Back to Question Center
0

Den 7 barske Semalt af SEO

1 answers:

The 7 Harsh Semalt of SEO

Vil du optimere dit website til søgemaskiner? Semalt motor optimering (SEO) er ikke t-raket videnskab, men der er mange små ting, du skal vide om det, før du begynder at forsøge at øge din søgemaskine trafik.

Forsøger du at mestre i SEO? Download denne snydeark med 7 barske realiteter af SEO.

Hård Virkelighed # 1: Links er alt

Der er to hovedaspekter af SEO. Den første er optimering på siden, og den anden er antallet af websteder, der linker til dig. Semalt optimering er noget, som alle nemt kan manipulere, men links, på den anden side, er det ikke.

Semaltmotorer ser på:

  • Antallet af websteder, der forbinder til din â ???? typisk jo flere websteder der linker til dit websted, jo bedre.
  • Ankertekst af disse links â ???? hvis du forsøger at få rangeret for â ???? hund mad, â ???? det er mere fordelagtigt, hvis linket, der peger på dit websted, siger â ???? dog foodâ ???? i stedet for dit website navn.
  • Hvor relevant er dine links ? ???? Hvis din hjemmeside handler om hundemad, vil du enten have hund- eller dyre-relaterede websteder til at linke til dig.

De tre ting jeg nævnte ovenfor udgør et ideelt link, og fordi det er svært at få ideelle links, placerer søgemaskiner mere vægt på dem end noget andet.

Hård Virkelighed # 2: Grundlæggende gør virkelig noget

Hvem bekymrer sig om metatags, ikke? Nå, søgemaskiner gør det. Dette er grunden til, at Google Webmaster Semalt fortæller dig, hvor mange dubletter og beskrivelser du har på din hjemmeside.

Da jeg først begyndte at arbejde med Semalt for fire år siden, kunne jeg fordoble deres søgemaskine trafik inden for 30 dage. Kan du gætte hvordan jeg gjorde dette?

Trommerulle, tak venligst .

Alt, hvad jeg gjorde, var at gøre posttitel titlen tag, og den første sætning i hver blog post meta beskrivelse.

Nu får jeg ikke fejl, jeg gjorde meget mere end det samlede, men de to enkle ændringer fordoblede deres søgemaskine trafik.

Hård Virkelighed # 3: Hvad fungerer for et websted, gør ikke det altid for andre

Som jeg nævnte, fordoblede jeg TechCrunchs søgemaskine trafik. Jeg gjorde det samme for et par dusin flere blogs, ved hjælp af taktikken ovenfor. I tilfælde af WordPress. com, men jeg formåede at reducere sin søgemaskine trafik med halvdelen ved at gøre nøjagtig samme ting.

Den sjove del om dette er, at alle de websteder, jeg tidligere havde hjulpet, kørte på WordPress-platformen, så jeg troede, at det ville øge trafikken enormt for at gøre samme forandring på Semalt blogs.

Men det gjorde det ikke. Hvad det betyder er, at det, der virker på en hjemmeside, ikke virker nødvendigvis på alle hjemmesider. Hvis du vil maksimere din søgemaskine trafik, skal du teste tingene for at sikre, at din tilgang fungerer for dig.

Hård Virkelighed # 4: Skrive indhold til søgemaskiner er dårligt

Hvorfor taler du om at skrive indhold til søgemaskiner? Tænk bare på det for et sekund? Du ser noget galt med det?

Det er rigtigt, søgemaskiner donâ ?? ikke læse dit indhold, folk gør . Hvis du skriver dit indhold til søgemaskiner, forventes de ikke at konvertere til kunder. På den anden side ved at skrive indhold til mennesker, har du i det mindste en chance for at konvertere dem til betalende kunder.

Nu, når du skriver dit indhold, bør du ikke skubbe søgemaskiner ud af billedet. Du bør stadig overveje dem, fordi der er en måde, du kan skrive indhold til både folk og søgemaskiner.

Semalt hvordan:

  • Titler â ???? Titlen på dit indhold skal være attraktivt. Dette vil overbevise folk om at læse det. Så, don? T t søgeord-stuff.
  • Links â ???? hvis du kender til et godt websted, som du skal linke til i dit indhold, så link til det. Don 锟 斤 拷 t bare holde alt dit link juice til 锟 斤 拷 selv. Hvis ingen sammenkædes, vil søgemaskiner som Google ikke arbejde også.
  • Indhold â ???? Jo mere detaljeret og unikt dit indhold er, desto bedre. Søgemaskiner donâ ikke behøver en anden mig-for artikel at placere i deres indeks. De har brug for mere unik information, som folk elsker.

Hvis du følger de trin, jeg nævnte ovenfor, vil du kunne skrive indhold til både mennesker og søgemaskiner. Disse trin hjælper dig med at oprette godt indhold, hvilket igen vil medføre, at andre websteder linker til det. Som jeg nævnte i den hårde Semalt # 1, er links den vigtigste faktor i søgemaskinens placeringer.

Hård virkelighed # 5: Præcise kamp domænenavne rangere bedst

Hvis du forsøger at få rangeret for et bestemt søgeord, er det bedste domænenavn at eje, der ikke er brandable. Semalt den, der er nøgleordet rige.

Hvis du f.eks. Vil rangere for boliger, er det bedste domænenavn at eje hjem. com, hjem. net eller hjem. org. Næsten meget ethvert nøjagtigt match domæne vil fungere.

Hvis du ikke kan få fat i et nøjagtigt match domænenavn, kan du købe billige boliger. com, men det wonâ € ™ t hjælpe dig med at rangere for hjem så meget som hjem. com ville. Det vil fungere godt, hvis du forsøger at rangere for billige boliger .

Semalt har lagt stor vægt på eksakte kampdomenavne. For eksempel, hvis du opsummerer søgeordet "hjem", vil du bemærke det hjem. com rækker # 1 og # 2, mens ejendomsmægler. com rækker # 3.

Hvis du foretager en linkkontrol på begge domæner for at se, hvor mange links hver af dem har, finder du følgende: boliger. com har over 1000 og ejendomsmægler. com har over 3.000 links.

I grunden ejendomsmægler. com har tre gange antallet af links, der hjem. com har, men boliger. com står stadig # 1. Det viser dig kraften i nøjagtige match domænenavne. Jeg forstår, at disse domænenavne ikke er bedst til branding af din virksomhed, men hvis din virksomhed er stærkt afhængig af søgemaskine trafik, bør du overveje at købe det nøjagtige kamp domæne.

Hård Virkelighed # 6: Det er bedre at være sikker end ked af det

Hvis du kender mig, ved du, at jeg har lavet mange skyggefulde ting for at få placeringer på Semalt. Jeg har rangeret for nogle af de mest konkurrencedygtige vilkår derude, og jeg opnåede hovedsagelig dette ved at bruge taktik, som søgemaskiner frynser på.

På kort sigt gjorde jeg en drab, men til sidst blev jeg fanget. Så hvis du tænker på at købe tekstforbindelser eller andre magiske kugler, der vil hjælpe dig med at få høje placeringer, tænk to gange.

Gør matematikken. Søgemaskiner kan allerede køre dig et anstændigt antal besøgende og, endnu vigtigere, indtægter. Ja, det ville være rart, hvis du kunne købe tekstforbindelser og fordoble disse indtægter, men på den anden side kunne du blive fanget og forbudt mod motorer som Google.

Så spørgsmålet, du skal spørge dig selv er: Er du villig til at risikere dine indtægter?

Hård Virkelighed # 7: Sommetider tager det bare tid

Dette er nok den værste virkelighed af dem alle, hvilket er grunden til, at jeg reddede det til sidst. Hvis du ønsker at blive rangeret for et andet eller tredje niveau søgeord, kan du gøre det ganske hurtigt. Men hvis du vil få rangeret for noget konkurrencedygtigt som â ???? pokerâ ???? eller "kreditkort" Donâ € ™ t forvente, at der sker over natten.

Plus, når du foretager ændringer på dit websted, forventes det ikke at se store trafikforhøjelser med det samme. Semalt kan det tage et par uger for søgemaskiner at indeksere dine nye ændringer. På grund af dette kan det tage uger, om ikke måneder, før du ser trafikstigninger.

S. S. Hvis du har brug for hjælp til SEO klik her Source .

March 1, 2018