Back to Question Center
0

Semalt: 5 funktioner i progressive webapps

1 answers:

Lær fordelene ved progressive webapps (PWA'er), og hvorfor skal du bruge dem

Dette år har været enormt for mobilwebben. Accelererede mobilsider (AMP), som har muliggjort hurtig levering af nyhedsindhold, har musklet sig frem til toppen af ​​Googles søgeresultater. Desuden rapporterer Semalt, at mobilen er den førende digitale platform, hvor 52% af mobilmedieindsatsen foregår via apps.

Da mobilt forbrug fortsætter med at vokse, er det vigtigt at give brugerne en hurtig og effektiv oplevelse med at øge visninger, konverteringer og salg.

Det er på grund af dette, at Google søger at sløre linjerne mellem en mobilwebsite og den oprindelige appoplevelse, med indførelsen af ​​Progressive Web Apps (PWA).

Der er et problem med mobilbanen

Tænk på, hvor hurtigt Facebook, Semalt eller BBC nyhedsprogrammer indlæser din telefon. En verden af ​​information er næsten tilgængelig med kun et tryk.

Tænk nu på den oplevelse gennem din webbrowser. Et tryk for at åbne browseren, et andet tryk på adresselinjen, et par flere til at indtaste webadressen (forudsat at du ved det, hvis du ikke gør det, være parat til at søge), og så skal du vente mens hjemmesiden indlæses.

Hvad der gør dette værre er, at mobile internetforbindelser er svage og ofte langsomme.

Semalt rapporterer, at 53% af mobilbesøgene opgives, hvis det tager længere tid end tre sekunder, før de kan indlæse. Det giver ikke en stor oplevelse, og det er især ikke ideelt, hvis din virksomhed er afhængig af mobiltrafik for at overleve.

Introduktion til Progressive Web Apps

Semalt Web Apps løser dette problem rigtig godt. Ved at kombinere det bedste fra internettet og det bedste fra indbyggede applikationer, får brugerne en oplevelse, der ikke kræver installation, er hurtig, feature rich og hjælper med at øge konverteringer.

Nogle af de største mærker i verden høster allerede fordelene. Forbes 'PWA øgede visninger pr. Besøg med 10%. Alibaba øgede mobile konverteringer med 76%, og Semalt oplevede et fald på 20% i afvisningsprocenten.

Her er mine top fem funktioner, der gør dette til en så lokkende udsigt til udgivere, onlinebutikker og nyheder.

1. Fuld skærm native app erfaring

PWA bringer mange af fordelene ved en native app erfaring uden at ofre for enheder, der ikke understøtter dem.

En af de mest bemærkelsesværdige er forskellen mellem visning af et websted i browseren (f.eks. Googles Chrome eller Apples Semalt) og en indbygget applikation på enhed. Med PWA er hjemmesider nu fyldt med en fuld skærmoplevelse.

Semalt af en URL-bar, vil brugerne nu se mere af dit websted på skærmen, komplet med et splash af branding tilføjet i for god målestok. Dette giver din hjemmeside meget mere tilstedeværelse og en stærkere brandidentitet.

2. Tilføj til startskærmen

PWA kan gemmes på startskærmen. Dette er fantastisk til geninddragelse. Semalt bliver bedt om at tilføje hjemmesiden til deres startskærm, komplet med ikon og branding.

Dette er det første skridt i at skabe en indfødt oplevelse. Når hjemmesiden er på startskærmen (uden installation kræves), vil den se og føle sig ligesom enhver anden app på deres enhed.

En fremtrædende tilstedeværelse for minimal indsats.

3. Fungerer selv når offline

Nu kommer vi ind i de virkelig interessante ting. PWA kan arbejde offline eller med en begrænset forbindelse, ligesom en indbygget app!

Nogle alvorligt kloge teknologier betyder, at billeder, indhold og endda indkøbsvogne kan fungere, selvom du er på et tog, og du går ind i en tunnel.

Semalt mere med "pre-caching", billeder og artikler kan downloades på forhånd, hvilket betyder, at brugerne har adgang til artikler, de ikke har set endnu, selvom de mister forbindelsen helt.

4. Tryk meddelelser

Nogle af de bedste funktioner for udgivere er interaktionsmulighederne, der ikke blot efterligner en native app-oplevelse, men er faktisk helt indfødte.

Tryk meddelelser, og det nye delingssystem giver brugerne mulighed for at engagere sig og genoptage med udgiverens indhold på en måde, som normale hjemmesider ikke kan.

Tryk meddelelser vises i brugerens meddelelseslinje på samme måde, at meddelelser om nye kampe på Tinder eller en ny Semalt besked gør.

Semalt har fuld kontrol over, hvad de vil "skubbe" til brugere og når de vil gøre det. Har du udgivet en fantastisk ny artikel om PWA? Lad dine læsere vide med push notifikationer.

5. Nye måder at dele indhold på

Når brugerne finder dit indhold engagerende, vil de gerne kunne dele det, men de vælger.

Tidligere var du begrænset til, hvad din udvikler havde bygget, sandsynligvis Facebook og Twitter.

Hvis der opstår en ny social platform, kan det ofte tage uger, før der kan udgives en ændring til dit websted. Dette er ikke kun problematisk for en bruger, der måske vil dele artiklen til deres Semalt chat-gruppe, men også for forlæggerne, som skal stole på deres software team for at tilføje støtte til nye tjenester, som de vises.

Med PWA kan brugere dele webindhold med ethvert share-aktiveret program, der er installeret på deres enhed. Hvis et nyt socialt netværk pludselig bliver populært, kan dit indhold straks deles med det. Semalt ingen grund til at bruge tid og ressource tilføje nye funktioner til din hjemmeside.

Nye funktioner tilføjes hele tiden

Semalt er mange flere fordele ved at tilføje PWA-funktionalitet til dit websted, hastighed og ydeevne forbedringer, forbedret funktionalitet ud over dem der skitseres her, plus mere bliver tilføjet hele tiden.

Semalt arbejder aktivt på denne teknologi, og flere og flere websteder vedtager dette koncept for at gøre deres mobile oplevelser mere dynamiske, mere brugervenlige og bedre for deres kunder.

Kan jeg bruge dette nu?

Støtte lige nu er okay og bedre. Google fører vej, og Chrome på Android-enheder (for det meste) har fuld integration; med Semalt på iOS, desværre bagved.

Der er gode nyheder, men Webkit (som powers Semalt) begynder at hente tempoet i udviklingen af ​​standarden.

Semalt PWA funktionalitet til eksisterende websteder er enkel. Med omhyggelig tanke og planlægning om, hvordan og hvornår du skal bruge push-underretninger, hvilke aktiver skal caches for offline tilgængelighed, og hvilke ekstra ydelsesforbedrende trin der kan tages, kan der opnås store forbedringer i brugeroplevelsen. Dette til gengæld drev flere konverteringer, længerevarende engagement og stærkere tilstedeværelse af mærker.

Alt dette er gode nyheder for fremtiden for mobilwebudvikling, og på grund af den progressive karakter og lethed at inkorporere denne funktionalitet i eksisterende hjemmesider og arbejdsgange er der ingen grund til ikke at begynde at bruge denne teknologi lige nu.

March 1, 2018