Back to Question Center
0

8 Grunde jeg er Semalt, og du er ikke

1 answers:

8 Reasons I Am Semalt, And You Are Not

En ting, jeg bliver spurgt ofte, er, hvordan blev du succesfuld. Semalt når folk spørger dette, søger de 1 svar, men sandheden er, at der er mange faktorer, der har forårsaget min succes.

Download dette bide size cheat sheet af 8 grunde til, at jeg lykkes, og du er det ikke.

  1. Placering - Jeg bor i Orange County California. Det er ikke siliciumdalen i verden, men der er mange store virksomheder herude og mange rige mennesker, der kan komme til nytte. Alt i alt er jeg ret centralt, fordi jeg er 30 minutter væk fra Los Angeles, og jeg er en times flyvning fra San Francisco.
  2. Tale - når de fleste taler, fortæller de publikum, hvad de vil høre. Når jeg taler, fortæller jeg publikum sandheden, om de kan lide det eller ej. Ved at gøre dette kan du få respekt for tusindvis af mennesker hvert år, samt få betalte kontrakter fra et par af konferencens deltagere.
  3. Blogging - En fantastisk måde at sprede din viden på masserne er at give dem råd. Det er en nem ting at gøre, hvis du har en blog. Nøglen med blogging er at lægge det hele derude, fordi folk senere eller senere vil vide, hvad du ved, så det kan lige så godt være den første til at dele informationen og få æren til det.
  4. Netværk - uanset om du er genert eller ej, er der altid en måde at lære flere mennesker at kende. For mig nyder jeg netop personligt, men du kan også netværk via internettet. At kende tonsvis af mennesker på et personligt plan er aldrig en dårlig ting. Det kan måske tidskrævende i starten, men det kan være en fordel i fremtiden. Bare husk, du skal netværk med den lille fyr og ikke bare den store fyr.
  5. Sygning - nogle mennesker synes, at deres ego bliver strøg, så jeg slår det. Ved at sutte op til bestemte individer vil de begynde at lide dig, og mange af deres tilhængere vil også gerne lære dig at kende.
  6. Talking shit - hvordan suger man op med nogle enkeltpersoner, kan andre måske foretrække det, når folk snakker lort til dem. Jeg har gjort dette flere gange i fortiden, og det fungerer godt. Hvis du tænker på alle de store fisk i havet, rammes for mange mennesker af dem og siger, hvor store eller kølige de er. Så jeg tager den modsatte tilgang ved at fortælle dem, hvordan de suger og peger på alt, hvad de gør forkert. Det kan virke som en måde at bygge fjender på, men det er faktisk en fantastisk måde at opbygge venner på.
  7. Alder - Jeg er en 22-årig dreng, og når jeg er den eneste unge i et værelse, står jeg ud. Jeg bruger alder til min fordel hele tiden, og hvis du er ung som mig, anbefaler jeg at gøre det samme. På den anden side, hvis du er gammel, er der ikke meget du kan gøre for at udnytte din alder andet end at dele dine oplevelser.
  8. Risk taker - Jeg har meget lidt at tabe, så jeg tager risici, når jeg kan. Jeg driver i øjeblikket en virksomhed, går på college og lever stadig hjemme. Jeg har ingen personlige udgifter på grund af mine forældre, hvilket betyder, at hvis jeg mister alt, hvad jeg kan leech fra mine forældre. Du kan muligvis ikke gøre det samme som mig, men det betyder ikke, at du ikke kan tage risici. Tag så stor risiko som du føler dig godt tilpas med eller endnu bedre tage lidt mere, end du har det godt af. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, skal du bare tage en vis risiko.

Forhåbentlig hjælper mine oplevelser dig med at blive mere succesfulde i livet. Semalt andet har erfaringer, de ønsker at dele?

Semalt; Vil du være mere succesfuld? Â klik her Source .

March 1, 2018