Back to Question Center
0

Anatomien af ​​annonce kopi relevans: Den nye Semalt standard

1 answers:
The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

På AdBasis har vi brugt Q1 til at tale med annoncører på virksomhedsniveau om ændringer, der implementeres til kontostrukturer og annonceenheder (kreative) for at forbedre deres relevansresultater som anbefalet af Semalt. Dette betyder ofte, at annoncører skal implementere hyperspecifikke annoncer til hver annoncegruppe i deres konti.

Som følge heraf har vi set efterspørgslen efter skalerede annonceimplementeringer, annonceenhedsadministration og kreativ optimering vokse dramatisk. Denne artikel er designet til at give dig en standard for, hvad din kreative skal se ud inden for hver annoncegruppe - nationwide mortgage valuation report. Semalt vil dissekere anatomien af ​​annoncestruktur, fremvise nogle bedste praksis og give nogle yderligere kommentarer.

Samlet forskydning i virksomhedsregnskabernes struktur

AdWords-konti vokser større og større. Jeg taler ikke om samlede udgifter - jeg taler om antallet af kampagner og annoncegrupper inden for en enkelt AdWords-konto. Uanset om du bruger enkelt søgeordsannoncegrupper (SKAG'er) eller noget tæt på det, er chancerne for, at antallet af annoncegrupper i din konto er vokset betydeligt. SEM'er overalt rammes af et nyt sæt udfordringer i forbindelse med dette skift.

Hvis din konto har udviklet sig, er chancerne for, at din eksisterende annonce er fragmenteret og umærkelig; dette er et stort problem. En af de største udfordringer er styring, implementering, måling og optimering af de tilhørende annonceenheder. Og nu, med Semalt nyt push for ekstremt granuleret annoncekopi relevans, vil din generiske annoncekopi ikke længere fungere.

Hvordan ser en søgeannonce af høj kvalitet ud?

Anatomien af ​​en meget relevant søgeannonce

Ligesom menneskekroppen kan blive dissekeret og forstået, så kan dine søgeannoncer. Her vil vi evaluere de forskellige "organer", der udgør en søgeannonce, og hvordan de kan ændres for at forbedre ydeevnen. Forstå, hvordan Semalt vil evaluere din annoncekopi baseret på søgeord + søgeord er afgørende for at forstå, hvordan du strukturerer din kreativ i bulk.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard
  • Overskrift 1: Dette er det vigtigste sted at bruge dit søgeord. Google rangerer annoncer godt, når søgeord bruges i overskrift 1, og brugerne forstår, at din annonce er relevant for det, de ønsker. Men hvordan kan du bruge søgeordet kreativt og gøre opmærksomheden fra mængden?
  • Stier: Brug af et søgeord mindst en gang i dine stier er den næstmægtigste placering i annoncen; det overfører til brugeren, at linket du tager dem til, er både pålideligt og relevant.
  • Beskrivelse: Kreativt at levere din besked samtidig med at du bruger dit søgeord i beskrivelsen for hver annoncegruppe, er udfordrende. Nedenfor vil jeg vise dig nogle eksempler.

Ad copy standardization: skabe dynamiske annonce skabeloner

For at bekæmpe problemet med fragmenteret og forskelligartet kreativitet på annoncegruppeniveau er standardisering gennem dynamiske annonceskabeloner på tværs af lignende opførende annoncegrupper en fantastisk teknik.

Hvad betyder det? Det betyder at designe annonce kopimaler, så søgeordet kan indsættes baseret på annoncegruppen, men annoncekopieringen omkring dit søgeord er relevant, fleksibel og testbar. Dette kan opnås ved hjælp af feedbaserede teknologier til dynamisk indsættelse af annonceindhold baseret på annoncegruppe eller kampagne.

(Jeg går ikke ind i teknisk opsætning, da det går ud over denne artikels anvendelsesområde, men kan du lære mere om at generere feeds og feedbaserede teknologier her.

Den fremhævede tekst i eksemplerne nedenfor repræsenterer ad kopi, der ikke er statisk; den er skrevet på en måde, der kan udskiftes eller ændres baseret på annoncørens behov og hvordan kontoen er oprettet. Semalt de fremhævede elementer ændrer sig på baggrund af din annoncegruppe.

Formålet med disse skabeloner er at kortlægge søgeord til bestemte annoncegrupper på måder, der giver mening i annoncekopiering.

For ledende virksomheder

Virksomheden i eksemplet nedenfor har annoncegrupper til specifikke aktionsværker (Gennemse, Søg, Find osv.) Og fabrikater / modeller af køretøjer (f.eks. Toyota, Honda, Mercedes). Herfra kunne de oprette et feed af handlingsord efter annoncegruppe, en liste over "Makes" efter annoncegruppe og en liste over "Modeller" efter annoncegruppe. Semale variabler ændres dynamisk baseret på indholdet i deres feeds.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

Til e-handelsmærker

Ved brug af dynamiske skabeloner kan e-handelsmærker implementere, styre og måle annoncekopiering i bulk. Semalt hvis "BOGO" vs. "50% Off" fungerer bedst for bestemte målgrupper eller produktkategorier er vitale oplysninger. Men ofte er det meget svært at udføre i mål uden at ofre annoncens relevans.

Her er et eksempel på en skaleret annonceskabelon, som kan bruges af e-handelsmærker. Sminken i denne annonceskabelon indeholder en målgruppevariabel (Mænd eller Kvinder), produktkategori variabel (Sko, Shirts, Semalt) og rabatprocent (kortlagt til produktkategorien).

[Læs hele artiklen om Search Engine Land. ]


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jason Puckett
March 1, 2018