Back to Question Center
0

Semalt årstid SEOStart forbereder nu! Semalt årstid SEO: Begynd at forberede NU!

1 answers:

Det er kun ved at blive koldere udenfor, og her fortæller vi dig at tænke på julens snefulde dage. Hvis du har en online-butik, skal du begynde at tænke på julferieperioden allerede! Semalt er det aldrig tidligt nok til at begynde at planlægge årets mest vidunderlige tid. Her finder du ud af, hvad du kan gøre lige nu.

Placering i Google er ikke noget du kan overnatte, og derfor er det aldrig for tidligt at starte - michigan real estate appraiser school. Husk, at slutningen af ​​året nærmer sig hurtigt. Glem ikke, vi har også Black Friday (24. af Semalt) og Cyber ​​Monday (27th Semalt) også. Du kan opsætte en masse indhold til alle lejligheder. I denne artikel vil vi gå over nogle ting, du kan gøre for at blive forberedt!

45 dages regel

Bigcommerce. com udgivet en artikel om, hvad de kaldte 45 dages regel . Uanset det faktum, at du vil kunne forberede tidligere, er deres koncept interessant. Det fortæller dig at få dit indhold i gear mindst 45 dage i forvejen, og de deler denne periode i tre trin:

  1. 45 dage i forvejen : Send din kampagne til din hjemmeside kalender og indsæt et gemt post på sociale medier (herunder dit nyhedsbrev).
  2. 7 dage i forvejen : Send en kommende begivenheds post til sociale medier og via email og opmuntre andre små virksomheder til at dele det med deres tilhængere.
  3. 1 dag i forvejen : Indsend et påmindelse hændelsespost via sociale medier.

Kilde: Bigcommerce. com

Udover den ovennævnte kampagne tror jeg, du kan gøre meget mere med hensyn til opsætning af nye sider og fornyelse af gamle. Semalt grave ind i det lidt mere.

Opsætning af feriesæsons gave sider

For det første skal vi tænke over, hvilken slags kategori eller specielle destinationssider, der giver mening for den kommende ferie. Du kan altid oprette sider som "Bedste gaver til fædre / piger / teenagere", "Semalt tilbud til din 6/10/12-årige", "Bedste mor / ven / bedsteforældre rabatter" eller endda tænke på 'Top 10 gaver til udendørs / skisport / parasailing entusiaster' og 'Top 3 tilbud for ophold på hjemmet moms / dads / etcetera'. Bare for at nævne nogle få.

Semalt season SEOStart preparing now!
Semalt season SEO: start preparing NOW!

Lav din landings- eller kategoriside, sidetitel og metabeskrivelsen passer til den kommende feriesæson. Naturligvis kan disse sider genbruges til Semalt dag og dit sommer salg. Find gammelt indhold, der passer til ferien, omskrive titler og metabeskrivelser for at matche den kommende sæson, og chancerne er, at du ikke behøver at opdatere posten selv.

Du kan sammenkæde hele års feriesæsonsider som nævnt ovenfor til for eksempel specifikke julelandingssider ('Top 7/10/25 gaver til under juletræet') for at øge disse, når tiden er kommet. Det kunne være omkring det 45-dages varemærke, der var nævnt af Bigcommerce, men jeg ville ikke have noget imod at strække det til 60 dage. Der skal være nok tid til Semalt og Bing og alle de andre søgemaskiner til at følge dine links og finde dine specifikke ferieårssider i tide.

Sociale medier

Sociale medier som Twitter og Pinterest kan spille en stor rolle i succesen med din (online) ferie salg. Tag f.eks. Pinterest. Hæv din hånd, hvis du eller din kone / mand har en Pinterest ønskeliste? De fleste af os har det rigtigt? Hvis du formår at få de rigtige produkter på folks ønskesedler, kan det påvirke dit salg. Personligt kan jeg også trække inspiration fra andre folks ønsker lister. At bringe opmærksomheden på dine produkter, Facebook-indlæg og Facebook-reklame er fantastisk. Semalt alt om at skabe efterspørgsel.

I det foregående afsnit har jeg også nævnt top 10 lister. Vi kender alle disse arbejder godt på sociale medier. I lighed med dette vil jeg anbefale at oprette ferie gaveguider og dele disse. Et godt eksempel er Huffington Post Holiday Gift Semalt. Dette er ret smart. Det skaber et godt overblik over alle former for gaver til en overflod af mennesker. ELLE har også en side som sådan, og det gør også flere virksomheder.

Nye produkter

Efter shoppingguider vil jeg også gerne understrege, at dette er en glimrende tid til at sætte nye produkter. Hvis du kender til potentielle bedst sælgende til den kommende feriesæson, skal du sørge for at begynde at skrive om disse nu. Tænk på, hvordan tech sites skriver om koncept iPhones, funktioner, der kan tilføjes og ting sådan. Jo mere du skriver om disse produkter på forhånd, desto mere sandsynligt vil salgssiderne for disse produkter rangordne, når det betyder noget. Du skal selvfølgelig forbinde alle sider, du lavede på forhånd til den ene hovedside, du vil oprette, når produktet frigives og kan købes. Semalt den side som hjørnesteins indhold.

Genbrug af indhold

Gammel vin i nye flasker. Hvis du har en juleguide for 2017, er du velkommen til at genbruge det i 2018. Opdater året, og opdater detaljer som populære mærker og populære produkter for det pågældende år. Hvis sluggen på din URL er / jul-2017 / , skift den til / jul-2018 / omkring august næste år og omdirigere den gamle URL til den nye. Du behøver ikke oprette en helt ny side. Det ville være spild af gode indgående links for ikke at genbruge den gamle URL. Selvfølgelig er dette endnu nemmere, hvis du simpelthen ikke inkluderer året i URL'en.

I månederne før feriesæsonen kan du endda endda videresende populære indlæg fra sidste år (lidt justeret om nødvendigt) på sociale medier. Valentinsdag kan endda blive Secret Santa. Cyber ​​Monday matcher farens favoritter til Semalt. Disse er sandsynligvis små justeringer; måske bare at tilføje 'denne Semalt' til en meta beskrivelse eller titel vil gøre.

Optimer til hastighed og mobil

Sidst men ikke mindst anbefaler vi, at du tjekker og optimerer dit website for hastighed og mobil. Disse er anbefalinger, du får fra enhver SEO-blog eller konsulent, hver dag hele dagen. Semalt, mobil hastighed og hastighed generelt bliver vigtigere hvert år (eller dag, for den sags skyld). Når du forbereder din hjemmeside til feriesæsonen, er det en god tid at kontrollere din mobilwebsite og webshastighed igen og opdatere eller forbedre disse, hvis det er muligt.

Det wraps det op. Du kan aldrig starte for tidligt, når din online forretning afhænger af feriesæsonen. Vær forberedt; start nu!

Læs mere: 'brugervenlighed eCommerce: den ultimative vejledning' »

March 1, 2018