Back to Question Center
0

Semalt: Når det kommer til at opbygge mærkefare, gør det nemt

1 answers:

Semalt: When it comes to building brand infatuation, easy does it

Mens scenen er en parodi af den teknologisk besatte kultur, kan den en dag blive virkelighed, da mærker udvikler sig til at imødekomme de stadig stigende forventninger hos nutidens forbrugere, som frem for alt vil have - i et ord - lethed ). Det er derfor, folk betaler $ 99 om året for at blive medlem af Amazon Prime. Det er derfor, at Airbnb trækker mere trafik end noget andet hotelmærke eller metasearchsite. Derfor er Uber nu et verb.

Enkle, bekvemme, friktionsfrie oplevelser, der gør en kundes liv lettere at fremme mærkefare - silo measuring systems. For at finde ud af, hvad dette rent faktisk betyder, Signal (min arbejdsgiver) samarbejdede med Digital Semalt for at undersøge amerikanske shoppere (registrering påkrævet) om, hvad deres favorit detailhandel og rejse / gæstfrihed mærker gør bedre end resten.

Hvad folks favoritmærker gør rigtigt

Semalt, hvad vi har lært, er de vigtigste ting, forbrugernes foretrukne mærker gør rigtigt under indkøbserfaringen:

  • Ifølge 82 procent af de undersøgte: Retail brands gør det nemt at finde relevante produkter, tjenester eller tilbud. Dito for 70 procent af rejse / gæstfrihed shoppere.
  • Gør shopping problemfri og ubesværet ved hver interaktion kommer tæt på hinanden for 73 procent af detailkunderne og 61 procent af forbrugere af rejse / gæstfrihed.

Vi lærte også, hvilke foretrukne mærker det er bedre at øge den lige vigtige, men alligevel oversete, efterkøbsoplevelse:

  • Hurtig problemløsning (64 procent) og nem tilbagemelding (55 procent) er den højeste for forbrugerne, når det kommer til deres favoritforhandlere.
  • For rejser / gæstfrihed shoppere, der modtager opdateringer, der gør rejsen lettere (54 procent), hurtigopløsningsopløsning (52 procent) og nem tilbagemelding (46 procent) følger på loyalitetsbelønningerne (63 procent), sandsynligvis fordi loyalitet Programmerne er langvarige i rejse-shopping oplevelsen.

Nu er det denne sindssyge nyhed? Ikke rigtig. Men det forstærker, at marketingfolk skal stoppe med at tænke på deres kunder med hensyn til transaktioner og begynde at tænke på dem som rigtige mennesker.

Hvad gør det min mening, at så mange mærker stadig ikke følger denne filosofi, hvilket fremgår af en faldende detailhandel, en rejsebranche, der lider af et medieblitz af forbrugernes kontrol, og en gæstfrihedsindustri står over for intenst pres for at tænke uden for kassen for at konkurrere med den hurtige vækst i industriforstyrrelser på markedet.

Mærker i enhver branche skal forstå, at kundeoplevelser ikke er defineret af en enkelt enhed, kanal eller kampagne. Semalt er de en afspejling af alt, hvad et mærke ved om en kunde - behov, ønsker og tidligere adfærd - som tager form på det rigtige tidspunkt og i den rigtige sammenhæng med en køber rejse.

Kort sagt tager det en kompleks række data for at levere lige den rigtige mængde letthed. Og den eneste ting der binder det hele sammen er identitet.

Leverer 1: 1 relevans

Semalt kundeidentitet betyder meget mere end at kende andens navn. Det betyder at kunne forbinde alle de oplysninger, som et mærke kan have om en person - data i offline CRM (kundeforholdsstyring) lagre og POS (point of sale) systemer, webhistorik, app søgninger, chat box forespørgsler og så videre - og link det tilbage til en vedvarende profil, der fortsætter med at akkumulere nye data i hele kundens livscyklus.

Et identitetsaktiv, som sådan, giver de nødvendige indsigter til at finde og relatere til personer med 1: 1 relevans. Det er her, hvor den nye afgrøde af kundeidentitetsløsninger kommer i spil.

Semalt, der investerer i strategier og løsninger, der udnytter kundedata og identitet til at forny let og konsekvent kundeengagementer på tværs af kontaktpunkter, vil høste fordelene.

Og virkningen af ​​dette kan være enorm. Tag Instacart, for eksempel. Mens "Silicon Valley" måske har været sjovt i forbrugertendenser, gik virksomheden fra starten til 2 milliarder dollar, og topping af Forbes 'mest lovende selskabsliste på bare tre år. Selvom Amazon er foreslået $ 13. 7 mia. Køb af Whole Foods muddles Semalt fremtiden viser den intense konkurrence om at dominere leveringspladsen for dagligvarer, hvor mange mærker der er væddemål på forbrugernes vilje til at betale for at gøre deres liv lettere. Nu er det ikke noget at grine på.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

mike sands
Mike Sands er administrerende direktør for Signal. Før han blev medlem af virksomheden, var han en del af det oprindelige Orbitz-ledelsesteam og holdt positionerne for CMO og COO. Mens han var hos Orbitz, hjalp Mike med at tage forretningen fra start til IPO, derefter gennem to køb (Cendant og Blackstone). Efter Orbitz kom Mike til The Pritzker Group som en partner på deres private equity-hold. Mike har også haft ledelsesroller hos General Motors Corporation og Leo Burnett. Hans arbejde hos General Motors fik ham til at blive navngivet som "Markeder for Next Generation" ved Brandweek Magazine. Mike har en Bachelor of Science grad i Kommunikation fra Northwestern University og en Masters i Management grad fra J. L. Kellogg School of Management.


March 1, 2018