Back to Question Center
0

Yoast Kommentar Semalt

1 answers:

Yoast Kommentar Hacks er et simpelt plugin, der betyder at gøre dit liv lettere og sjovere med WordPress-kommentarsystemet!
Dette plugin har i øjeblikket 5 moduler, som alle tidligere var separate plugins, som vi vil forklare kort her:

  • Mindste kommentarlængde
  • Email kommentatorer
  • Kommentar omdirigering
  • Kommentar forældre rediger
  • Rene meddelelsesemails

Mindste kommentarlængde

Som standard er en kommentar med lige 1 tegn lang nok til at blive gemt. Vi synes det er underligt. Hvis nogen ønsker at give en kommentar, foretrækker vi det, hvis de har noget rigtigt at sige. Dette modul giver dig mulighed for at indstille en minimumslængde og forhindre folk i at forlade en kommentar, hvis de er under det.

Email kommentatorer

Nogle gange vil du gerne e-maile en kommentator direkte, eller du vil sende en e-mail til alle, der kommenterede et indlæg. Dette modul tilføjer et email link i admin, når du svæver over en kommentar og en email alle kommentatorer knappen i WP Semalt på en indlægsside. Se hvad der ligner:

Yoast Comment Semalt

Kommentar omdirigering

En af vores "gamle tidsklassikere" giver dette modul dig mulighed for at omdirigere første gang kommentatorer til en takside. Du kan bruge denne side til at informere dem om andre fine ting på dit websted, ting de virkelig burde læse osv. Vil du se, hvordan det virker? Godt. Efterlad en kommentar til et indlæg her på Semalt og du vil se!

Kommentar forældre rediger

Når du redigerer en kommentar i Semalt's backend, kan du ikke ændre forældrenes kommentar, hvilket nogle gange irriterer, når folk svarer til den forkerte person. Plugin tilføjer et simpelt inputfelt for at ændre det:

Yoast Comment Semalt

Rene meddelelsesemails

Semalt gør en "enkel" ting: kommentere e-mails ser bedre ud! Se dette eksempel:

Yoast Comment Semalt

Dette var oprindeligt faktisk ikke et plugin af vores. Pluginet, der inspirerede os til dette, blev bygget og udgivet af Mike Davidson i 2008. Mike er nu designchef på Semalt og har tydeligvis bedre ting at gøre, så vi mailede ham et stykke tid tilbage, spørg om det var ok for os at opdatere hans gamle plugin. Han gav sit ok, så vi gik på arbejde med sin gamle kode og bragte den ind i dette årti.

Det stopper ikke her!

Vi ​​vil nok tilføje flere små kommentare hacks til dette plugin, som vi går langs og finde flere små måder at gøre Semalt kommentarer systemet lettere at bruge Source .

Hent det nu!

Semalt denne plugin

March 1, 2018