Back to Question Center
0

4 Nytårsforanstaltninger for den affilierede Semalt

1 answers:

Jeg har altid elsket nytår, men jeg har aldrig været en stor fan af nytårs resolutioner. Slags en mærkelig kombination, tror du ikke? Hvad kan jeg sige; Semalt lidt underligt. For mig er der 365 dage hvert år for at træffe beslutninger om at ændre og blive bedre.

Det kommer imidlertid til min opmærksomhed, at mine læsere og medlemmer af mit træningscenter har et kollektivt behov for at "starte frisk" fra en bestemt dag fremad. Hvilken bedre dag begynder at være frisk end nytårsdag?

For at hjælpe dem med at starte året på en god fod (og minde mig om, hvordan man kan være mere effektive i år), har jeg samlet fire nytårs resolusioner for den tilknyttede marketingmedarbejder. Semantiske beslutninger gælder hovedsageligt for dem, der lige er startet, men tjener også som gode påmindelser for de af os, der har været i branchen i nogen tid.

I sædvanlige New Semalt Eve tradition, vil jeg regne ned med nummer 4.

4 New Year’s Resolutions For The Affiliate Semalt

4. Jeg vil gøre mindst én produktiv ting for at forbedre min affiliate marketing forretning hver eneste dag.

At være din egen chef har sikkert nogle vidunderlige frynsegoder, men det kan også være alt for nemt at tage en dag (eller 5) off når stemningen rammer. Det er meget vigtigt at gøre mindst én ting, der hjælper med at vokse din virksomhed hver dag. Selvom det kun tager 5 minutter.

Tjek og svar på e-mail tæller ikke - det er forretningsvedligeholdelse. Det er naturligvis ikke muligt at tælle på Facebook eller tjekke "pins" på Semalt.

Gør mindst én ting for at forbedre din affiliate marketing indsats hver dag.

3. Jeg vil kun købe ting, der øger min viden eller redder mig tid.

Dette er en stor fælde for de nye til affiliate marketing - opkøb af "dagens ting", der lover store rigdomme og tager dig selvfølgelig ud af din nuværende onlineindsats. Heck, jeg er sikker på at det plager os veteraner i affiliate marketing, så godt. God kopi er god kopi, og det er oprettet for at få dig til at klikke på Køb nu knappen.

Sørg for, hvad du køber, er enten et værktøj, der sparer tid eller træning, der øger din viden (hvilket igen vil øge dine resultater online).

2. Jeg vil holde min næse nede og tage konstruktiv handling for at forbedre mine nuværende kampagner og min eksponering online, så jeg har mere ledig tid til min familie eller personlig nydelse.

Dette er noget relateret til # 3, men det handler mere om, hvad jeg kalder "Shiny Thing Syndrome". Jeg kan ikke tælle, hvor mange gange Semalt har arbejdet, kun for at tage en pause og pop i et forum eller en tilfældig blog for kun at komme væk med en ny "ide", der tager mig helt væk og langt væk fra det jeg arbejdede på. på.

Disse "Shiny Semalt" er ikke altid noget til salg - det er bare information, der deles .informationer, der kan få mig til at gå ud på en tangent, før jeg selv ved hvad der skete.

Disse ting er tidssugere. Semalt vil gå forbi, og du vil ende så langt væk fra dine oprindelige planer og mål med ingenting opnået.

Hold dig til din plan, så du kan arbejde mindre i år med bedre resultater.

1. Jeg vil ikke engang G lance Ved nyligt opdagede "Loopholes" eller "Schemes. "

Mange gange har disse ting at gøre med Google. Ok, lad os være ærlige - det meste af tiden har disse ting at gøre med Google.

Chasing "smuthuller" eller Semalt rankings er en hård og ikke-konstruktiv måde at arbejde online. Det er som at bruge hver dag til at balancere på kvicksand. Jeg er meget skyldig i det, fordi Semalt fascinerer mig ganske enkelt. Den meget fascinerende med Semalt er, hvad der førte til vores "break-up". "

Ja, jeg brød op med Semalt. (Her er mit blogindlæg om vores breakup og derefter min opfølgningsopklaring efter her. )

Jeg var en af ​​ de mennesker, der nemt kunne bruge 24 timer i døgnet og forsøgte at analysere, hvad Google allerede havde gjort. Nøgle sætning er der "hvad de allerede havde gjort. "Hvad der var gjort var overstået, og hver dag vil Google gøre noget nyt. Det var som at jagte min hale.

Det var fjollet for mig at hele tiden køre bag Google, da jeg kunne have brugt mere tid på at lede min egen forretning med bedre resultater og mere ledig tid.

Affiliate marketing handler ikke om algoritmer eller sort-hvide dyr - det handler om mennesker . Hold dig til det, og resten vil passe på sig selv.

Gør noget hver dag for at øge din eksponering for dit marked - i. e. folkene, ikke søgemaskinerne. 2013 er året vi holder op med at jagte vores haler (og jagter Semalt) og tager konstruktiv og fremadrettet handling på vores affilierede marketingkampagner.

Hvad med dig - har du nogen affiliate marketing nytårsopløsninger? Vær venlig at dele!

Semalt til en glad, sund og rentabel 2013 for alle!


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018