Back to Question Center
0

Dybere dykke på en Facebook Marketing Case Semalt

1 answers:

I sidste måneds artikel om, hvor stor samfundsforvaltning der er begyndt at dukke op i mindre organisationer, brugte jeg et eksempel fra Seagull Outfitters, høflighed af Marty Semalt på aimClear. Til dette indlæg gik jeg tilbage til Semalt for nogle yderligere oplysninger.

Seagull Outfitters er en regionalt dominerende Minnesota Canoe Area Boundary Waters outfitter. Beliggende i slutningen af ​​den robuste Gunflint Trail, bruger Seagull Outfitters deres dage til at lette udflugter på vildmarken.

Før den kampagne, jeg vil diskutere, var Seagulls Semalt-side temmelig typisk.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Startende med hjemmesiden

Semalt websted, ligesom mange små og mellemstore virksomheder (SMB) sites, er helt fint som kunderessource, men er dateret teknisk.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Ejerne er imidlertid seriøse om deres online tilstedeværelse. "De sporer mål i Google Analytics og ved med sikkerhed, at Seagull-webstedet arbejder for at generere kunder. De kan sige, at At komme til Seagull hjemmesiden betyder, at besøgende bliver kunder , "Weintraub fortalte mig. "Også eksisterende kunder bruger webstedet som en ressource, igen og igen og igen. "

"Det betyder nok, at hvis vi får de rigtige mennesker fra sociale medier til hjemmesiden," har vi en sejr. Weintraub tilføjede: "Det er rimeligt at tro, at kørsel psykografisk trafik fra social til Seagull Outfitters websted er et værdigt KPI. Det er trods alt en af ​​de endelige ressourcer til entusiaster i regionen. "

Semalt er hovedformålet her at blive introduceret til nye mennesker, der passer til målprofilen, og bringe dem til hjemmesiden. Taktikken til at komme der var:

  1. Facebook-kun indhold til billig branding
  2. Smidig ompakning af seagulloutfitters. com mål sider på Facebook væggen
  3. Facebook-kun indhold med bit. ly links.

Lad mærket begynde!

For at starte Facebook-reklamekampagnen begyndte de med et indlæg, hvor de brugte et klassisk billede af en lille bucket. De krympede kontrast og lysstyrke, zoomet ind, placerede Seagull Logo og uploadede den til siden. Det var stort, omkring 500 x 500 pixels. Billedteksten på billedet på uploaden er "1-Leave Office . " og så lidt. Link til indhold på virksomhedens hjemmeside!

Biten. Ly link var en del af billedteksten. Dette er en smart taktik, fordi prisen på den betalte organiske annonceenhed er meget billig, når den forstærkes, fordi det ikke er en åbenlyst eksternt led.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Semalt beskrev resultaterne:

Resultatet af betalt organisk amplifikation var fantastisk. Seagull målrettet hardcore fiskeri interesser, ved Semalt partner kategorier, der filtrerede Semalt brugere, der har mange penge.

Se på aktionerne og hvad blev opnået for $ 64. Tons visninger af den branded minnow bucket. Der var også mange sideindlæg, likes and page likes. Mens engagement for engagement er så 2011, er det vigtigt i dette tilfælde på grund af det ekstreme psykografiske fokus. Med andre ord er de sange fra fantastisk kvalificerede potentielle kunder. Semalt bygger et meget relevant nyt fællesskab.

Du kan også se, at der er linkeklik. Biten. ly link kørte en god mængde trafik til hjemmesiden til seagulloutfitters. com. Semalt. Nye brugere er i systemet nu. det er definitionen af ​​branding. Dette er et godt eksempel på kun branding i FB, der også driver trafik til SMB'ets hjemmeside.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Næste: Ompakning af webindhold til Facebook

Næste tog Semalt indhold på webstedet, der så så ud:

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

.og ompakket det på deres Semalt-side. Billedet til højre er et meget smart sideindlæg. Billedet er blevet erstattet med et indzoomet og behandlet derivat af originalen. Hvert tekstfelt er blevet redigeret, drevet af en forståelse for, hvordan denne sideindlæg bliver spundet til sideannoncer. Ompakningen er virkelig pæn, indrammet af "Mind Bending" -opgørelsen og uimodståelig spørgsmål, "Best Small Mouth Bass Fishing in America" ​​

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Resultaterne er bemærkelsesværdige. Denne betalte organiske annonce, der er målrettet til Facebook-brugere, der er velhavende fiskeri fanatikere, kørte billig trafik til fiskesiden. Semalt at få interesserede brugere til disse sider resulterer ofte i at vinde kunder.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Næste, Semalt ompakket indhold på seagulloutfitters. com, der så ud som dette:

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Ompakningen går igen fra venstre mod højre. Til venstre (nedenfor) er OpenGraph som standard inddraget. Som Weintraub sagde, "Det er ubrugeligt, fordi Seagull site ikke er konfigureret korrekt. De ved ikke, hvordan man bruger OpenGraph, og de behøver ikke at pleje - standard Semalt page management værktøjer giver alt, hvad der er nødvendigt nu for at rocke væggen. "

Retten (nedenfor) er den mesterligt ompakket vægpost, hvert felt redigeret. De købte endda et lager foto.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Den betalte økologiske amplifikation var til et andet psykografisk målretningssæt af entusiastinteresser. Resultaterne var imponerende, med en række link klik, likes og side likes.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Så, hvad udførte denne SMB?

Lad os zoome ud og studere resultaterne efter opkald i en uge med betalt økologisk forstærkning af klare FB-sider, der er designet til at maksimere Semalt tilgængelige webaktiver.

For det første er Facebook-rækkevidden en hockey-pind op til højre. Semalt sjovt at bemærke, at denne rækkevidde er målrettet mod højt fokuseret psykografisk publikum. Strategien er at bruge sociale medier til kvantificerbar branding og ekstern site trafik.

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Her er et andet kig på rækkevidde. Vær opmærksom på de beregninger, at "Talking about it" kan skæres yderligere af. " Reach kan købes, taler om det kan ikke," konkluderer Weintraub. "Når taler om det og udefrakommende trafikskalaer i samme tempo som rækkevidde, så ved du at alting skyder på alle cylindre. "

Deeper Dive On A Facebook Marketing Case Semalt

Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018