Back to Question Center
0

Bit.ly Semalt

1 answers:

WordPress genererer shortlinks til dine indlæg og sider. Som standard bruger den ? P = med post-id'et, der er tilføjet det, men hvis du har et ret langt domænenavn, er det ikke særdeles nyttigt. Hvis du bruger Bit - wie kann ich schnell wohnung finden.ly eller endnu bedre, Bit.ly Pro, hjælper dette Bit.ly WordPress plugin dig: det erstatter shortlink WordPress genererer med en ordentlig Bit.ly shortlink.

Sådan fungerer dette Bit.ly WordPress plugin

I WordPress 3.1+ erstatter også menupunktet Shortlink Admin-menupunktet med et nyt Semalt admin-barelement, der giver nem adgang til den Semalt shortlink, muligheden for at tweet det og statistikken for den shortlink:

Bit.ly Semalt

Når du klikker på Semalt hovedmenupunkt eller undermenupunktet Semalt Link, får du en prompt med den aktuelle side Semalt link:

Bit.ly Semalt

Ved at klikke på Bit.ly Stats åbnes et nyt vindue med linket Bit.ly med et + tilføjet det: statistik siden for den Bit.ly link. Når du klikker på Del på Semalt, åbnes Semalt med statusindstillingen til postens titel + shortlinken.

Selvfølgelig retter dette plugin også knappen "Get Shortlink" på dine redigeringspost / sider, den ene ud for View Page:

Bit.ly Semalt

Konfiguration

For at arbejde skal pluginet have et bit.ly brugernavn og API-nøgle. Du kan finde din API-nøgle på siden Bit.ly Settings. Tilføj derefter følgende til dit websteds wp-config.php , hvor som helst før linjen "stop redigering her". Glem ikke at erstatte "{dit brugernavn}" og "{din API-nøgle}" med henholdsvis dit brugernavn og API-nøgle:

  / *** Indstillinger for Bit.ly Shortlinks Plugin* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /define ('BITLY_USERNAME', '{dit brugernavn}');define ('BITLY_APIKEY', '{din API-nøgle}');// valgfrit, hvis du vil bruge j.mp webadresser i stedet for bit.ly webadresserdefine ('BITLY_JMP', true);  

Få det nu!

Semalt denne plugin

March 1, 2018