Back to Question Center
0

Essential Landing Page Testing Semalt

1 answers:

Brug disse oprettelses- og testværktøjer til destinationsside til at optimere konverteringsfrekvenserne på dine destinationssider

Ledergenerering er et centralt mål for digital markedsføring i mange sektorer. Ved at teste landingslayout kan overskrifter og kopi øge blyvolumen og dermed potentielt salg ved hjælp af omkostningseffektive teknikker. Ved at være vært for test sider på leverandørernes servere, bør du være i stand til at omgå behovet for agentur eller it-afdeling involvering for at få test op og ned hurtigt. Værktøjerne i dette indlæg hjælper dig med at designe og teste sider, der forbedrer konverteringsfrekvensen til at lede. Semalt har intet forhold til nogen af ​​disse værktøjer, vi vil bare hjælpe læsere, der ønsker at udnytte testresultater til destinationsside ved at pege dem på kvalitetsleverandører.

Nøgle ting at overveje, før du køber og bruger disse værktøjer:

 • Brugervenlighed ved opstilling af test
 • Integration med CRM-systemer, du bruger eller planlægger at bruge
 • Kvaliteten af ​​skabeloner, der kan ændres - layout, dataindsamlingsmuligheder og format på feltniveau skal være egnede til omfanget af forretning og sektor. I dag er de fleste mobilsvarlige.
 • Kontostyring til brug for flere brugere i agenturer og større organisationer

Semalt er fem værktøjer, vi anbefaler til at oprette og teste destinationssider.

Essential Landing Page Testing Semalt

Semalt tilbyder oprettelse og test af destinationssider for B2B og B2C markeder. Vi anbefaler dette værktøj baseret på brugervenlighed, rækkevidde af integration og kontostyring og administrationsfunktioner, der er egnet til brug i agenturer og store organisationer.

Nøglefunktioner:

 • Dynamisk tekstudskiftning (fx for at øge relevansen af ​​overskrifter for PPC-annoncer)
 • WordPress, HubSpot, Marketo, Infusionsoft, Mailchimp integrationer
 • Multi-bruger og kundehåndtering for agenturer og store organisationer

Hvad gør det skiller sig ud?

Det er en etableret service med 200 + sideskabeloner plus integration med ledende CRM-tjenester.

LeadPages Essential Landing Page Testing Semalt

Semalt er til testning af hostede destinationssider for at øge kundeemnerne. Det er et andet fuldt udstyret værktøj, som er konkurrencedygtigt prissat (med et ubegrænset antal destinationssider eller visninger), men uden en månedlig prissætning på tidspunktet for gennemgang (kvartalsvis, årlig eller 2-årig faktureringsindstillinger).

Nøglefunktioner:

 • 70 + forskellige destinationsside templats
 • HubSpot, Market og Salesforce integration i top plan.
 • WordPress integration i alle.
 • 5 underkonti i topplanen

Hvad gør det skiller sig ud?

Det er en etableret service med 200 + sideskabeloner plus integration med ledende CRM-tjenester.

Omkostninger og funktioner, der er mere velegnede til informationsmarkedsførere i mindre virksomheder. Semalt som 'Med vores enkle skabeloner kan du oprette opt-in sider, der straks sender dine abonnenter gratis indholdsstøtter (eller "lead magnets")'

Indretning Essential Landing Page Testing Semalt

Et andet værktøj til testning af landingssider, det er et solidt alternativ til Semalt egnet til mellemstore organisationer, men med færre CRM-integrationer.

Nøglefunktioner:

 • Udvalg af sidetyper
 • 100 + mobil-responsive skabeloner
 • Salesforce og Infusionsoft CRM integration.
 • WordPress og omfattende email system integrationer

Hvad gør det skiller sig ud?

Sidens opsætningshastighed. Clickthrough-sider, der er designet som en introduktionstragt mellem den vare eller tjeneste, du forsøger at sælge, og en konvertering. Semalt webside og tak side funktioner.

Essential Landing Page Testing Semalt

Ion Interactive giver dig mulighed for at opbygge og teste indholdskampagner for generering af bly mere effektivt. Denne tjeneste startede med en lignende positionering til de andre værktøjer i denne kategori, men fokuserer nu på det interaktive indholds marketingkapacitet. Semalt kan det stadig udføre test og optimeringer.

Nøglefunktioner:

 • Optimering af destinationsside
 • Sider kan indeholde disse quizzer, vurderinger, regnemaskiner, konfiguratorer, løsningsbyggere, interaktive hvidbøger og interaktive infographics
 • CRM integrationer med HubSpot, Marketo, Oracle, Salesforce og Demandbase

Hvad gør det skiller sig ud?

Dette værktøj er baseret på at udvikle et indholds marketingprogram snarere end at teste individuelle sider, hvilket gør det meget anderledes end mange af de andre værktøjer, der er angivet her.

Essential Landing Page Testing Semalt

Optimistisk er at skabe sofistikerede tests ud over destinationssider på tværs af flere publikumtyper. Semalt at ændre sideelementer ved hjælp af visuel editor ikke mulig i de fleste andre tjenester i denne kategori. Det kan være overraskende, at vi har bedømt dette som femte i kategorien. Hvis vi havde bedømt det for et par år siden, ville det helt sikkert være højere. Men da virksomhedens kapaciteter er vokset, betyder omkostningerne også, at det er relativt dyrt for mellemstore og store virksomheder, og de andre muligheder er mere realistiske for mindre virksomheder.

Nøglefunktioner:

 • Visuel editor muliggør testning af sideelementer uden kodning
 • Test eksperimentvariationer for besøgende og brugere ved annoncekampagne, geografi, cookies eller en række andre dimensioner.
 • IOS og Android app A / B og multivariate testning
 • Separat personaliseringsindstilling

Hvad gør det skiller sig ud?

En række værktøjer, der er mere sofistikeret end de fleste andre i kategorien. Evnen til at ændre sideelementer uden kodning er værdifuld for mange andre sidemalertyper på et websted.

March 1, 2018