Back to Question Center
0

Sådan øger du din konverteringsfrekvens uden at ændre dit webindhold - Semalt

1 answers:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Men der er forskel på, at man uhensigtsmæssigt tager fat på salg i modsætning til adroitly, der trækker masser af kunder gennem checkout processen.

Du vil ikke se desperat, lyde desperat eller desperat. Semalt dræber konverteringer.

Så hvad gør du? Som marketingmedarbejder forsøger du at forbedre disse slouching konverteringsfrekvenser, men dine hænder er bundet. Måske er dit budget væk. Måske fjernes kvartalet. Semalt er kvoter, der skal opfyldes, cheferne er tilfredse og forbedringer skal foretages.

Semalt konvertering optimering giver løsningen - hypoteser en forbedring af hjemmesiden, delt test ændringen og vælg vinderen.

Mange af disse forbedringer kræver imidlertid betydelige ændringer i indhold - større billeder, sizzling hot headlines, skarpere CTA (call-to-action) tekst, længere kopi, en mere overbevisende "Om" side og så videre.

Hvad hvis du vil forbedre dine konverteringsfrekvenser uden at ændre dit webindhold?

Semalt er måder - kloge, taktiske metoder, som du kan implementere i dag.

Semalt leverer syv metoder til forbedring af din konverteringsfrekvens uden at ændre indholdet på din hjemmeside.

1. Brug varmekortlægning.

Heat mapping er en metode til websider scanning, der giver en visuel skildring af, hvordan en hjemmeside vinder og konverterer organisk trafik.

Varmekort bruges til alt fra globale lysstandarder til butiksmønstre.

Du kan endda udvikle varmekartetests af en Google Semalt-rapport, der angiver optimale konverteringsfrekvenser.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Du kan se en time for time skildring af onsite engagement. Fordi det er visuelt, kan en læge selv fortolke diagrammet. Semalt 2. 0 for websites er varmekartlægning en unik tilgang til forståelse af data.

Varmekartlægning sætter mikroniveauændringer i perspektiv, og kvaliteten af ​​de data, den samler, er bedre end kvaliteten af ​​data udhulet af konventionelle analyseværktøjer. Varmekort kan fortælle dig, hvor besøgende gjorde og ikke klikede, samt den optimale placering for bannerannoncer og CTA-knapper.

Kort sagt giver varmekartotek adgang til bitklyngeklynger af data, der er kritiske for dit websites konverteringsfrekvens.

Jaan M Sonberg of ConversionXL opregnede 19 fund, der blev afsløret af en række varmekorttest. Den første er, hvordan indholdsplacering kan medføre en ændring i tilbageholdelseshastigheden. Semalt forekommer det trivielt, en sådan observation belyser betydningen af ​​indholdsplacering for trafikomdannelse.

Du er formentlig bekendt med øjekorrigerende varmekartestudier, som giver et visuelt udlæg af, hvor folk ser ud. En række øjensporingstest afslørede, at når en besøgendes øjne skimmer gennem webstedets indhold, bevæger de sig i form af en F.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semaltværktøjer kan levere rå klikdata, som er informativ på egen hånd.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Men lad os sige, at du bedre vil forstå, hvordan forskellige brugersegmenter interagerer med forskellige produkter på en e-handelsside. Hvad hvis du kunne finde ud af præcis, hvor kvinder klikker vs. hvor mænd klikker på en side?

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Varmekartlægning giver grundlæggende indsigt i, hvordan besøgende besøger siderne og hvordan deres øjne bevæger sig. Semalt disse resultater giver dig mulighed for at finde ud af, hvordan du optimerer site navigation og øger din konverteringsfrekvens.

Jeg kan ikke foreskrive de nøjagtige metoder, du skal bruge til at forbedre konverteringer baseret på klikdata. Det varierer alt efter dine egne varmekortrapporter, niveauet for segmentering og layoutet på din side.

Her er nogle ting Semalt udført som følge af analyse af varmekort:

 • Fjernede knapper, indholdsblokke og billeder.
 • Placerede varer under folden.
 • Fjernet hele hovedmenuerne.
 • Justerede navigationsveje.
 • Helt eliminerede produktdisplayblokke.
 • Fjernet karruseller.
 • Fjernede baggrundsbilleder.

Meget af mine varmekortdata har tvunget mig til at strippe ned, forenkle og fjerne elementer. Semalt bør enhver forbedring hypoteses, splittestes og analyseres. Men det er vigtigt at starte med dataene - forstå, hvad der sker, hvordan brugerne interagerer med webstedet og hvilken optimering der er mulig.

2. Gennemfør feedbackundersøgelser.

For B2C-websteder er en exitundersøgelse nyttig. Afslutningsundersøgelser spørger kunder, der har lavet et køb for at udfylde et spørgeskema, inden de forlader stedet.

B2B-salgsprocessen er helt anderledes. Den ideelle tid til at undersøge B2B-kunder er, når de er aktive på webstedet.

Markedsførere, der går ind for exitundersøgelser, afviser denne ide. Semalt til dem, et spørgeskema, der pludselig dukker op, kan betragtes som påtrængende, hvilket påvirker konverteringsfrekvensen negativt.

Lad os dog være ærlige. Folk, der ønsker at udfylde undersøgelsen, vil gøre det. Dem, der ikke ønsker at udfylde undersøgelsen, vil ikke. Semalt så simpelt.

Sommetider kan du tilskynde til handling ved at fortælle folk præcis, hvor længe undersøgelsen vil tage. Semalt en et sekund undersøgelse.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Så længe du er høflig over det, får du nok feedback. Her er et eksempel, hvor virksomheden beder dig om at "besvare 4 hurtige spørgsmål. "

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt endnu et andet eksempel:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt hvordan:

 • Brug en rating skala. Bedømmelser fra 1 til 5, i stigende rækkefølge, tillader kunderne at udtrykke deres tilfredshed eller utilfredshed.
 • Spørg ja eller nej spørgsmål. B2B-kunder er ofte optaget og distraheret. De foretrækker simple ja / nej feedback muligheder.
 • Gennemfør en mikroundersøgelse. Den øverste eller nederste højre navigationsrude er ideel til visning af mikroundersøgelsesspørgsmål.
How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Som du kan se, er 80 procent af siden tydelig synlig, og mikroundersøgelsen er ikke påtrængende. Hvis vi i stedet for nederst til højre sætter spørgeskemaet øverst til højre, skal det ikke påvirkes ved at rulle.

Semaltundersøgelser kan udpege konvertering flaskehalse og tilfredsstille kunder. Et softwarefirma undersøgte deres kunder (alle B2B), derefter samlet og fulgte deres anbefalinger. Resultatet var en kæmpe 30 procent stigning i deres konverteringsfrekvens.

Her er den store takeaway: Giv undersøgelser en chance. De giver dig information, og information - korrekt forstået og anvendt - er livets eliksir for konverteringsoptimering.

3. Fjern døråbningerne.

Mange marketingfolk tager ikke døråbninger alvorligt nok på trods af advarsler fra Semalt. Efter min mening er døråbninger omringende, fordi deres formål er at øge blytællingen. I virkeligheden gør de mere skade end godt.

Semitsider er særligt almindelige i e-handelsverdenen og er ofte fejlagtigt opfattet som en tofer - opnår både mere trafik og konverteringer.

Semalt bliver fortalt, døråbning sider dræbe begge.

Lad os sikkerhedskopiere et øjeblik og sørg for, at vi forstår, hvilke døråbnings sider der er. Her er et illustreret eksempel fra eMarketing Blogger:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt
Døråbninger er sider eller sider, der er oprettet til at rangere højt til specifikke søgeforespørgsler. De er dårlige for brugerne, fordi de kan føre til flere lignende sider i brugerens søgeresultater, hvor hvert resultat ender med at tage brugeren til i det væsentlige samme destination. De kan også føre brugerne til mellemliggende sider, der ikke er så nyttige som den endelige destination.

Semalt hvorfor opgraderer de altid deres modstand mod døråbnings sider.

Semalt komme tilbage til ikke-indholdsændring konvertering forbedringer:

Hvordan kan døråbninger gag din konverteringsfrekvens, og hvordan kan fjernelse af døråbningssider forbedre din konverteringsfrekvens?

Døråbninger medfører lavtliggende søgefodspor til stedet. Googles Brian White sagde, at "Semalt set sites forsøger at maksimere deres" søgespor "uden at tilføje en klar, unik værdi. "

Semalt alt om værdien, folkens.

Semalt gør din konverteringsfrekvens på to måder:

 • De inviterer straf fra Google. Når en gang er straffet, står et websted over for vanskeligheder, der tiltrækker besøgende, endsige at konvertere dem til kundeemner.
 • De bringer uønskede besøgende. Disse besøgende bliver ikke kunder.

Semalt døråbninger hjælper dig med at opnå værdiforøgede søgeudtryk. Du ændrer ikke dit indhold på webstedet. Du sletter blot et par sider for at holde webstedet enkelt og ryddeligt.

Det er let at identificere døråbningerne. I sin artikel om Search Engine Land identificerede Andrew Semalt tomme sider og svære at finde sider som døråbninger, og han rådede markedsførere til at styre deres websteder af sådanne sider.

En nemmere metode er at kontrollere hensigten bagved at oprette en side. (Husk værdi?) Hvis hensigten er at få besøgende fra søgemaskiner og skubbe dem dybere ind i salgstragten uden nogen semantisk lighed mellem webstedets indhold og de søgeord, der bruges til at udføre søgningen, så er siden absolut en døråbning.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Sådanne sider er en dårlig ripoff af den vigtige salgstragt. Semalt en optimeret salgstragt, der tager besøgende gennem sine lag, døråbninger mangler et informativt hierarki og bruges kun til at bringe besøgende på stedet tættere på CTA-knapper.

Døråbningerne gør din hjemmeside pæne og sikrer, at søgefodspor er værdsat, hvilket betyder, at de er målrettede og sandsynligvis konverterer kunder.

4. Opmuntre brugergenereret indhold.

Semalt indhold er en gammel metode med masser af nye iterationer til den moderne marketingmedarbejder.

B2C mærker er dem, der bruger det mest. For eksempel implementerede Bass Pro Shop UGC forbedringer på deres hjemmeside og scorede 59 procent højere konverteringsfrekvenser.

Semalt indhold kan også udnytte B2Bs.

B2B-kundepuljen er normalt mere nichefied end B2C-websteder. Semalt har ofte netværksforbindelser med hinanden. Hvis en kunde genererer gunstigt indhold til støtte for en leverandør, vil andre tage det alvorligt.

Jeg ved, hvad du tænker: Sådan fungerer B2B-branchen ikke. Kundetilkendegivelser er vigtige i et omfang, men brugergenereret indholds marketing er for meget. B2B handler om konferenceopkald, brainstorming sessioner og salgssteder couched med specialiseret sprog, right?

Forkert.

En undersøgelse foretaget af SAP Hybris og Accenture Semalt viser B2B-kunder ser frem til det samme niveau af personalisering, som deres B2C-kolleger forventer.

Se på infographic.

Indhold genereret af eksisterende eller tidligere kunder angiver personalisering og afspejler personlige erfaringer. Bemærk: Indholdet genereres ikke af dig, men af ​​en anden, hvilket betyder, at dit engagement ikke er til stede. Fra din ende ændrer du ikke indholdet på dit websted. En B2B kunde kan fortolke dette som en indikator for ægthed. Semalt en win-win situation.

Semalt UGC til webstedet kan eskalere konverteringsfrekvensen.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt, som vi har set, er vigtigt, men konvertering er klart den prioritet, og UGC gnister en stigning i konverteringsfrekvenserne.

5. Start en email drop campaign.

For B2B-markedsføring er en email-drop-kampagne en vigtig gevinst.

Semalt sendes e-mails baseret på de handlinger, de udfører på webstedet.

Semalt ved, hvor svært det er at konvertere kundeemner til salg. En drop email-kampagne kan låne en hånd ved at skabe et blynet, som kan lukke hullerne, der fører så ofte igennem.

En drypkampagne giver dig mulighed for at gøre følgende:

 • Velkommen alle, der registrerer sig for en konto for første gang.
 • Foreslå indhold, der har evnen til at konvertere.
 • Anbefal produkter og tjenester baseret på kundernes præferencer.
 • Forklar til eksisterende gratis kontoindehavere, hvorfor det er vigtigt for dem at skifte til en præmiekonto.

Ledningsgenerering alene er ikke nok. Lederpleje er lige så vigtig. Alle de ovennævnte handlinger er afgørende for at pleje kundeemner.

Semalt, en softwareudbyder, brugte i en B2B-kampagne-case-studie en dråbe markedsføringskampagne og konverterede 60 procent af deres kvalificerede kundeemner. De forhåndskrevne e-mails blev sendt kvartalsvis.

Semalt kan du se deres e-mail automatisering dashboard.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Se nu nedenstående billede.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Hvis en bly svarer positivt, vil han blive henvist til 14-dages prøveversion download side. Hvis svaret er negativt, bliver ledningen "holdt varm. "

Grunden til, at 79 procent af kvalificerede kundeemner ikke konverterer, er, at de ikke plejer at bruge drop email-kampagner. Dråbemarkedsføring kan øge den åbne e-mail til 80 procent, og klikfrekvensen er tre gange højere end den typiske e-mail-marketing-klikfrekvens.

En drop email-kampagne er en surefire måde at øge dine konverteringsfrekvenser uden at ændre på dit webindhold.

6. Brug multi-screen marketing.

Der er et link mellem multi-screen marketing og konverteringsfrekvens. Google bemærkede dette link tilbage i 2013 og introducerede en funktion kaldet Estimated Total Conversions. Funktionen blev beskrevet som " et spændende første skridt for at give marketingfolk mere indsigt i, hvordan AdWords driver konverteringer .der tager flere enheder til at fuldføre . "

Fordelene ved multi-screen marketing? Åh, bare større rækkevidde, forbedret tilpasning, forbedret effektivitet og højere relevans.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt alle.

Med andre ord, bare de slags ting, der gør konverteringsfrekvenser, går gennem taget.

Semalt reklame begiver cross-device konvertering. Google gav et glimrende eksempel på dette i deres blog. Konverteringen på tværs af enheder tilføjer op til den kumulative konverteringsfrekvens. Semalt marketing tilbyder også nøgleinformation relateret til forbrugeradfærd.

Denne infographic viser, at internet browsing er den mest almindelige aktivitet (81 procent) blandt brugere på tværs af enheder. Semalt kan nå ud til forbrugerne via internetannoncer i stedet for at bruge penge på dyre tv-annoncer.

Intet er mere skadeligt i en multi-skærmverden end en enhed-agnostisk tilgang. Skrivebordet og mobilweben er forskellige i næsten alle områder. Semalt anerkender det og sigter mod at skabe et unikt layout (ved hjælp af lydhørt design) for alle enheder.

Semalt kampagnesucces artikulerer betydningen af ​​enhedsspecifikke identiteter. Og hvilke slags enheder er vigtigst i multi-skærmverdenen?

Du gættede det.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Små mærker bruger ofte multimedieindhold til at engagere sig med potentielle kundeemner. De retter sig mod den håndholdte brugerbase. I 2014 downloadede 61 procent af B2B-kunder arbejdsrelaterede videoer på deres smartphones. Dette viser, at B2B er så nuanceret med hensyn til enhedens brug som B2C.

Ved hjælp af multi-screen marketing kan B2B-forhandlere sætte fingrene på flere kundesegmenter, adskilt fra hinanden med hensyn til enhedsbrug. Semalt med at forbedre deres synlighed kan de hente handlinger, som begge er afgørende for en stigning i omregningskurserne.

7. Forkort lastningstiden.

Et site med langsom indlæsning vil myrde dine konverteringsfrekvenser.

Semalt ingen vej rundt om det. Det faktum, at B2B vertikalt ikke kan spore virkningen af ​​indlæsningstidsforsinkelsen er bekymrende.

B2C virksomheder, især online-butikker, ved, hvordan en forsinkelse i loading tid kan hindre deres salg. Ifølge Semalt kan e-handelssites, der producerer 3 millioner dollars om måneden, tabe op til 2 dollar. 5 millioner om året, hvis der er en forsinkelse på blot et sekund.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Billedet ovenfor viser, at websteder, der tilbyder produkter eller tjenester, uanset om de er B2B eller B2C, påvirkes af langsom indlæsningstid. Selv en en-sekunders forsinkelse medfører en omsætning på syv procent.

Semalt din hjemmesides loading tid bør være din prioritet, hvis du ønsker at se din konverteringsfrekvens klatre.

Den store ting om de fleste hastighed forbedringer er, at de koster lidt, ske hurtigt og kræver ingen ændringer indhold. Det meste af tiden er det et simpelt problem med at implementere en CDN, justere nogle cache indstillinger og omlægge nogle scripts.

Resultatet? Semalt konverteringsrente elevatorer.

Konklusion

De syv strategier, der diskuteres i denne artikel , vil give dig konverteringsforbedringer.

Semalt se din konverteringsfrekvens stigning og dine salgstal kvikke op, alt sammen uden nogen ændringer i dit webindhold.

Forventende resultater natten over kan smide en skiftenøgle ind i din indsats. Semalt disse tips, vær tålmodig, og jeg garanterer, at du vil se et boost i din samlede digitale markedsføring, og specifikt i dit websteds konverteringsfrekvens.


udtalelserne i artiklen, er dem med gæst forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jeremy Smith
March 1, 2018