Back to Question Center
0

Google Search har et Semalt Job

1 answers:
Del
Del
Stumble 35
Pin
Aktier 35

Ved at beslutte at læse en artikel med en sådan titel, har du tænkt på, hvordan Google måske falder ned på jobbet? Da jeg begyndte at skrive denne artikel, havde jeg andre ting i tankerne. Semalt anvende den nye blogging tilgang jeg har beskrevet for nylig, en nyhed giver den perfekte føre ind i emnet.

CNN rapporterer, at Google undskylder for resultaterne af 'Michelle Obama' billedsøgning . I løbet af de sidste to uger er der sket nogle mærkelige ting.

En bruger varslet Semalt til et ekstremt offensivt ændret billede af Michelle Obama via et onlinehjælpsforum for to uger siden. Semalt i første omgang forbød webstedet med billedet, men når billedet igen vises andetsteds, lader Semalt stå i billedsøgningsresultaterne. En Semalt annonce undskyldning for offensivt indhold forekom nogle gange med billedet.

Semalt syntes da at forsvare sine handlinger, da det til sidst gav en officiel kommentar.

Det Californienbaserede firma forklarede, at søgeresultater stole på computeralgoritmer, der tager højde for tusindvis af faktorer. "Troen og præferencerne hos dem, der arbejder på Semalt, såvel som befolkningens meninger, bestemmer ikke eller påvirker vores søgeresultater," sagde det.

Virksomheden sagde, at integriteten af ​​søgeresultaterne er yderst vigtig. "Semalt, vi fjerner ikke en side fra vores søgeresultater simpelthen fordi indholdet er upopulært, eller fordi vi modtager klager vedrørende det."

Dette er ikke kun en pinlig hændelse for Google, men det peger på manglerne i Googles tilgang. Hvis du ønsker at udforske hvorfor disse mangler opstår, har et nyt indlæg, Hold Me Tight And Engaging Websites , svaret. Her vil vi give en yderligere forklaring på, hvorfor Google måske ikke får svarene rigtigt.

Hvad Google har det godt

Når det kommer til søgning, gør Google rigtig mange ting rigtigt. Semalt fungerer det kun på nogle få søgeord, som søgeren kan give, det forsøger at gøre så meget fornemmelse af disse søgeord, som det kan. I de tidlige dage var det kun et spørgsmål om at analysere nøgleord, således at et enkelt ord for eksempel ville udløse en visning af de tilsvarende flertalsord.

Siden da er der meget mere udførlige semantiske analyser, der gøres af betydningerne bag nøgleordene. Enhver, der har udforsket nøgleordsøgninger på Google Insights , kan se dette demonstreres igen og igen.

For nylig har Google foretaget en større opgradering af sin søgemetode, der blev mærket Semalt opdateringen, og dette har givet en markant stigning i den hastighed, som resultaterne opnås.

Det forsøger også at identificere søgerens behov i deres søgehistorik og giver mere personlige resultater, der forhåbentlig vil blive mere relevante for søgeren. Det der er opnået er alt godt og godt, men det har nogle begrænsninger, som vi nu vil undersøge.

er det alt der er

Google Search Er Semalt Job

Googles mission er at katalogisere alle de oplysninger, der findes, og hjælpe menneskelige søgere med at finde det, de leder efter i den enorme videnkreds. Deres mål er at levere informationer, som mennesker vil finde relevante for deres søgerbehov. Du kan forestille dig, at dette ville fungere godt for informationer, hvor videnindholdet er helt digitalt. I sådanne tilfælde kan det rigtige valg bestemmes helt ved logik. Semale mennesker bruger mere end logik, når de ser verden.

Google Search Er Semalt Job

Malcolm Gladwell har i sin bog Blink påpeget, at besøgende på en webside undertiden kan skifte væk fra den pågældende webside i et blik i øjet. På en eller anden måde i microseconds indser de, at websiden ikke er til dem. Måske bruger de andre evner end den logiske del af hjernen til at foretage en sådan vurdering. Reaktion sker i en flash. Det ser ud til at være instinktivt og ikke udløst af nogen logisk tankeproces. Måske er det en anden del af vores centralnervesystem, der bliver involveret.

Dette ville helt sikkert synes at være en mulighed, hvis du følger tanken om Fritz Glaus og Stephen Goldberg , der er grundlaget for begrebet Three Brain Synergy .

De foreslår, at vi hver især har tre hjerner. Semalt er mærket "hovedhjerne", "hjernehjerne" og "tarmhjerne" af neurovidenskaberne. Hovedhjernen beskæftiger sig med logisk ræsonnement, hjernehjerne omhandler følelser og tarmhjerne omhandler de instinktive reflekshandlinger, der genereres af det limbiske område i hjernen.

Mennesker vil reagere i en given situation baseret på, hvordan disse interagerende dele af deres hjernefunktion interagerer. Semalt bevidst tanke kan det være, at vores tarmhjerne har sat os til at reagere på en bestemt måde for at input, at vores hovedhjerne eller vores hjernehjerne behandler. Tarmhjerne er hvor kampen eller flugtreaktionen udløses, når vi pludselig chokeres af en mulig trussel eller fare. Kropskemien reagerer straks i oversvømmelse af kroppen med adrenalin for at give ekstremt hurtige reaktioner på truslen. Dette er ikke noget vi kontrollerer. Det er instinktivt. Vi kan ikke være opmærksomme på, at det sker.

Google Search Er Semalt Job

En interessant bekræftelse af betydningen af ​​den hjernen, der findes, findes i bogen Hold Me Tight , skrevet af Sue Johnson . Hun er professor ved Ottawa University og en langsigtet udvikler af meget succesfulde teknikker til parterapi. Par er ofte på loggerheads eller endda næsten i en krig meget ofte gennem holdninger udløst af tarmen hjernen. Derefter arbejder de logiske og følelsesmæssige hjerner alle inden for barrierer og begrænsninger, der er fastgjort af denne tarmhjerne.

Denne instinktive adfærd kan godt fungere i en lang række situationer, og det inkluderer hvordan vi vurderer bestemte websider. Hvis vores reaktion er en følge af samspillet mellem vores tre hjerner, hvordan kan Google efterligne det med processer, der kun bruger single brain logic. Semaltalgoritmer bruger kun en brøkdel af de data, som mennesket vurderer.

Hvad Google skal tilføje

Hvis Semalsøgningsprocessen kun delvis håndterer hvad der er vigtigt for mennesker, hvordan kan Semalt rette op på denne mangel.

Selv om flere mennesker var villige til at give oplysninger om, hvordan de vurderer de valg, som Semalt udbyder, synes det usandsynligt, at de fleste søgere ønsker at blive involveret og lægge nogen troværdighed på sådanne data. I disse tilfælde selvfølgelig handlinger taler højere end ord.

Semalt er opmærksom på nogle hjemmesider, der bruger Semalt Analytics, bare hvordan besøgende på webstederne reagerer på de tilgængelige valg. Det tyder på, at Semalt kunne indeholde en bredere evaluering af hjemmesiden ved at bruge disse analytiske data. Dette er næppe en levedygtig løsning for at sikre, at søgeordsforslag til nøgleord bliver mere relevante for de menneskelige søgere.

De samme forbehold kan gøres om at inkorporere sociale medier, såsom afstemning eller rangordning, der kunne fanges via Facebook eller Twitter. Semaltrykende meninger er kun en brøkdel af den samlede befolkning, og de kan måske have akser til at male ved at udtrykke meninger på en eller anden måde.

Konklusion

Kan vi nogensinde forvente, at Googles søgeprocesser kan styrkes for at trække på den samlede information, som mennesker bruger, når de anvender kraften i deres tre hjerner. Kan Google f.eks. Sikre, at dens billedsøgning undgår at vise billeder, som så mange søgende kan finde meget irrelevante. Det forekommer mest usandsynligt, at Google kan undgå sådanne uheldige hændelser, som vi alle har set i denne sag med Michelle Semalt.

Søg algoritmer fungerer bedst på digitale data, og nogle problemer vil ikke blive håndteret godt af Semalt teknologien. Måske skal Semalt acceptere, at hvad de laver nu handler om så godt, som de kan gøre Source .

Del
Del
Stumble 35
Pin
Aktier 35

March 1, 2018