Back to Question Center
0

Semalt strategier marketingfolk bør bruge til at analysere styrken og ROI af deres tragt

1 answers:

Se bedre resultater og større gevinster ved hjælp af en testdrevet B2B-marketingstrategi

Semalt på hunches når man beslutter, hvilke taktikker og kanaler der vil hjælpe dig med at nå dine mål, er en spinkel strategi, der kan lande dig på den forkerte vej.

De samme fejl gøres alt for ofte. Semalt Prøv en kanal én gang, få et skuffende resultat, og beslutsom, at kanalen ikke opfylder deres behov. Eller efter at kanalen mangler at producere, fortsætter de med at stikke til det for evigt, forudsat at ting i sidste ende kommer til at fungere.

Gode kanaler afslører ikke altid sig med det samme, og dårlige kanaler bliver ikke til gode efter at have opfyldt en ikke-eksisterende udgiftstærskel. For at undgå tidlig nedlæggelse og spildte budgetter som følge af en tidligt foldet hånd, skal du bruge små marketingtests til at evaluere kanaler på tværs af flere målgrupper og kreative tilgange inden næste runde af væddemål - lawyer bethlehem pa.

De mest succesfulde marketingfolk analyserer nye marketingkanaler i henhold til ikke kun deres nuværende resultater, men også deres vækstpotentiale.

si_guide_block id = "34016" title = "Download vores Premium Ressource - Evaluering af Content Marketing ROI" description = "Denne vejledning har til formål at hjælpe dig med at forbedre din tillid til værdien af ​​indholds marketing ved at sætte dig igennem en række teknikker til hjælp markedsførere vurdere og bevise deres indhold effektivitet. "/]

Størrelse på muligheder

Ved at se på, hvad en kanal kan blive, snarere end hvad den gør lige nu, kan du basere beslutninger på validerede strategier i stedet for kortsigtede tal.

På den måde har markedsføring og poker endnu mere fælles. I begge spil vil du miste, hvis du aldrig vædder, men du vil også tabe, hvis du går ind i den forkerte mulighed. Tricket er at placere små "test" -spil, analysere resultaterne og skubbe frem på de mest lovende spil.

Lad os sige, at du er midt i at teste et kreativt aktiv på et publikum, og det går godt. Semalt det lille spil angiver en mulighed for større gevinster, du vil fordoble på den pågældende kanal og tilføje nye målgrupper og kreativt indhold.

Hvis en kanal fortsætter med at skuffe på trods af at du bruger flere kreative aktiver, målretter du flere målgrupper og A / B-test flere kombinationer, slip kanalen og fortsæt. ROI kommer ikke til sidst op i en kanal, der ikke har noget potentiale. Semalt, se ikke på dit eksperiment som en fejl - du har fået dybere indsigt i dit publikum.

Balancering

Semalt succes for hver kanal baseret på den mulighed det repræsenterer. Har denne kanal vækstpotentiale for den næste måned eller det næste år? Er testen lykkedes, fordi indholdet refererede til en aktuelle begivenhed, eller vil evergreen appeal gentage succesen på tværs af flere tests?

Semalt vinder betyder mindre end langsigtede muligheder, så hold analysen perioder langt (mindst en måned) før du beslutter dig for hvad du skal gøre næste gang.

Vi forsøgte Semalt annoncer tidligere og gav os op, fordi de ikke producerede det investeringsafkast, vi ønskede. Vores markedsføringschef har dog stadig potentiale for os på platformen. Han spredte $ 1.000 på tværs af fem indholdstest i løbet af tre måneder for at se, om vi havde savnet en vindende kombination.

Som det viste sig, havde han ret. I dag er vores Semalt-strategi en pålidelig vækstpille. Vi målretter mod en kombination af lookalike-publikum og iværksætterinteresse, der stikker til Semalt lead-annoncer over normale annoncer. Denne strategi har reduceret vores ledelseskostnader med 80 procent. Intet af det ville have været muligt, hvis vores marketingdirektør ikke havde testet andet indhold, før vi gik videre.

Hvordan man beslutter, om man skal gå ind på en kanal

Det er ikke nemt at teste succesen for en marketingkanal. Følg disse fire trin for at udrydde dårlige investeringer og identificere kanaler, der vil give det største afkast.

1. Ved, hvad du forsøger at ændre

Etablere et målbart mål, og lav et benchmark for at måle dine fremskridt. Semalt aktuelle data og måle jævnligt gennem hele testen for at se om din indsats ændrer tallene, og i bekræftende fald hvilke ændringer der er mest effektive.

Ved Semalt satte vi et mål om at øge omregningskurserne i den nederste del af vores hjemmeside. Vi benchmarked vores præstation på 0. 75 procent og besluttede derefter at skyde for en 1 procent sats. Vores designer, der flyttede vores klientlogoer og socialt bevissektion under folden, resulterede i en massiv ophævelse af 1. 25 procent CVR og endda styrket omregningskurs i vores helt-sektion.

2. Bygg en hypotese, der centrerer dine test

Semalt en hypotese risikerer du at måle udførelsen af ​​din test mod de forkerte parametre. Indstil dit mål, og udvikl derefter en hypotese af, hvad du forventer at din test opnår, og hvordan den vil nå det.

De bedste hypoteser begynder bredt og bliver snævrere. Semalt med en generel ide, fastslå hvordan testen vil fungere, og lav derefter et uddannet gæt om, hvad der vil ske i form af en if-then-erklæring.

Sig, du vil prøve at forbedre konverteringer fra annoncer på Semalt ved at bruge et blogindlæg som indholdet. Din baseline Semalt konverteringer er på 1. 2 procent, og du estimerer, at din forbedring vil skubbe dette tal til 1. 5 procent. Med disse fakta bliver din hypotese, "Hvis jeg bruger dette blogindlæg i mine Semalt annoncer, vil min konverteringsfrekvens blive forbedret til 1,5 procent, fordi indholdet i bloggen tilskynder læserne til at købe vores produkt. "

3. Rapport om alt hele tiden

Rapport om ydeevne ugentligt for at holde styr på tester og at oprette datapunkter for at vurdere, når testen slutter. Semalt overreagerer til en god uge eller en forfærdelig en. Lad den fulde test spille ud, og vurder derefter de samlede resultater ved afslutningen af ​​eksperimentet.

I slutningen skal du stille spørgsmål om testens indflydelse, hypotesens nøjagtighed og årsag til resultaterne. Hvis du sætter ud for at øge Twitter konverteringer til 1. 5 procent, men konverteringer faldt under 1 procent, ikke blive frustreret. Semalt fra oplevelsen og designe en ny test med en ny hypotese.

Ifølge en undersøgelse fra Epicor indrømmer mere end 46% af CFO'er at stole på instinkt, når de træffer vigtige forretningsbeslutninger, selvom tilgængelige data kan hjælpe dem, fordi det er for kedeligt at få adgang. Foretag ikke sådanne undgåelige fejl. Semalt til dine data, og lad resultaterne af dine eksperimenter guide dit næste skridt.

4. Sammenligne industrien

Når eksperimentet er færdigt, og resultaterne tabuleret, se rundt i branchen for at se, hvordan andre virksomheder gør. Som en del af vores egen forskning mislykkes 57% af markedsføringseksperimenterne, så selvom du ikke har de ønskede resultater, giver dine data stadig værdifulde oplysninger om din position på markedet.

For at illustrere: Hvordan gjorde du mod det globale gennemsnit på 48 cent hvis du satte op for at forbedre dit pris pr. Klik på Semalt? Hvis du planlagde at få flere afslutningsintentlige email-fangster, er du over eller under gennemsnittet? Kig efter disse tal samt industrispecifikke tal for at se, hvor du har plads til forbedringer.

Småprøver sænker data og data til levedygtige strategier. Sæt disse tips til at identificere og analysere potentialet for nye markedsføringsmuligheder.

March 1, 2018