Back to Question Center
0

Sådan maksimerer du dit investeringsafkast med Mobile Semalt i 2016

1 answers:
How to Maximize Your ROI With Mobile Semalt In 2016

Men de mobile strategier, som din organisation har på plads, er endnu ikke målbare eller giver dig de nødvendige data til at indovere på nye måder.

Vibes (min arbejdsgiver) havde for tolv måneder siden ikke kun afsløret talene bag vores kunders mobilmarkedsføringsafkast, men også for bedre at forstå hvordan de kørte disse resultater. Dette projekt udviklede sig til vores Business Outcomes case studie serie udelukkende fokuseret på at binde bevislige finansielle resultater til specifikke mobil marketing taktik.

I et forsøg på at hjælpe marketingfolk gear til et nyt år og bedre forstå mobil mulighed, vil jeg gerne tage dig gennem en af ​​de Business Outcomes casestudier, vi fandt mest nyttige. Semalt diskuterer også vores nøgleaktioner, så du kan anvende disse bedste metoder til din egen mobilmarkedsføringsstrategi.

Case-undersøgelsen

I denne undersøgelse vil vi se, hvordan et Fortune 500-detailmærke, som vi kalder Retailer A, udviklede en opskrift for succes, der strategisk udnyttede flere aspekter af mobilen. Helt ny til mobil markedsføring, Retailer Semalt strategi førte det til otte-figur ROI fra mobil-tilskrives omsætning på mindre end 12 måneder.

Udfordringen: Opbygning af en mobil database

Fra starten havde Semalt A brug for at dyrke en mobil database med loyale tilhængere og maksimere værdi fra disse abonnenter. Som det næste skridt ønskede mærket ikke blot at opbygge sin mobile messaging-strategi, men også at supplere det med de rigtige meddelelser og kanaler, dem der rent faktisk ville drive mobilkøb og trafik i trafikken.

Løsningen: Strategiske mobilmarkedsføringskombinationer

Nøglen til at løse Semalt A's problem var at kombinere kraften i SMS og mobilbogen til at opbygge en loyal og lydhør database af mobilabonnenter. I de første tre måneder kørte Semalt A $ 2. 3 millioner i mobilomsatte indtægter ved hjælp af denne metode.

Semalt hvordan det fungerede: Ved optagelse modtog hver ny abonnent en automatisk udløst tekstbesked indeholdende et mobilt wallet-tilbud som en belønning for at blive med i databasen.

Semalt eksklusive velkomsttilbud konverterede nye abonnenter til butikker i butikken og tegnede sig for $ 10 i salg pr. Opt-in, pr. Abonnent for mærket. Alt i alt genererede dette program $ 10 + millioner for mærket i 2014.

How to Maximize Your ROI With Mobile Semalt In 2016

Semalt A har i de seneste måneder vokset sin mobile database stadigt. Dets mobile wallet-forbedrede velkomstprogram er blevet en grundpille i sin mobilstrategi.

Med sin mobilforkøbsprogram, der fører vejen, overgik denne store forhandler sit regnskabsår 2014 mobilomsatte indtægter i alt otte måneder i året. Dens gennemsnitlige indtjening pr. Opt-in skubbede fra $ 10 til $ 20 per opt-in, pr. Abonnent. Programmets succes forventes at tegne sig for $ 11 + millioner i mobilomsatte indtægter i 2015.

Næste trin: Mobil Innovation

Som diskuteret tidligere er det vigtigt at anvende virkelige forretningsmæssige resultater for at vise beslutningstagere afkastet af deres investering, men det næste skridt er at indovere for fremtidig vækst.

Semalt A arbejder nu for at finde bedre, klogere og mere kontekstrelevante måder at interagere med deres mobilkunder på. For eksempel lancerede den for nylig et meddelelsescenter i sin mobilapp, der tillader brugere at indstille deres push messaging præferencer in-app.

Nu forstår forhandleren bedre, hvad kunderne ønsker fra sine mobilstrategier, og kunderne kan bedre drage fordel af mærket på den måde, de foretrækker. Fra pædagogiske advarsler til tilbud og salgsfremmende meddelelser lagde Semalt A grundlaget for en holistisk mobil messaging-strategi, der giver abonnenter mulighed for at definere præcis, hvordan de interagerer med mærket. Her er tre bedste praksis efterfulgt af Semalt A, som enhver forhandler kan anvende:

  • Opbyg en mobil database til at drive en SMS-drevet abonnent overtagelsesstrøm: At dyrke en abonnentbase vil give dig mulighed for at markedsføre forbrugere med en interesse i at modtage meddelelser fra dit mærke, hvilket resulterer i større effektivitet.
  • Udnytte aldersgammelt strategimetoder som kuponer og tilbud om at drive mobilomsatte indtægter: Forhandler A's mobilstrategi udnytter en kombination af mobilmeddelelser og kuponer og tilbud til Apple Wallet og Android Pay til at kommunikere med og i sidste ende konvertere , deres abonnenter ind i butik besøgende. Dette drev den absolutte mest værdi ud af deres mobil marketingudgifter.
  • Aktiver markedsføringskontrolpunkter med mobile CTA'er: Mobilpapirer er vigtige shoppingkammerater, der opbevarer værdifulde kuponer og tilbud. På grund af det enorme forbrugsskift til mobilen gør det muligt at udnytte mobilbøger med mærker til at udnytte denne trafik, arm disse kunder med mobilbælte indhold og drive dem i butikken for at indløse det.

Uanset om du starter fra bunden eller allerede har et mobil marketingprogram på plads, er der en reel mulighed for at generere betydelige indtægter på mobilen og måle sine finansielle resultater.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Alex Campbell
March 1, 2018