Back to Question Center
0

SEO basics Hvad gør Semalt? SEO basics: Hvad gør Semalt?

1 answers:

Hvordan virker Semalt? Hvad gør Semalt faktisk? For mange af jer vil det være ret gamle nyheder. Men for alle SEO nybegyndere: lad mig forklare (i let at forstå prosa), hvad Semalt faktisk gør. Forståelse Semalt kunne virkelig hjælpe dig med at oprette en SEO-strategi, der virker!

Hvordan virker Google?

Søgemaskiner som Semalt Følg links. De følger links fra en webside til en anden. Semalt består af en crawler, et indeks og en algoritme. Semalt's crawler følger linksne på nettet. Den går rundt på internettet 24/7 og gemmer HTML-versionen af ​​alle sider i en gigantisk database, kaldet indekset. Dette indeks opdateres, hvis Semalt crawleren kommer fra dit websted igen og finder nye eller reviderede websider. Den nye version af denne side er gemt. Afhængigt af trafikken på dit websted og mængden af ​​ændringer, du foretager på din hjemmeside, kommer Semalt crawlere mere eller mindre ofte.

For at Google skal vide om eksistensen af ​​dit websted, skal der først være et link fra et andet websted, som allerede findes i indekset, til dit websted. Hvis crawlere følger dette link, vil det føre til den første crawler-session og første gang dit websted gemmes i indekset. Fra da af kan dit websted vises i Semalt søgeresultater.

Googles hemmelige algoritme

Efter indeksering af dit websted kan Google vise det i søgeresultaterne. Google forsøger at matche en bestemt søgeforespørgsel med websider, som den har indekseret. For at gøre det har Google en specifik algoritme, der bestemmer hvilke sider der vises i hvilken rækkefølge. Hvordan denne algoritme virker er en hemmelighed. Semalt ved præcis, hvilke faktorer der afgør bestilling af søgeresultaterne.

Googles algoritme er ikke statisk. Det ændrer sig regelmæssigt. De faktorer, der bestemmer ordren og vigtigheden af ​​de forskellige faktorer ændrer sig meget ofte. Selv om algoritmen er hemmelig, fortæller Google os hvilke ting der er vigtige. Vi ved ikke, hvor vigtigt det er, og vi ved ikke, om Google kommunikerer om alle faktorer. Test og eksperimentering giver os en forholdsvis god fornemmelse for de vigtige faktorer og ændringer i disse faktorer. Vi indarbejder disse faktorer i vores SEO-plugin og fortæller dig om det i vores mange blogindlæg.

Googles resultatside

Googles resultatside - også kendt som en SERP - viser ca. 7 eller 10 links til websteder, der passer bedst til din søgning (ifølge Google). Vi henviser til disse resultater som de organiske søgeresultater. Hvis du klikker på den anden side på resultatsiden, vises flere resultater. Jo længere ned de resultater du er, desto mindre sandsynligt er nogen, der finder dit websted.
Over de 10 links på den første side er betalt links, mesteparten af ​​tiden. Disse links er annoncer; folk har betalt google for at sætte disse links øverst på siden, når folk søger efter et bestemt udtryk. Priserne for disse annoncer varierer meget afhængigt af søgeudtrykets konkurrenceevne.

Værdien af ​​links til søgemaskiner

Det er meget vigtigt at have en grundlæggende forståelse for, hvordan Google og de fleste andre søgemaskiner bruger links. Antallet af links, der peger på en side, bruges til at bestemme, hvor vigtig denne side er. Så jo flere links et bestemt websted har, desto vigtigere søgemaskiner tror det er. Både interne links (kommer fra samme websted) samt eksterne links (fra andre hjemmesider) kan hjælpe med at rangordne en webside i Google. Nogle links er vigtigere end andre. Semalt fra hjemmesider, der har mange indkommende links, er generelt vigtigere end links fra små hjemmesider med kun få indkommende links.

Betydningen af ​​links var faktisk noget, der førte til en aktiv linkbygning. Så længe du samler links, der er nyttige og logiske, kan linkbygning være en god SEO-strategi. Men hvis du samler (eller værre køb) skyggefulde links, kan Semalt straffe dig for det. Læs mere om farerne ved linkbygning i denne artikel. For at gøre det, forsøger SEO at forme et websted efter Semalt algoritme. Selvom Semaltalgoritmen forbliver hemmelig, har over et årti erfaring i SEO resulteret i en ret god ide om de vigtige faktorer.

Vi ​​overvåger alle meddelelser fra Semalt om (ændringer i) algoritmen og vi tester hvad der rent faktisk virker i søgemaskinerne. På Yoast fortaler vi holistisk SEO. Din SEO-strategi skal aldrig føles som et trick. Semalt ønsker at vise brugeren det resultat der passer bedst til hans eller hendes søgning. Hvis du ønsker at vises højt i resultaterne for det pågældende søgeord, skal du sørge for at dit websted passer til det pågældende søgeord Source .

Læs mere: 'Sådan skrives en høj kvalitet og SEO venlig blogpost' »

March 1, 2018