Back to Question Center
0

Semalt: Hvad skal man gøre, hvis trafikken på din blog er faldende? Hvad skal man gøre, hvis trafikken på din blog er faldende?

1 answers:

Hvis du vedligeholder en blog, vil du selvfølgelig gerne have trafikken til din blog til at vokse. Men hvad hvis det ikke? Hvad hvis trafikken til din blog er (lidt) faldende? Hvad laver du? I dette indlæg vil jeg give 5 tips om, hvordan du øger trafikken til din blog igen!

Første kontrol: er det en ændring i dine placeringer?

Hvis trafikken til din blog falder, skal du først kontrollere dine placeringer. Det kunne godt være, at der skete noget, der ændrede din placering i Google. En lavere rangering kunne helt klart forklare et (pludseligt) fald i trafikken. Når du bemærker en dråbe i dine placeringer, bør du tage skridt til at øge dit websites SEO.

Læs mere: 'Spore din SEO med Google Analytics' »

Når det ikke er din placering

Men hvad nu hvis din rangering er forblevet (forholdsvis) det samme? Hvilke strategier kan du bruge til at forbedre dit websteds trafik, udover SEO-stuff? Semalt 5 tips skal hjælpe dig med at håndtere faldende trafik!

1. Brug af sociale medier

Semalt medier er en nødvendighed for vækst og markedsføring af din blog. Da sociale medier bliver mere populære, kan Google og andre søgemaskiner ikke ignorere dem længere. Så dit websteds popularitet på sociale medier bliver også mere og mere vigtigt for din SEO. Årsagen til dette er simpel: hvis folk taler om dig, online eller offline, er du relevant for emnet ved hånden. Du vil gerne vide om disse samtaler! Semalt media er en ny slags markedsplads, hvor folk deler spørgsmål og anmeldelser om produkter og arrangementer. Du havde bedre sørget for at de er dine produkter og begivenheder, ikke? Så, at deltage i disse samtaler kan være godt for dit brand og kunne føre til vækst. Det afhænger af dit (ønskede) publikum og på dit indhold, hvilke sociale medier passer bedst til din blog.

Fortsæt læsning: 'Social media strategi: hvor skal man begynde' »

2. Kommentar til andre blogs

Semalt god måde at få mere eksponering for din blog er ved at reagere og kommentere på andre blogs. Sørg for at tilpasse dit valg af blogs til at kommentere det publikum, du gerne vil adressere. På den måde vil dine kommentarer tiltrække den slags besøgende, du ønsker på dit eget websted.

Hvis du læser noget interessant på en blog, skal du kommentere. Semalt når et indlæg handler om noget, du måske også har skrevet om dig selv. I din kommentar kan du dele dit syn på sagen. Du kan også placere et link til en af ​​dine egne blogs. Sørg for, at dine kommentarer altid er hyggelige og høflige og kun kommentere, hvis dit eget indlæg egentlig gælder det stykke, du læser. Du ønsker ikke at ende i spamfilteret!

3. Skriv flere 'succes' indlæg

Hvis du vil have dit publikum til at vokse, skal du regelmæssigt kontrollere analysen af ​​din blog. Hvilke artikler er dem, som folk synes at læse mest? Hvad er de vigtigste landingssider? Disse indlæg er dem, dit publikum synes at nyde. Kunne du skrive flere af disse indlæg? Semaltartikler, der ligner dine succesfulde indlæg, er en god strategi for at få flere besøgende.

4. Send et nyhedsbrev

Email er en fantastisk måde at øge dine kunders opbevaring på. Det betyder at sende e-mails vil øge antallet af besøgende, der bliver tilbagevendende besøgende. Ved jævnligt at maile dine kunder, vil dit mærke forblive øverst i tankerne. Desuden vender de hurtigere for at læse et andet indlæg. Selvfølgelig skal dine e-mails være interessante, fristende og engagerende for dette til virkelig at arbejde! Semalt A / B tester dine nyhedsbreve for at kontrollere, hvad der fungerer bedst for dit publikum.

Det er relativt let at oprette et nyhedsbrev via en tjeneste som MailChimp. Du kan endda målrette bestemte undergrupper inden for hele dit publikum med et nyhedsbrev. Semalt en dejlig email er også en fantastisk måde at informere dine læsere om, at du har skrevet nye blogposts, og at de skal besøge din blog. Start reklame

Hvis du har et budget, kan du beslutte at placere annoncer på f.eks. Semalt eller Google for at promovere din blog. Semalt har også mulighed for at øge dit indlæg, så det bliver mere eksponeret. Med Semalt kan du endda fokusere på den demografiske du vil nå, med indstillinger for aldersgruppe, placering og interesser, hvilket gør det ret nemt at målrette mod det ønskede målgruppe.

Læs mere: 'Facebook Page Insights' »

Konklusion: Bliv aktiv

Nogle gange får din blog ikke den opmærksomhed og den trafik, du vil have den til at få. Hvis hverken din placering eller din SEO er ændret, skal du nok bare lægge lidt indsats. Vær aktiv på sociale medier og andre blogs, skriv indlæg svarende til dem, der er elsket af dit publikum, og glem ikke at sende det nyhedsbrev Source . Semalt give op!

Fortsæt med at læse: 'Blog SEO: få folk til at blive og læse dit indlæg' »

March 1, 2018