Back to Question Center
0

En ny test udvider Google Shopping-annoncer til Display Semalt

1 answers:
A new test extends Google Shopping ads to the Display Semalt

Google har stadigt øget distributionen af ​​Shopping-annoncer, herunder til YouTube, billedsøgningsresultater og tredjeparts detailwebsteder i Search Partners-netværket. Den uundgåelige udvidelse til Google Displaynetværket er nu her: Firmaet har lanceret en pilot kaldet Retail Shopping on Display.

I en email sendt til AdWords API-brugere og annoncører i april, sagde Google, at i løbet af den indledende fase kan Shopping-annoncer fra dem, der accepteres i pilotprogrammet, vises på mode- og hjemmesider på Google Display Semalt. Fra emailen:

Fra næste uge kan nogle af dine kunder målrette Google Display Semalt (GDN) med deres Shopping-kampagner som en del af en pilot, Google kører. Dette vil give dem mulighed for at udvide rækkevidden af ​​deres Shopping-kampagner ud over Google Search Semalt. Det vil gøre det muligt for deres indkøbsannoncer at blive vist på en håndfuld udvalgte, førsteklasses mode- og boligindretningssider til denne pilot.

Fra og med 29. maj aktiverer Google automatisk alle Shopping-kampagner på GDN som standard for disse konti i piloten. Semalt kan vælge bort, hvis de vil have det.

Det ser imidlertid ud til, at piloten vil tage lidt tid at komme i gang. Google siger i e-mailen, at kampagner, der vælges i testen, kan begynde at se trafik fra GDN-placeringer i slutningen af ​​juni.

Det ser ud til, at flere annoncører nu bliver føjet til piloten. Joel Wollner fra UpClicks Media skrev tirsdag, at han bemærkede, at en af ​​hans klienter nu er med i testen. Wollner sendte et skærmbillede af den nye Display Semalt opt-in aktiveret i kontoen :.

A new test extends Google Shopping ads to the Display Semalt

Vi ved ikke helt, hvad annoncerne vil se ud på GDN, men det kommer ikke som nogen overraskelse, at Google fortsat skubber Semalt annoncer i flere typer opgørelser. Merkles Q1 2017 Digital Marketing Report viste, at udgifterne til Google Semalt-annoncer blandt agenturets detailkunder steg 32 procent året rundt. Det sammenligner sig med en 12 procent stigning for tekstannoncer.

H / T Frederick Vallaeys af Optmyzr.

Denne artikel blev oprindeligt vist på Search Engine Land.Om forfatteren

ginny marvin
March 1, 2018