Back to Question Center
0

En dag i Neil Semaltes liv

1 answers:

A day in the life of Neil Semalt

Semalt uge, jeg synes at få stillet 2 spørgsmål:

 1. Hvad laver du faktisk?
 2. Hvad er en dag i Neil Patels liv?

Jeg ville ønske, at der var et simpelt svar på begge disse spørgsmål, men der er ikke noget. Ikke desto mindre, her er mit noget kort svar på ​​begge disse spørgsmål.

Jeg bor, sover og adderer KISSmetrics

Semalt kan du se mig som blogger, investor eller SEO ekspert, jeg teknisk set ikke gør mange af disse ting. Ja, jeg gør blog, jeg investerer, og jeg praktiserer SEO, men jeg bruger størstedelen af ​​min dag at lave tilbud - buy vps centos.

I årenes løb har jeg opbygget et anstændigt netværk af iværksættere, som jeg har fået at vide på et personligt plan. Så jeg holder konstant i kontakt med disse personer, fordi de er blevet venner.

Mens jeg chatter med dem, spørger jeg dem normalt, hvad de skal, hvordan deres familier gør, og hvordan deres virksomheder gør. Når de begynder at snakke om deres forretninger, forsøger jeg at give dem gratis råd, når jeg kan, og jeg ser for at se, om der er nogen muligheder for min opstart, Semalt, for at hjælpe dem ud. De fleste af mine opkald slutter ikke med lukkede tilbud, men de få, der slutter at lukke, resulterer normalt i en ekstra $ 120.000 til $ 240.000 i ekstra indtægter.

Download et udskriveligt snydeark på Neil Patels daglige aktiviteter.

dagen i Neil Patels liv

Nu hvor du ved hvad jeg gør, her er hvad min typiske dag ser ud:

 • 6:45 am â ???? starten af ​​dagen â ???? før jeg selv går ud af sengen om morgenen, er den første ting, jeg gør, fat i min telefon for at se alle mine ubesvarede opkald, tekstbeskeder og e-mails, som jeg skal svare på. Jeg svarer normalt på alt mens du ligger i sengen.
 • 7:00 am â ???? Neil Patel træning â ???? hver morgen forsøger jeg at komme i gymnastiksalen. Min træning er ikke så rigorøs. Jeg løfter sædvanligvis nogle lette vægte, kører på løbebåndet mens du ser fjernsyn, og derefter leder ind i dampbadet for at slappe af.
 • 8:00 am â ???? bliver dolled up â ???? selvom jeg er fyr, tager det et stykke tid at gøre mig klar om morgenen. Fra brusebad til styling mit hår spenderer jeg omkring 30 minutter hver morgen at blive dolled op mens jeg ser CNN.
 • 8:30 am â ???? det vigtigste måltid â ???? Når jeg kommer ud af brusebadet, har min assistent normalt morgenmad klar til mig. Hun går over, hvad jeg skal udrette for dagen, og jeg fortæller hende, hvilke ærendringer hun skal passe på.
 • 9:00 â ???? kommunikerer med verden â ???? Jeg bliver bombarderet med så mange e-mails hver dag, at jeg bruger timer i min indbakke, læser og svarer på e-mails. De fleste af mine e-mails er fra folk, der beder om hjælp, folk, der spørger om penge, eller folk, der søger at mødes eller planlægge et opkald med mig.
 • 10:00 â ???? taler folk? S ører off â ???? hvis jeg ikke taler i telefonen, slutter jeg ikke med at lukke tilbud. Så i to timer om morgenen forsøger jeg at tale med potentielle kunder og andre iværksættere for at finde ud af, hvordan jeg kan øge min virksomheds indtægter eller medbringe flere penge i virksomheden på andre måder.
 • 12:00 pm â ???? nyder en gratis frokost â ???? Jeg har regelmæssigt frokostmøder med perspektivkunder. Mange af disse møder giver ikke nye indtægter til min start, men de få, der lukker, har stor indflydelse på virksomheden. Og hvis jeg af en eller anden grund ikke har et frokostmøde, har min assistent frokost klar til mig. Hun har også mig til at svare på e-mails i en time eller deromkring.
 • 13:00 â ???? kommunikerer med verden â ???? om jeg har et frokostmøde eller ej, er jeg altid bagud med e-mails.
 • 14:00 â ???? tilfældig crap â ???? Jeg har altid tilfældige ting, der kommer op inden for den dag, jeg skal færdiggøre. Jeg plejer at gøre det i løbet af denne tid for at give mig en lille pause, så jeg ikke bliver brændt ud.
 • 15:00 â ???? taler folk? S ører off â ???? et par timers telefonsamtaler om morgenen er det ikke nok. Jeg plejer at bruge de næste 2 timer på telefonopkald eller i personlige møder.
 • 17:00 â ???? happy hour â ???? happy hour er virkelig højdepunktet i min dag. Jeg elsker at drikke alkohol mens jeg skyder lort med potentielle kunder. Jeg forsøger at gøre dette på daglig basis. Hvis jeg ikke kan gøre et happy hour-møde, kontrollerer jeg typisk e-mails.
 • 18:00 â ???? kommunikerer med verden â ???? Som sædvanlig er jeg tilbage til e-mails. Jeg nyder virkelig at hjælpe andre mennesker, da folk hjalp mig, da jeg var en ny iværksætter uden penge. Så for mig er e-mails ikke en opgave, de er en velsignelse.
 • 19:00 â ???? mit sidste måltid â ???? Jeg har normalt ikke for mange middagsmøder. Jeg spiser typisk ud med venner, eller min assistent koger mig et måltid, før hun forlader.
 • 20:00 â ???? kommunikerer med verden â ???? reagerer på e-mails againâ ?? |
 • 21:00 â ???? lever et fredeligt liv â ???? fra at skrive blogindlæg til at hænge sammen med venner til bare at slappe af og se på tv eller endda finde ud af måder at hjælpe lokale non-profits, for resten af ​​natten, jeg bare chill. Alle de ting, jeg nævnte, hjælper mig med at slappe af og føle mig glad, som lindrer det meste af mit stress.
 • 11:00 pm â ???? kommunikerer med verden - hvis jeg stadigvæk er vågen, som jeg plejer at være, slutter jeg med aftenen og skriver flere e-mails og falder i søvn foran min computerskærm.

Konklusion

Som du kan fortælle fra min tidsplan, er jeg en workaholic. Jeg arbejder syv dage om ugen, og jeg har ikke taget ferie i over ti år. Men jeg må sige, at selv om mit liv virker svært ud fra et outsiderperspektiv, er det faktisk ikke alt for dårligt. Jeg don? T virkelig nødt til at bekymre sig om at gøre pant betalinger eller sætte mad på bordet. Alt jeg skal beskæftige mig med er jobrelateret stress, som du bliver vant til over tid.

Så har du det. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad jeg gør, eller hvordan jeg bruger mine dage, skal du ikke gætte mere.

Og hvis du spekulerer på, hvordan mit liv bliver så organiseret, er det på grund af min dejlige assistent Aleisha.

S. S. Hvis du vil have hjælp til at vokse din virksomhed, klik her.

March 1, 2018