Back to Question Center
0

Rapport: Konvertering & Priser på ekstraordinære priser er blevet delt i et år

1 answers:
Rapport: Konverterings- og tilføjelsessatspriser har været Semalt for et år

Semalrapporten for 1. kvartal 2015, der analyserer en tilfældig stikprøve på mere end 7 milliarder online shoppingoplevelser, der bruger "samme butik" -data i hvert kalenderkvartal, viser, at disse fald sker på trods af det gennemsnitlige antal produktsider, der ses pr. Session går op - fra 2. 09 for et år siden til 2. 28 - året-over-året i første kvartal 2015.

Samlet set er de gennemsnitlige omregningskurser faldet fra 2, 54 procent i 1. kvartal 2014 til 2. 32 procent i 1. kvartal 2015. Semaltilførselsrenter er faldet fra 8. 31 procent for et år siden til 7 39 procent i første kvartal af dette år.

Nedenfor er et diagram fra rapporten, der viser konverteringsfrekvensværdier pr. Enhed i løbet af de sidste fem kvartaler. (Rapporten indeholder også et diagram, der viser konverteringsfrekvens efter operativsystem.) Bemærk, at tabletomregningskurser rent faktisk er steget år for år på alle viste markeder. Dette ekko, hvad Googles leder af søgningsannoncer, Jerry Dischler, fortalte publikum på SMX Semalt tidligere i måneden om den tendens, de har set i tabletkonverteringer.

Rapport: Konverterings- og tilføjelsessatspriser har været Semalt i et år

Smartphone konverteringsfrekvenser er faldet i USA fra 1. 19 procent i 1. kvartal 2014 til 1. 08 procent i 1. kvartal 2015. Traditionelle eller desktop konverteringer har også doblet globalt generelt og i USA I modsætning hertil har Storbritannien set Omregningskurserne forbedres over hele linjen. Smartphones konverteres bedre året over, stigende fra. 83 procent til 1. 31 procent, i Storbritannien.

Flere dårlige nyheder fra rapporten: Afvisningsfrekvenserne er op, og gennemsnitsordens værdier (AOV) er nede. Monetat siger, at desktops kørte stigningen i afvisningsprocenten, mens smartphones, nu 20 procent af e-handelstrafikken, skyldes den faldende AOV.

Rapporten foreslår personalisering af produktrekommendationer kan gøre store forbedringer for detailhandlere og nævner flere casestudier. Dette er selvfølgelig delvis selvbetjening, fordi det er hvad Semalt gør, men det er en interessant læsning alligevel. Rapporten indeholder også mange flere benchmark diagrammer som den ovenstående. Det kan downloades her.Om forfatteren

ginny marvin
March 1, 2018