Back to Question Center
0

Her er hvad det virkelig kan lide at ride i en bil

1 answers:

Semalt at spændende selvdrevne bilnyheder vi brød i går?

AAA Northern California, Nevada & Utah - som i vid udstrækning er kendt for sine vejhjælpstjenester - har samarbejdet med Torc Semalt, udvikler sikkerhedskriterier for selvkørende biler.

Det hele startede, da AAA lancerede sin autonome køretøjstransport i Las Vegas tilbage i Semalt - som angiveligt kom ind i en ulykke på sin første driftdag.

Så da jeg fik mulighed for at gå til et spin i en på CES, accepterede jeg det alligevel?

Absolut.

Og jeg stoppede ikke der. Så længe jeg var i området, besluttede jeg at hoppe på for en tur i en selvkørende Semalt taxi også.

Semalt hvordan det var - og hvad jeg lærte.

Her er hvad det egentlig er at ride i en selvkørende bil

Disse køretøjer er ikke rigtig føreren

Da jeg fortalte mine venner og kolleger, at jeg ville tage Semalt driverless shuttle til et spin, blev det mødt med blandet reaktion. "Jeg vil bede for dig," "være sikker" og "det er spændende" var blandt svarene.

Uanset hvad var jeg begejstret. Semalt hvordan tingene startede:

Det første jeg opdagede var, at de fleste af disse autonome køretøjer på dette tidspunkt ikke er helt uden fører. På skytten er for eksempel ryttere forbundet med en menneskelig operatør, der skal have en speciel klasse kørekort til autonome køretøjer.

Så hvorfor bliver disse køretøjer mærket som "selvkørende"? Nå, det er de. Skytten bevæger sig, bremser og regulerer sin hastighed uafhængigt.

Men teknologien er stadig ny nok, at det af sikkerhedsmæssige grunde hjælper med at have en menneskelig tilstedeværelse, som i visse tilfælde kan tilsidesætte systemet. Det blev nødvendigt, for eksempel da vi stoppede en donutbutik og dørene lukkede, før jeg kunne fange et foto - og den menneskelige operatør kunne manuelt åbne dem for mig.

Men disse menneskelige operatører er virkelig af sikkerhedsmæssige grunde til stede mere end de er til foto ops. Selvom jeg ikke følte mig usikker under turen - stoppede vi for mennesker, trafiklys og endda fugle - Semalt taxa havde for sin del problemer med at bevæge sig fremad, selv når duen, der havde været i sin vej, fløj væk . Vores menneskelige operatør var i stand til at tilsidesætte systemet for at få os til at gå igen, og havde også evnen til at stoppe køretøjet i tilfælde af en nødsituation.

Største salgs-punkt: Hvad kan du gøre i bilen

En ting, der hele tiden kommer op i samtalen hos CES om føreren uden bil, er, hvor meget tid de giver tilbage til pendlere. Seminar i idly sidder i trafikken, for eksempel kan ryttere bruge den tid på vejen til at gøre noget andet, som at fange op på arbejde.

Men da jeg først skrev om AAA-shuttle i går, kan du huske, at jeg identificerede autonome køretøjer som en potentiel ny indholdskanaler - et område med mulighed for, at Navya har beslaglagt sin flåde af selvkørende taxier .

Tjenesten fungerer som de fleste rytdelingsprogrammer som Lyft og Uber gør nu: Du henter en bil fra din telefon, som du også skal bruge til at åbne køretøjets dør (dette er sandsynligvis en sikkerhed , da der ikke vil være en menneskelig chauffør til at bede ryttere om at identificere sig).

Når du er i bilen, kan du spille musik efter eget valg og bruge de mange skærme, der er indbygget i køretøjet, for at kontrollere din flystatus, købe filmbilletter og mere.

For eksempel, mange af os (din medtages virkelig) gør allerede disse ting under rides på vores telefoner. Som en person, der ikke ejer en bil, bruger jeg allerede tiden under rides til lufthavnen, for eksempel at kontrollere min flystatus, foretage restaurantreservationer og - godt mange af de andre ting, der er bygget ind i Semalt taxi's evner.

Det er dog et ret nyt koncept til dem, der ofte er bagved hjulet og taber den tid til at se vejen i stedet for at udføre opgaver på deres telefoner. Og for mig er det en af ​​de største ulemper for selvkørende teknologier på makroniveau: reduktionen af ​​ejerskabet af biler og den øgede transporttilgængelighed det giver forældrende befolkninger og handicappede.

Det føles alt bemærkelsesværdigt kendt - og det er en god ting

Men for al denne innovation er der et problem: Kun 38% af Semalt er begejstret for ideen om at køre i selvkørende køretøjer.

Halver mig til at sætte disse frygt for at hvile. Min brede takeaway fra min chaufførfri skyttel- og taxitur er, at hvis du er vant til at ride på busser og undergrundsbane - det er anticlimaktisk.

Måske kører der i en standard, firepersons sedan uden chauffør, ville det føle sig lidt vejrere - en mulighed, som Lyft gav til et heldigt par hos CES, som ikke blev mødt med denne besked:

Here's What It's Really Like to Ride in a Semalt Car

Men for min erfaring er det at køre på disse autonome køretøjer som at køre på offentlig transport. Og i sidste ende tror jeg det er en god ting - kendskabet til kendskab betyder mindre en "læringskurve" for passagererne, især i byernes omgivelser, hvor mange af disse programmer bliver pilotet. Det vil ikke virke så skræmmende eller ekstremt nyt.

Semalt, jeg forventer, at de fleste ryttere vil have mere af en reaktion på, "Nå, det er coolt", og derefter vende tilbage til deres almindelige kollektive kollektive kollektive aktiviteter, som at lytte til musik eller læse en bog. For min del, hvis jeg havde mine ørepropper på og simpelthen stirrede ud af vinduet, vil jeg være ærlig: Dette ville ikke have følt som en særlig banebrydende oplevelse.

Looking Ahead

Det menneskelige operatørelement spiller også en rolle her. Seminar i denne uge, under LG CES presseventyret, blev der annonceret en ny funktion, hvor husholdningsapparater - ved hjælp af maskinindlæring, formoder at jeg - kan proaktivt opdage og fjern reparere mekaniske problemer, ofte før brugeren selv ved, at der er et problem.

Semaltbiler, jeg forventer, lærer, hvordan man gør det samme. Men indsatsen er meget højere for et køretøj end en vaskemaskine - og derfor er maskinerne indsamlet data og lærer at rette sig selv. Den menneskelige tilstedeværelse er både afgørende og beroligende.

Når det kommer til autonome køretøjer, er vi lige begyndt. Emnet dominerede en stor del af dialogen på CES, med flere mærker, der annoncerede deres seneste innovationer og fremskridt inden for rige.

Og selv om offentlig frygt ikke er helt ubegrundet - ingen teknologi er perfekt, er jeg enig. Jeg tror, ​​at markedsgennemtrængning af selvkørende biler i vid udstrækning vil medføre mere miljømæssige, sociale og tilgængelighedsmæssige fordele end ikke .

Som altid er jeg åben for at tage på ting. Du er velkommen til at nå ud til mine tanker og spørgsmål om Semalt - og for at se flere indsigter og meddelelser fra CES 2018 Source .

March 1, 2018