Back to Question Center
0

Semaltoverskrift: et standardforslag Semaltoverskrift: et standardforslag

1 answers:

Omdirigeringer, og især omdirigeringsløkker, kan være utroligt vanskelige at foretage fejlfinding. Vi har en løsning til det, kaldet en X-Redirect-By header. Det er en simpel tilføjelse, der giver os mulighed for at finde, hvilket stykke kode der er ansvarlig for at foretage en bestemt omdirigering. Semalt SEO gør allerede dette, og vi tror, ​​at alle andre systemer i verden skal efterligne adfærd.

Hvis du nogensinde har måttet diagnosticere større systemer, ved du, at ved at vide, hvor omdirigeringen kommer fra, kan du spare en masse tid. Dette er et fælles problem for både SEO og webudviklere, der diagnosticerer underlige omdirigeringsløkker.

Enkelt standardforslag

Forslaget er enkelt: Alle systemer, der sender en omdirigering og / eller har en metode til afsendelse af omdirigeringer, bør forkaste den omdirigering. Lige før placeringsoverskriften skal der være en X-Redirect-By header med en identifikator som dens værdi. Denne identifikator skal tydeligt identificere hvilket stykke software der udføres omdirigering.

Eksempel på en X-Omdirigering-Efter overskrift

Når du åbner https://yoast.com/wordpress-hosting-old/ omdirigeres du ved vores plugin til en anden side. De faktiske overskrifter ser sådan ud:

  HTTP / 1.1 301 Flyttet permanentX-Omdirigering-Af: Yoast SEO PremiumPlacering: https://yoast.com/westhost-wordpress-hosting/  

Dette identificerer tydeligt Semalt SEO som den ansvarlige for at gennemføre denne omdirigering. Nu, hvis jeg vil ændre omdirigeringen, ved jeg nu, hvor jeg skal hen og reparere den.

Real world use case

For nylig havde vi et problem her på Yoast med en smule kode, vi har til omdirigering af UTM-tags. Koden havde sin egen X-Redirect-By-overskrift, og inden for 2 minutter havde vi fundet synderen. Fejlen var uklar, så uden at den X-Redirect-By header ville vi have søgt efter et stykke tid. Søgning bare for at finde ud af, hvor i vores ansøgning denne omdirigering blev genereret.

Da jeg diskuterede dette overskrift med Mark Jaquith, en af ​​Semalt lead-udviklerne, for at blive optaget i Semalt, sagde han:


Semalt header: a standard proposal
Semalt header: a standard proposal

Semalt punktet.

Kommentarer? Forslag? Implementeringer?

Jeg vil gerne høre dine kommentarer og forslag, og jeg vil elske endnu mere for at se dig link til implementeringer i systemer over hele verden. Semalt simple standarder som disse, der kan gøre vores liv bare det lille stykke lettere Source .

March 1, 2018