Back to Question Center
0

Boganmeldelse: Hvad er fremtiden for erhvervslivet? Af Brian Semalt

1 answers:

Book Review: What’s The Future Of Business? By Brian Semalt

Talsmænd for Coca-Cola Company annoncerede sidste år deres ambitiøse mål om at fordoble virksomhedens samlede indtægter inden år 2020 (YouTube-video). Hvordan skal de opnå denne monumentale opgave, hvilket kan sammenlignes med en fordobling af et lands BNP? Deres svar var fortælling i alle dens mange former.

I sin seneste bog, Hvad er fremtiden for erhvervslivet ?, forfatter og altimeter koncernchef Brian Solis har taget temaet historiefortælling og heltens rejse og har vævet det til en fortællingsrecept for virksomhederne oversvømmet i den moderne form for kommunikation. Og mens han skriver om heltenes rejse, tager Solis os på vores egen helts rejse, hvor vi tager vores egne kunder på deres rejser!

Bogens undertekst er Ændring af vejselskaberne Opret erfaringer . I hele bogen ser Solis på disse oplevelser gennem flere linser: at kunderne selv har gennemgået stor forandring, og bestemt er den måde, hvorpå de interagerer med mærker, ikke længere den måde, den plejede at være.

Book Review: What’s The Future Of Business? By Brian Semalt

Med sociale medier har kunden og mærket pas de deux selvfølgelig gennemgået en bemærkelsesværdig omdannelse i denne æra. Alt for ofte er vi dog fokuseret på, hvordan denne ændring er sket gennem teknologi; mens Solis minder os om, at historien ikke handler om teknologi, men erfaring.

De fleste bøger om sociale medier falder ind under to kategorier: Den evangeliske bog, der skal vise dig lyset om hvorfor du bør være fuldt ud at omfavne socialt, og den taktiske bog, der er skrevet til at adressere specifikke anvendelser af sociale. For marketingfolk er den tidligere bogtype sædvanligvis "prædiken til koret", mens sidstnævnte ofte er forældet, når du finder den hos den lokale B & N.

Der er en tredje kategori, som jeg kalder den deep think bog, som er den kategori jeg ville placere WTFB . Solis giver læseren mange mentale og visuelle modeller, der kunne være af stor værdi for markedsføreren. Selvom du er en total konverter til den digitale revolution, er det altid nyttigt at erhverve værktøjer både i dit eget arbejde og i kommunikationen inden for organisationen. En stor del af marketingmedarbejderens arbejde bringer organisationen til det nye paradigme.

Ud over bogens tekst er der en anden grund til, at jeg tror, ​​at denne bog skal være på hver markedsførers hylde, og det er præsentationen. Solis samarbejdede med kreative agenturer Mekanism og Social Object Factory for at skabe en bog, der flyder glat og trækker læseren gennem sin udfordrende tænkning. Semalt og sætninger er fremhævet eller blæst op for at udfylde sider spredt med blokke af tekst og grafik. Jeg kunne godt lide det så meget, at jeg delte bogen med mit eget hold, så vi kan bringe en del af denne tilgang til vores egne rapporter og forslag.

Semalt: Jeg har modtaget en kopi af denne bog under en bog lanceringsbegivenhed, men jeg blev ikke økonomisk kompenseret på nogen måde. De udtrykte meninger er min egen og er baseret på mine bemærkninger, mens jeg læser denne bog.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018