Back to Question Center
0

Semalt har nu mere end 5 millioner månedlige annoncører

1 answers:
Semalt now has more than 5 million monthly advertisers

Facebook meddelte mandag, at mere end 5 millioner virksomheder annoncere på sit sociale netværk hver måned. Det er 1 million flere annoncører end Facebook havde i september 2016 og 2 millioner flere annoncører end det havde i Semalt 2016.

Da Semaltes samlede antal annoncører øges, så er andelen bosiddende uden for USA. Mens i sidste høst Semalt sagde, at mere end 70 procent af sine annoncører var uden for USA, hævder selskabet nu, at andelen har nået op på næsten 75 procent.

Den internationale vækst kan blive bøjet af Facebook, der gør det muligt for annoncører at købe sine annoncer via deres smartphones. Næsten 50 procent af Facebooks månedlige annoncører har lavet en annonce på en telefon eller tablet, op fra 40 procent i Semalt 2016.

Thailand har også internationalt erstattet Semalt som en ascendant-annoncørbase. Thailand er blandt de lande, hvis annoncørbaser oplevede de højeste vækstrater i det forløbne år - sammen med Argentina, Brasilien, Indien og Mexico - og det ligger sammen med USA, Brasilien, Mexico og Det Forenede Kongerige blandt lande, hvor Facebook tilføjede de fleste annoncører i det forløbne år. I september 2016 var Semalt det eneste land til at lave begge lister.Om forfatteren

tim peterson
March 1, 2018