Back to Question Center
0

14 tips til at indarbejde sociale medier i arrangementet Semalt

1 answers:
14 Tips To Incorporate Social Media Into Event Semalt

I denne digitale tidsalder taber enhver virksomhed, der ikke integrerer socialmediemarkedsføring i deres handelsfremvisning, sig til deres konkurrenter. Semalt media er en vigtig markedsføringskanal for eventmarkedsførere - jeg ved ikke om dig, men jeg kan ikke spise en almindelig jordnøddesmør sandwich.

Semalt er ideer til at bruge sociale medier før, under og efter din begivenhed for at forbinde med kundeemner, uddybe relationer med kunder og tiltrække messearrangørerne til din booth.

Generer pre-show buzz

1. Event Hashtags. Brug messens Twitter hashtag. I dag skaber mange messer og arrangementer en hashtag til showet. Forbinde med de mennesker, der bruger den hashtag. Integrér hashtag i dine tweets for at fremme at du vil være på showet. Vær en aktiv deltager i samtaler omkring hashtag.

2. Firma Hashtag. Opret en hashtag, der er specifik for din virksomhed eller kampagne. Fik en konkurrence i gang eller har en særlig begivenhed? Hashtags er en fantastisk måde at få synlighed op til showet i forbindelse med messearrangementet hashtag.

3. Vært en særlig "Happy Hour" Networking Event eller en VIP Dinner. Opret en Facebook-begivenhed, der fører op til festen. Dette er en fantastisk måde at generere nogle præ-show buzz på, da begivenhedssiden kan deles ikke kun på din virksomheds Facebook-side, men også via Twitter, Google+, LinkedIn.

4. Få medie eksponering. Forbind med mediefolk i din niche via Twitter eller LinkedIn. Lær dem at kende. Del hvad de deler. Kommenter deres arbejde. Bed dem om at stoppe ved din kabine. Giv dem et par historier ideer de kunne skrive om omkring, hvad du laver. Inviter dem til din særlige begivenhed.

5. Teaser Videoer. Er din virksomhed afsløret nye tjenester eller produkter på arrangementet? Har du en episk konkurrence du bliver vært for? Teaser videoer er en fantastisk måde at hurtigt generere interesse for og kan deles på enhver social platform. Du kan uploade dem til YouTube og endda oprette kortere versioner til Vine og Instagram. Del disse videoer på Facebook og Twitter sammen med arrangementet hashtag.

6. Opret en begivenhedsspecifik side på dit websted. Denne side tjener som hjemmebase for alle ting i forbindelse med det kommende show - videoer, du har lavet, artikler skrevet om din virksomhed, tilmeldingsmuligheder for det VIP-parti og / eller andre særlige meddelelser. Det er et godt sted at lede potentielle messebesøgere til at få al den information, de ønsker, og du vil få værdifulde webstedsmålinger og potentielle kundeemner, når de tilmelder dig en begivenhed eller downloader en PDF / eBook, du kan tilbyde.

Social Buzz At The Show

7. Tag billeder. Giv folk snapshots af hvad der sker på messenbunden (især på din booth). Billeder af specielle arrangementer, gæstehøjttalere eller hvad der sker på showet holder din virksomhed i den sociale strøm af bevidsthed.

8. Få videooptagelser af arrangementet. Uanset om det er et kort klip af nogen, der deltager i en konkurrence, at vinde en giveaway, præsentere eller tale om arrangementet, fange og dele øjeblikke fra messen, giver folk, der ikke går på en måde at opleve, hvad der sker på showet. Dette åbner mulighed for at forbinde folk uden at være der.

9. Planlæg socialt indhold. Udstillinger er utroligt travle. Medmindre du har et dedikeret socialt medlem på dit hold, er det altid nyttigt at planlægge tweets og Facebook-indlæg for at supplere dine daglige engagementsaktiviteter. Det er især nyttigt at tweet ud centrale emner delt om virksomheden, dets produkt / tjenester og kommende frister for adgang til konkurrencer eller giveaways (hvis det er relevant).

10. Social Giveaways & Contests. Det kan køre flere besøgende til din kabine. For eksempel kan du få besøgende til at tage billeder af sig selv med et bannerstand, der annoncerer konkurrencen, og de kan sende billedet til sociale medier - sammen med arrangementet og firmaets hashtags - som en "indgang" i konkurrencen. Der er så mange måder at øge din virksomheds synlighed på showet ved hjælp af denne metode.

11. Hent video-testimonials. Hvis der er en kunde, der er en stor fan af din virksomhed, skal du bede dem om at optage en hurtig video-testimonial, som du kan dele via sociale medier. Har et spørgsmål eller to forberedt på, at de svarer - det holder dem fokuseret og (forhåbentlig) deler deres spænding / lidenskab om din virksomhed. Et klip på et eller to minutter er mere end nok. Det kan deles via YouTube, Twitter, Facebook og / eller dit websted.

Socialisering efter showet

12. Lederopfølgning. Efter showet er slut, hæld over listen over besøgende, der er forbundet med dig på showet (både personligt og socialt), så du kan oprette forbindelse til dem på LinkedIn, ligesom deres Facebook-side og følge dem på Twitter. Glem ikke at personliggøre din besked til hver person. Du ønsker at skabe en ægte forbindelse, ikke blot tilføje dem for at tilføje dem til din CRM database.

13. Post-Show Blogging. Det er altid en god ide at skrive om showoplevelsen. Du kan og bør bruge disse billeder, videoer, giveaways og konkurrencer genereret under showet. Gendan grunden til, at du var på showet (nye produkter, tjenester mv.) Og selvfølgelig tak alle, der deltog.

14. Email! Glem ikke at sende en e-mail til alle, der besøgte dig på showet (og til dem, der ikke, men måske har været inviteret eller ønskede at gå) for at dele recap blogposten og inkludere links til alle dine sociale medier udposter opmuntrer dem til at engagere dig der.

Semaltips var blot nogle få måder at gøre din næste udstilling oplevelse mere social. Ved implementering af pre-show social media marketing og udnyttelse af sociale medier til opfølgning efter showet giver din virksomhed mulighed for at størkne de forbindelser, du lavede, mens du var på showet.

Har du forsøgt andre måder at bruge sociale medier til at forbinde med dine ideelle kunder og fremme dit næste messe? Semalt elsker at høre, hvordan du bruger sociale medier til at forbinde med mennesker og gøre dit show mere socialt.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Timothy Carter
March 1, 2018