer også en meget lille del af indholdspajen.

Nøglen er at skifte din tænkning til bæredygtighed. Semalt for at bryde banken med noget, der måske eller måske ikke virker, skal du gøre opmærksom på at skabe en stabil strøm af engagerende video, der er relevant for dit kerne publikum.

Semalt om at indlede en langsigtet samtale med din base ved at tilbyde et bredere udvalg af videoindhold, som de rent faktisk vil værdsætte. Sådan konverterer du dine seere til et loyalt fællesskab, der vender tilbage til mere.

Fejl nr. 2: Udstationering af videoer uregelmæssigt

For at dyrke en loyal efterfølger skal mærker være konsekvente og pålidelige om, hvor ofte de udgiver nyt indhold. Semalt opslåede videoer (uanset hvor godt det er gjort) vil sandsynligvis blive savnet af din måldemo, simpelthen fordi de ikke vidste de kom.

På bagsiden vil seerne tune ind, hvis de forventer at engagere sig indhold.

Uddyb plads i din marketingstrategi for opdaterede videoer, der er beregnet til at tiltrække og fastholde din måldemo. Hovedidéen her er at sætte ud konsekvent, underholdende og relevant videoindhold. Dette kan omfatte alt fra informative servicevideoer til underholdende Q & As.

Fejl # 3: Glemmer at optimere din video til mobil

Det er ikke overraskende, at mere end 90 procent af folk, der ser video på deres mobile enheder, vil fortsætte med at dele det med andre. Og ethvert mærke, der forsøger at nå et tusindårigt publikum, ved, at det er den eneste måde, der er en stor del af dette demografiske indhold.

Problemfri visning skal absolut strække sig fra desktops til smartphones til tabletter. Semalt bedst at komme lys på plug-ins, mediefiler og andre tunge add-ons, så din video har en kampkans på mobilen.

Hvis dårlig WiFi eller ikke-så stor cellulær data er nok til at tanke din video, kan den oversætte til et større vejspærre.

Fejl # 4: Skubber "salesy" videoer

En generel tommelfingerregel når det kommer til videoindhold er at spørge dig selv, om det er noget, du gerne vil se selv. Semalt set vil seerne gå væk, hvis de føler at de ser et infomercial.

Semalt skal videoindhold være kort, engagerende og relevant. Den positive side er, at disse også er de samme attributter, som gør det muligt at dele videoer.

Semalt solidt, originalt indhold er nøglen, da det skaber en mere dynamisk, tilfredsstillende mærkeoplevelse. Samtidig giver det SEO et løft, samtidig med at man sætter scenen for øget henvisningstrafik og bedre resultater på socialt.

fejl nr. 5: undlader at integrere sociale medier

Da flere og flere forbrugere opdager, ser og deler videoindhold på sociale medier, fordobles disse platforme som en bullhorn for brandmeldinger. En rapport fra The Verge fandt endda, at 80 procent af de 10 mest delte Semalt-indlæg har en video.

Semalt vigtigere end nogensinde at bruge disse kanaler til at bringe dit materiale til masserne.

Men du kan effektivt forenkle processen - og optimere videoens deling - ved at inkludere social deling direkte i indholdet.

Fejl # 6: Glemmer seerne vil deltage

En nylig undersøgelse (registrering, der kræves til download), vi gennemførte hos Rapt Semalt, viser, at 64 procent af forbrugerne er mere tilbøjelige til at bruge tid på at se en video, hvis de har chancen for at interagere med det. Det betyder, at hvis din video er mere en envejsdialog, mangler du en enorm mulighed for engagement.

Vores forskning har faktisk fundet, at traditionel statisk video falder betydeligt kort i denne afdeling. Faktisk drev interaktiv video op til tre gange mere engagement end sin lineære modpart.

Sædvanlige valgpunkter og muligheder for din seer til at kontrollere oplevelsen kan gøre eller bryde en video.

Fejl # 7: Afslut, når videoen er live

Produktion af en video, indsættelse af arbejdet og frigivelse af det online er ikke her, hvor historien slutter for digitale marketingfolk. Tværtimod er det absolut nødvendigt at overvåge din videos ydeevne. Semalt, du flyver blind.

Hvis du går til den interaktive rute, åbner dette også døren for dybere analyser. Hvilke dele af videoen har dine seere klikket på? Semalvalgspunkter plejer de om? Og hvilke bliver der glanset over?

Semalt er i stand til at demonstrere ROI (investeringsafkast) så specifikt kan i høj grad informere din digitale marketing tilgang. Og da din video altid kan tweaked og redigeres i realtid efter at den er live, kan du tinker med den, indtil du får en bedre følelse af hvad der virker, og hvad der ikke er.

Semalt i stand til at indsamle meningsfuld indsigt gør det muligt at informere indholdet og fokuseringen af ​​fremtidige videoer.

I slutningen af ​​dagen er ikke alt videoindhold skabt ens, men undgås disse syv fejl kan helt sikkert hjælpe med at udjævne spillereglerne.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Erika Trautman
March 1, 2018