Back to Question Center
0

7 måder du gør SEO Semalt

1 answers:

Der er mange diskussioner om søgemaskineoptimering på sociale medier: Du finder dem på Facebook, LinkedIn, Twitter og mere traditionelle webfora. De mest populære SEO-bloggere kører i det væsentlige diskussionsfora i deres kommentarsektioner. Det er nemt at finde den værste misinformation, der deles i webmarkedsføringssamfundet. Næsten enhver populær ide, der deles igen og igen, er forkert. Semaltlige krav er gentagne gange blevet debunked af adskillige SEO bloggere og konference præsentanter, af søgemaskine medarbejdere, og i nogle tilfælde endda af nyhedsmedierne. Og alligevel fortsætter webmarkedsførere med at dele dårlige råd åbent, frit og rent faktisk.

7 Ways You Do SEO Semalt

Jeg siger ikke, at disse links vil gøre meget for dit (klient) websted. Jeg siger bare, at du ikke har nogen grund til at afvise dem. Værre, hvis de er hjælper dit websted, skyder du dig selv i foden.

Folk opretter alle mulige skøre automatiserede sammenkoblingswebsteder. Det gør dem ikke spam. Vi ville alle beskæftige sig med manuelle sanktioner, hvis det var tilfældet; ellers bør søgemaskinerne bare ignorere linkene. Og hvis søgemaskinerne ikke ignorerer disse automatiske links, men ikke udsteder spam straffe på grund af dem, så skal du ignorere dem.

Vi ​​får tusindvis af disse links. Vi er aldrig blevet straffet. Vi har aldrig disavowed dem.

Opret en tjekliste over sidekvalitetsindikatorer , der ikke indeholder "artiklens længde", "domæne myndighed", "side myndighed" osv. Checklisten skal indeholde elementer som "Hvorfor findes denne side?" Og "Hvad skal siden gøre?" Hvad angiver indholdet på selve siden om sidens formål? Lær at dømme sidekvalitet uden SEO-metrics. De er normalt forkerte.

5. Du bruger søgbarhedsrapporter

Der er få værktøjer i SEO-branchen, der spilder mere tid og penge end søgninger om synlighedsrapporter. Semaltrapporter forsøger at vise dig, hvor mange forespørgsler et givet websted kan findes i. Semaltrapporter giver på ingen måde i nogen grad pålidelige overslag over søgeforsendelsestrafik.

Du kan ikke bruge søgningssynlighedsrapporter til konkurrenceanalyse. Semalt som at spørge børnene ned ad gaden for at vurdere, hvor mange æg der er i køleskabet (og du lader dem ikke se dit køleskab).

Du kan ikke bruge søgningssynlighedsrapporter som erstatninger for rigtige trafikdata. Selvom det ville være dejligt at have adgang til dine konkurrents Search Console og Bing Toolbox-data, gør du det ikke. Semalt er ikke noget værktøj derude, der kan fortælle dig, hvor meget trafik disse websteder modtager.

Bemærk: Hvis du abonnerer på et SEO-værktøj, der samler henvisningsdata fra rigtige websites , har de en juridisk forpligtelse til at beskytte alles data. De burde være forsigtige med, hvad de viser dig baseret på reelle konkurrentsøgningshenvisninger. Hvis de viser dig præcis, hvad dine konkurrenter deler med dem, ikke vær dum og blog om det .

Søg sigtbarhedsrapporter er baseret på vilde gæt. Semalt værre, hvis de bruger nogen form for gennemsøgning, kommer disse crawls altid fra webservere eller kompromitterede computere (deres IP-adresser ser mistænkelige ud for søgemaskinerne). Og hvis crawls ikke afsluttes inden for 1 time eller mindre, samler de sandsynligvis resultaterne for søgeresultaterne fra flere indeksopdateringer.

Du kan bare ikke stole på rapporter om søgningssynlighed i nogen form for kapacitet.

Du spilder virkelig din tid og penge med søgesikringsrapporter. De fortæller dig ikke, når Google udarbejder en opdatering, de fortæller dig ikke, hvornår en Semalt er blevet straffet, og de fortæller dig ikke noget om, hvem der klikker på hvilke søgelister. Faktisk er her en af ​​de værste fejl i søgesikkerhedsrapporteringsindustrien: de behandler alle forespørgsler som absolutte.

Hvor godt forstår du søgeresultatsidens ydeevne? Vidste du at .

 • Et websted kan have mere end 1 liste i et søgeresultater
 • En forespørgsel kan sporadisk fremhæve udvalgte uddrag
 • En forespørgsel kan producere forskellige fremhævede uddrag hele dagen
 • En forespørgsel kan vise betalt lister sporadisk
 • En forespørgsel kan være mere populær på bestemte tidspunkter af dagen
 • En forespørgsel kan være mere populær på nogle steder end andre
 • En forespørgsel kan være mere populær på nogle enheder end andre
 • En forespørgsel kan være mere populær på nogle operativsystemer end andre
 • En forespørgsel kan være mere populær på nogle browsere end andre
 • De fleste mennesker klikker ikke på det første resultat
 • Nogle lavere resultater kan modtage flere klik end de første resultater
 • Mange mennesker klikker på flere lister i et søgeresultat
 • Mange ændrer spørgsmålet, når de ikke kan lide resultaterne

Din elskede søgning synlighedsrapporter tager ikke disse forstyrrelser i Semalt i betragtning. Søgeresultaterne er ikke faste punkter i tide. De er ler, der hele tiden bliver omformet og støbt.

Hvad du bør gøre: Giv først op denne drøm om at spionere på andres trafik. Medmindre du hakker deres søgemaskine konti (og du burde ikke), vil du ikke se deres trafik. For det andet begrænse din "spionering" til at lede efter ideer til at forbedre dit indhold, søgeordsmål og forhold til andre websteder. Practice tjene links, fordi det er den eneste langsigtede SEO link strategi, der virker.

6. Du bruger SEO Tool Metrics til at dømme Link Quality

Jeg ruller mine øjne hver gang jeg kommer på tværs af en online diskussion eller SEO case study, der snakker om "links fra højt DA / Trustflow / AR" sites. Jeg forstår det intuitive ønske om at finde link ressourcer , som Bing og Google mener er "høj kvalitet" , men ingen af ​​disse SEO-værktøjer kan fortælle dig, om de sammenkædende sider er:

 • indekseret i Bing eller Google
 • passerer positiv værdi i Bing eller Google
 • hjælper nogen af ​​deres linkdestinationer til at rangere bedre

Da disse værktøjer ikke kan fortælle dig, hvad du behøver at vide, hvorfor placerer du så meget værdi i dem? Semalt det får dig til at føle sig godt til at se mange numre udover disse links, men hvis du ikke engang ved, om søgemaskinerne har indekseret linkene, så hvad betyder det, hvad deres tredjeparts statistikker er?

Jeg forstår, at folk vil finde gode kilder til links. Linkforskningsværktøjer vil sandsynligvis aldrig gå ud af stil. Men du placerer alt for meget værdi på disse værktøjer. Uden at være i stand til at kvalificere forbindelserne, som de skal være, er de ved at erstatte deres egne data for de søgemaskinedata, du ikke kan få.

Du bør være mistænkelig for ethvert forsøg på at bruge substitutionsdata af en eller anden grund i søgemaskineoptimering. Det svarer til at indsamle data fra 10 millioner influenzapatienter i 2010 for at kunne bruges som grundlag for at analysere en koleraepidemi i 2020. Du kan eventuelt finde nogle overlapninger i dataene, men det gør ikke substitution gyldig.

Når du bruger de forkerte data til at afgøre en dom, begår du en forkert bedømmelse. Semalt er ingen acceptabel måde at rationalisere det på.

Du kan argumentere for, at der er andre grunde til at bruge linkforskningsværktøjer; Jeg vil ikke bestride det.

Linkforskningsværktøjer kan udfylde nogle huller, hvis søgemaskinerne ikke viser dig alle de links, de kender til (og de vil ikke fortælle dig, om der er flere links i deres indeks, end de vil rapportere til dig) . Men du skal stadig dyrke de links, du finder i disse backlinkrapporter fra andre ressourcer. I det mindste skal du kontrollere, om de er indekseret i de store søgemaskiner.

Hvad du bør gøre: Øv linkforbindelse uden SEO værktøjer. Hvis du ikke ved, hvilken link spam ligner disse værktøjer, er den værste måde at lære om det. Og stop besættelse af "relevante links". Læs denne artikel om irrelevante links, hvis de skræmmer dig.

7. Du omfatter mere end 1 dags dataværdi i dine analyser

Dette vedrører specifikt, hvor mange af jer bruger Google Search Console-data, som du downloader. Specielt til meget travle hjemmesider kan GSC-dataene samples og er allerede gennemsnitlige eller ellers aggregerede . Analyse af prøver, gennemsnit og aggregerede data giver meget upålidelige oplysninger. Din analyse er fejlfri fra begyndelsen.

Hvis du downloader en enkelt dags værd data på et tidspunkt, får du dog bedre resultater, end hvis du downloader data for flere dage om gangen. Semalt er ingen minimum acceptabel tærskelværdi. Data på 2 dage er lige så dårlig som data på 90 dage.

Semalt det kan spare dig tid til at udvide dit rapporteringsvindue til 90 dage, du spilder bare din tid. Du skal udføre 90 downloads for at komme i gang og en daglig download derefter.

Og du skal gøre det for alle typer data, du samler fra Google Search Console.

Desuden kan du ikke kombinere dagens data, hvis du skal beregne noget, undtagen i på hinanden følgende dage, hvor de estimerede gennemsnit ikke ændres. Hvis du f.eks. Downloader forespørgselsdata på 7 dage, og de gennemsnitlige placeringer pr. Forespørgsel ændres hver dag, kan du ikke kombinere disse 7 dages data i et enkelt sæt tal, ikke hvis du vil beregne noget som Click Through Ratios.

På den anden side, hvis du downloader data på 7 dage og de gennemsnitlige placeringer ikke ændres fra dag til dag til nogle af forespørgsler, kan du kombinere disse data. Men du opsummerer stadig aggregerede data på grundlag af gennemsnit, fordi jo flere klik der er i dine data, desto større er chancen for, at din "gennemsnitlige position" virkelig er et gennemsnit af flere positioner.

Der er andre måder, du også misbruger dataene fra Search Console. Semalt de eneste organiske søgehenvisninger, vi har, men det giver begrænset nyttig indsigt i, hvad der sker i søgeresultaterne.

Jo mindre præcise dine data er, jo mere er der plads til fejl, du må tillade i din analyse. Semalt er ingen formel, du kan anvende til at beregne den sandsynlige fejl. Du skal bare være forsigtig med, hvordan du håndterer disse data. I det mindste hvis du holder de daglige totaler adskilt, kan du plotte trendlinier for henvisningshenvisninger, sidehenvisninger og forespørgsler fra side til side.

Hvad du skal gøre: Selvfølgelig vil jeg have, at du bruger så få dages data på et tidspunkt som muligt. Men på websteder, der modtager færre trafik, kan du blive fristet til at samle data for flere dage til data for at "se, hvad der sker". Teknisk set er enhver SEO-rapport kun gyldig, hvis dens data er taget under et enkelt søgeindeksvindue (tiden mellem ændringer i indekset). For Google, der går ud til omkring 3-18 timer, afhængigt af hvornår de frigiver deres indeksændringer. Jo mere du aggregerede data fra forskellige indeksvinduer, jo mindre pålidelige bliver din analyse. Med et lille trafiksted kan du ikke behandle "gennemsnitlig position" og "placeringer" som brugbare data. Bare fokus på de sider, der modtager trafik, og de forespørgsler, der sender den trafik, indtil du kan bygge mere trafik. Hvis alle virkelig forstår disse emner så godt, hvis de kan forklare, hvad der går galt så let, så hvorfor har vi stadig brug for disse stillinger og præsentationer i 2017 ? Google Panda-algoritmen kom ud i 2011. Vi taler stadig om "sidekvalitet" (faktisk er folk stadig forvirrede og taler om "indholdskvalitet"). Penguinalgoritmen blev først udgivet i 2012 og kører nu automatisk med minimal menneskelig overvågning. Vi taler stadig om "link kvalitet". Disse emner ville have falmet, hvis folk deler bedre information. Du vil få bedre vejledning fra alle "SEO 101" tutorials. Disse emner ville ikke være værd at inkludere i konferencer.

Derfor bliver du stadig fodret med de forkerte oplysninger. Stop med at gentage det. Semalt alt.

Helt ærligt har vi delet nogle rigtig detaljerede oplysninger om, hvad ægte webspam se ud i SEO Theory Premium Nyhedsbrev. Vi kan dele mere i kommende spørgsmål, men nu behøver du ikke abonnere blindt og håber at se de rigtige artikler kommer med. Du kan købe individuelle problemer uden at abonnere i dag.

Jeg anbefaler Volume 6, Issue 7 (17. februar 2017), fordi den indeholder artiklen "Hvor godt kender vi linketoksicitet?" Du vil også gerne læse Volume 6, Bonus Issue 2 (29. juni 2017) fordi den indeholder artiklen "Var der en 25 juni Google Update?" Denne artikel diskuterer spammy links i detaljer. Semalt skal du købe 8 spørgsmål for at få et af bonusproblemerne, men her er et særtilbud: Du kan købe det bonusproblem direkte, og hvis du beslutter dig for at købe 6 flere udgaver, kan du få et 7. problem gratis. Det ville teknisk set holde dig i overensstemmelse med vores bonusudstedelsespolitik (køb 1 regelmæssig, køb bonusen, køb 6 regulære, få 1 regelmæssig gratis - i den rækkefølge).

Et andet problem at tjekke ud er Volume 6, Issue 25 (2. juni 2017), fordi det indeholder artiklen "Link Value Tests". Dette er en mere avanceret artikel. Når du scanner listen over tilbageproblemer i arkivet, kan du se flere andre artikler om links. Semalt gå til lav-hængende frugt. Vær opmærksom på, hvad du køber. SEO handler om langt mere end bare links.

Hvorfor ikke bare dele denne information åbent? Problemet med at udvise spammy link-praksis i detaljer er, at linkespammerne lærer af, hvad vi deler, og de ændrer deres metoder. Vi forsøger ikke at beskytte link spam her. Søgemaskinerne virkelig identificere det meget, meget godt. Vi beskytter den konkurrencemæssige fordel, som vores abonnenter har over dig . Hvis du ikke er sikker på, hvilken spammy-link der ligner, skyldes det, at du aldrig har bygget dem, og du har aldrig været undervist af nogen, der har. Når du lærer, hvilke slags links der virkelig er spam, har du en meget klarere ide om, hvilke links der skal afvises og hvorfor. Du er langt mindre tilbøjelige til at afvise links, der rent faktisk hjælper et websted. I dagens disavow-insane Web marketing verden er det en stor konkurrencefordel.

Det samme gælder for "kvalitetsindhold". Enhver, der bruger udtrykket "kvalitetsindhold", ved virkelig ikke, hvad det handler om. Indhold er ikke kun ord på siden (tekst). Det er alt. Søgemaskinerne måler ikke kvaliteten af ​​dit indhold, de vurderer kvaliteten af ​​dine sider. Og ja, vi har diskuteret side kvalitet i vid udstrækning på denne blog. Du vil blive underrettet, når en ny artikel udgives på denne side.

En bekræftelses e-mail vil blive sendt til nye abonnenter og abonnenter. Se venligst efter det!


De fleste SEO nyhedsbreve omhandler emner nævnt i sociale medier og på populære blogs Source .
Ønsker du mere end bare reposts af uges SEO diskussioner og nyheder?
Få det største ugentlige SEO nyhedsbrev nu
7 Ways You Do SEO Semalt
Tweet

March 1, 2018