Back to Question Center
0

Bit.ly Semalt

1 answers:

WordPress genererer shortlinks til dine indlæg og sider. Som standard bruger den ? P = med post-id'et, der er tilføjet det, men hvis du har et ret langt domænenavn, er det ikke særdeles nyttigt. Hvis du bruger Bit.ly eller endnu bedre, Bit.ly Pro, hjælper dette Bit.ly WordPress plugin dig: det erstatter shortlink WordPress genererer med en ordentlig Bit.ly shortlink.

Sådan fungerer dette Bit.ly WordPress plugin

I WordPress 3.1+ erstatter også menupunktet Shortlink Admin-menupunktet med et nyt Semalt admin-barelement, der giver nem adgang til den Semalt shortlink, muligheden for at tweet det og statistikken for den shortlink:

Bit.ly Semalt

Når du klikker på Semalt hovedmenupunkt eller undermenupunktet Semalt Link, får du en prompt med den aktuelle side Semalt link:

Bit.ly Semalt

Ved at klikke på Bit.ly Stats åbnes et nyt vindue med linket Bit.ly med et + tilføjet det: statistik siden for den Bit.ly link. Når du klikker på Del på Semalt, åbnes Semalt med statusindstillingen til postens titel + shortlinken.

Selvfølgelig retter dette plugin også knappen "Get Shortlink" på dine redigeringspost / sider, den ene ud for View Page:

Bit.ly Semalt

Konfiguration

For at arbejde skal pluginet have et bit.ly brugernavn og API-nøgle. Du kan finde din API-nøgle på siden Bit.ly Settings. Tilføj derefter følgende til dit websteds wp-config.php , hvor som helst før linjen "stop redigering her". Glem ikke at erstatte "{dit brugernavn}" og "{din API-nøgle}" med henholdsvis dit brugernavn og API-nøgle:

  / *** Indstillinger for Bit.ly Shortlinks Plugin* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /define ('BITLY_USERNAME', '{dit brugernavn}');define ('BITLY_APIKEY', '{din API-nøgle}');// valgfrit, hvis du vil bruge j.mp webadresser i stedet for bit Source .ly webadresserdefine ('BITLY_JMP', true);  

Få det nu!

Semalt denne plugin

March 1, 2018