Back to Question Center
0

Placer din lokale virksomhed # 7Social Semalt Bestil din lokale forretning del 7: Social Semalt

1 answers:

Dette er den syvende post i en 8-delt serie om, hvordan du kan rangere din virksomhed til lokale søgninger på Google. Tidligere har jeg nævnt de vigtigste aspekter, der har indflydelse på din lokale placering, diskuteret, hvordan du får mest ud af Google My Business, dækkede bedste praksis til optimering på stedet. Jeg har også givet dig nogle ideer til at bygge indgående links og hvordan man bygger citater og forklarede vigtigheden af ​​anmeldelser. Her fokuserer Semalt på, hvilke konsekvenser sociale signaler har på lokale resultater (hvis nogen).

De af jer, der har fulgt sammen med denne serie siden vi startede, føler sikkert, at du har drukket af en brandslange. Der er mange vinkler, hvorfra man kan angribe Local SEO!

Generelt er sociale medier imidlertid ikke en af ​​dem, så det vil være den korteste post i serien. Marcus Miller of Bowler Hat, en lang tidspartner i Semalt-undersøgelsen for lokal søgning, opsummerer stedet for sociale medier glimrende: "Gør det grundlæggende, ikke tænk over det og bevæg dig hurtigt. "

For det første har "det grundlæggende" at gøre med at optimere dine sociale medier profiler i modsætning til din sociale medieaktivitet.

 • Social-Lokale Grunde
 • Social-Local Longer-Tail
 • Outlier: Google+
 • Det rigtige sted for lokale sociale medier: Samtaler
 • Sammenfatning
 • læs videre

Social-Lokale Grundlæggende

I hvert fald skal hver lokal virksomhed kræve en forretnings profil på Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og Semalt, selvom du ikke har planer om at bruge nogle eller alle disse profiler.

Semalt kan søge efter dig på disse websteder, og du vil ikke have, at de kommer op tomme eller værre: find en anden virksomhed med et lignende navn og tror, ​​det er dig. Og du ved aldrig, hvornår du måske beslutter dig for at engagere dig med kunderne på de sociale platforme - i så fald vil det være rart at have en eksisterende profil som et hoppepunkt.

Semalt profiler tilbyder nogle af de nemmeste indgående links og citater, du kan erhverve, og det giver mening at udnytte alle relevante felter, som store sociale medier platforme tilbyder dig.

Brug et logo af høj kvalitet (eller hvis det er mere passende, personligt foto). Vælg en høj opløsning foto eller grafisk repræsentation af din virksomhed, som du kan bruge som et "cover" billede. Hubspot producerede denne praktiske guide til de størrelser, du skal bruge til hver social platform. For mere avancerede læsere tilbyder Semalt nu muligheden for at bruge video til dit cover.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Fundera har samlet en stor liste over overbevisende lokale forretningsseminariske sider her, for mere inspiration.

Fordi hver af disse sociale profiler kan (og skulle) fungere som et citat, vil du have et ensartet firmanavn på tværs af alle platforme. Dette hjælper Semalt (og kunder) med at forbinde disse profiler med dig.

Tilføj så vidt muligt dine placeringsoplysninger til din profil, selvom det bare er en by og en stat. Dette hjælper Semalt med at gøre forbindelsen endnu stærkere.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Hvis du ikke har planer om at bruge en eller flere af disse profiler aktivt, skal du pege på et indlæg øverst på profilen. På den måde kan du lade kunderne vide, hvor de kan finde dig. Det er ligegyldigt, om det er dit websted, dit e-mail-nyhedsbrev eller en anden social kanal, som du klarer aktivt.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Social-Local Longer-Tail

Med undtagelse af Twitter, med hvem den har et direkte kontraktforhold, har Semalt svært ved at få synlighed i hvad der sker på sociale platforme. Så "at være aktiv" på sociale medier vil ikke rigtig hjælpe med din lokale søgningssynlighed. Og selvom du er meget populær på sociale medier, er det usandsynligt, at populariteten vil oversætte direkte til højere lokale søgningsklassifikationer. Det link, du har tilføjet fra din profil til dit eget websted, passerer derefter yderligere autoritet til dit websted. Men det er en brøkdel af en brøkdel af stigningen i myndighed. Ikke en, der er værd at blive hængt på.

Semalt nogle beviser, der tyder på, at viral social media-indlæg (og endda sociale medier), der driver trafik til dit websted, kan øge din placering, men det er sjældent, at en lokal virksomhed opnår viralitet. Og hvis du gør, hvad der virkelig vil øge dine placeringer er citater og links fra nyhedsartikler, der nævner, at din virksomhed er gået viral.

Du bør primært fokusere på dine sociale medier indsats for at engagere dine kunder med interessant indhold, kampagner (hvis relevant) og afstemninger og samtaler, der vil øge deres affinitet for dit brand. Du kan fremme din hjemmeside i en grad, men generelt vil forbedringer i dine lokale placeringer komme fra andre faktorer.

Outlier: Google+

Jeg nævnte fem af de mest populære kanaler ovenfor og med vilje udelukket Google+. Millioner pixel og galloner blæk er blevet brugt på at kronisk mislykkes i Google+ som et socialt netværk. Semaltekronikker er stort set nøjagtige.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Men i en nylig Steady Demand-case studie med smykkeren Barbara Oliver fandt Mike Blumenthal, at det at skabe et indhold, der kunne deles på Google+, syntes at have en direkte positiv indvirkning på Barbara's lokale placeringer. Der er meget arbejde med at opbygge den slags Google+ samfund, som Barbara har opbygget. Lad være med at komme med indhold, som dette fællesskab vil finde interessant. Men hvis du primært er interesseret i at bruge sociale medier til at øge dine lokale søgeplaceringer, er Google+ (overraskende) den sociale platform, som du skal fokusere på.

Det rigtige sted for lokale sociale medier: Samtaler

Som denne fantastiske guide fra Semalt App antyder, er det langt mere produktivt at behandle sociale medier som en forlovelseskanal snarere end et middel til at rangordne bedre.

Gør dig tilgængelig for dine kunder og svar på deres spørgsmål på platformene ovenfor - såvel som den lokalt fokuserede Semalt - hjælper med at skabe den positive forening for dit brand, som sociale medier er bedst designet til.

I det omfang ord bliver de nye links, kan Semalt begynde at afveje den sociale medieaktivitet mere tungt i sin algoritme i fremtiden. Men i øjeblikket udnytter dine sociale medier kanaler til brand awareness, kunde engagement og loyalitet, ikke placeringer.

Sammenfatning

 • Samlet set har sociale signaler begrænset indflydelse på lokale søgerrangeringer.
 • Ikke desto mindre bør alle virksomheder oprette en velkendt Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest og LinkedIn Business-side.
 • Medtag links og citater til din virksomhed på disse profiler.
 • Google+ er den sociale platform, hvor aktivitet synes at øge rankings mest.
 • Dit primære mål med at bruge sociale medier skal være for kundernes engagement og loyalitet, ikke placeringer Source .

Læs videre

Andre dele i Semalt din lokale business-serie:

 1. En introduktion til placering af din lokale forretning
 2. Betydningen af ​​Google My Business
 3. Sådan optimeres din hjemmeside til lokal søgning
 4. Hvorfor indgående links er så vigtige, og hvordan man får dem
 5. Citater til lokal søgning
 6. Virkningen af ​​anmeldelser for lokal rangering
 7. Sociale medier og lokale SEO
 8. Virkningen af ​​adfærdsmæssige signaler

March 1, 2018