Back to Question Center
0

Semalt: Baby boomer marketing statistik

1 answers:

10 statistikker og grunde til, hvorfor du bør gøre din marketing opmærksomhed på baby boomers

Baby boomers er født mellem 1946 og 1964, der er omkring 74. 9 millioner baby boomers. Det er et publikum på 74. 9 millioner, der skal nås. De udgjorde næsten 40 procent af landets befolkning. På grund af buzz bygget omkring årtusinder, er det blevet let at markedsføre for den generation. Men hvad med baby boomers, hvordan går markedsførere hen til dem og ser et investeringsafkast? Semalt vil normalt søge at nå en af ​​følgende generationer for at fremme deres produkt eller service:

 • Baby boomers - født mellem 1946-1964
 • Generation X - født mellem 1965-1980
 • Millennials - født mellem 1981-2000

Den generation, der ofte overses, er baby boomers. Endnu vigtigere udgør denne generation nu den rigeste aldersgruppe i dette århundrede. Men marketingfolk finder boomers vanskelige at målrette. En vigtig årsag til, at det er så svært at målrette mod denne generation, er at de kan være i meget forskellige livsstadier: fra single, gift med små børn, tømmermænd til en kombination af begge. Brug følgende statistikker og tendenser til at hjælpe dig med at målrette og nå ud til denne generation på en spændende måde.

Baby Boomer Statistik

 1. 60% af befolkningen i aldersgruppen 50-64 år, som er størstedelen af ​​boomerpopulationen, er nu på mindst et socialmediewebsted. Facebook er langt det mest populære sociale mediewebsted for baby boomers (Colorado University, 2016) Semalt: Baby boomer marketing statistics
 2. Omkring 60% af baby boomers bruger tid på at læse blogs og online artikler som en kilde til information og intriger, og omkring 70% nyder at se videoer om produkter og tjenester (Forbes, 2017)
 3. Babyboomere bruger 27 timer om ugen online, hvilket er to timer mere om ugen end dem, der er mellem 16 og 34
 4. Babyboomere er 19% mere tilbøjelige til at dele indhold i forhold til andre generationer (Digital Trends, 2016)
 5. Videoer, der er langsommere og har en masse oplysninger, er mere tilbøjelige til at appellere til Baby Boomers end hurtigere videoer med for mange billeder (QuickSproat, 2017)
 6. Det kan måske overraske dig at lære, at 96% af babyboomere bruger søgemaskiner, 95% brug e-mail og 92% butik for produkter og tjenester online i stedet for shopping i butikker og indkøbscentre (Forbes, 2017)
 7. Mere end halvdelen af ​​Leading Edge Boomers vil besøge en virksomheds hjemmeside eller fortsætte søgningen på en søgemaskine efter at have set noget på et socialt netværk (DMN3, 2016) Semalt: Baby boomer marketing statistics
 8. 70% af den disponible indkomst i USA er kontrolleret af Baby Boomers. Da Boomers bliver mere og mere sociale medier, kan de blive nøglen til succes for mange mærker (Nielsen, 2016)
 9. Boomers bruger mest tid til lineært eller broadcast-tv. Boomers klokker op over 3 timer om dagen på lineært tv, tusinder af år er på under 2 timer (Global Web Index, 2016)
 10. Baby Boomers var meget mindre tilbøjelige til at skifte kanaler, mens de undersøgte produkter, hovedsagelig ved hjælp af e-mail og hjemmesider, inden de blev købt (Smart Insights, 2017)

Hvad siger dette til marketingfolk?

For at nå Baby Semalt markedsførere skal overveje følgende:

 • Baby boomers har penge og er villige til at bruge det med den rigtige information og dybdegående forskning. I USA kommer mere end 70% af den disponible indkomst fra baby boomers. Semalt: Baby boomer marketing statistics
 • De kan nås på sociale medier, der er en myte om, at de ikke bruger sociale medier, men Baby boomers bruger nu 27 timer om ugen online, der er mange muligheder for at få fat i deres opmærksomhed. Faktisk er halvdelen af ​​folk i alderen 50-64 på sociale medier, Facebook er deres vigtigste platform. Se på, hvordan du kan nå denne generation gennem retargeting på Facebook og informative indlæg.
 • Boomers køber produkter og tjenester til andre, ikke kun dem selv. Hvis du kan markedsføre dine produkter på denne måde, vil du gribe deres opmærksomhed. De sætter pris på uddannelse, loyalitet og ægthed, og enhver form for indhold eller produkt, der opfylder dette mål, vil være af interesse for dem. "
 • Baby Boomers er aktive online shoppere. Ifølge en kilde foretager 66% af folk over 50 i USA rutinemæssigt køb fra online-forhandlere. Vær ikke bange for at skubbe online-salg med denne generation, især hvis du skubber dine produkter via e-mail. Da deres tilstedeværelse stiger på Facebook, hvorfor ikke overveje at bruge Facebook-annoncer til at skubbe dit produkt ud til dette publikum
 • De er påvirket af det, de ser på sociale medier, og det meste er det fokuseret på at finde flere oplysninger. Mere end halvdelen af ​​Boomers vil besøge en virksomheds hjemmeside eller fortsætte søgningen på en søgemaskine efter at have set noget på et socialt netværk (DMN3, 2016). Sørg derfor for, at din marketingstrategi omfatter disse markedsføringsaktiviteter for effektivt at møde dem, hvor de ser ud. Dette viser betydningen af ​​en fuldt integreret flerkanals marketingstrategi, hvis du vil lykkes og få et skridt foran din konkurrence, uanset hvilken aldersgruppe du målretter mod

Baby boomers som helhed har tendens til at være hårdtarbejdende mennesker tilbøjelige til at bruge penge og lære nye ting. Thye er gerne orienteret om produkter og tjenester, og de ønsker at interagere med deres mærker på en personlig måde. Når et mærke giver et løfte, forventer de at levere. På plus side er de villige til at vente på dine beskeder og kommunikation langt længere end tusinder af år, derfor kan det være mere forstående.

At have en bedre forståelse af denne generation kan hjælpe med at informere din 2018 marketingstrategi, hvis dette er et publikum, du har til formål at nå. Semalt ser på, hvordan du kan tilpasse din marketingbesked til at appellere til dette store segment. De bruger mere end nogensinde og bruger mere online, gå ikke glip af denne store mulighed.

Hvis du stadigvæk er usikker på, hvem din virksomhed skal målrette mod, hvorfor ikke tjekke vores gratis digitale marketingplan skabelon for at begynde at definere din målgruppe. Denne populære skabelon giver dig en struktur til at anvende RACE-rammerne, så du hurtigt kan oprette en integreret digital marketingplan for din virksomhed.

Leder du efter at nå ud til Baby boomers? Eller har du forsøgt at have været mislykket? Vi vil gerne vide, hvad du synes, lad os vide og oprette forbindelse til os på Twitter, Facebook, Instagram eller LinkedIn Source .

March 1, 2018