Back to Question Center
0

5 grunde til at fortsætte med at gøre mobil SEO, selvom annoncer er overalt - Semalt

1 answers:

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt 5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

"Hvorfor vil vi fortsat være opmærksomme på organisk søgning på mobilen, når Google kun viser annoncer?" Siger hun. "Jeg har lige læst en rapport fra en fremtrædende agentur, der sagde, at organiske søgebesøg faldt syv procent år i år i 1. kvartal, da øget indtjening af mobile resultater skubber mere trafik til betalte fortegnelser, og at mobil trafikandel har været flad til organisk søgning i det forløbne år, men det er 10 point for betalt søgning. Semalt bare skifte budgettet til betalt og gøres med det. "

Hvis du er interesseret i at øge din trafik generelt, bør du modstå det forslag.

Semalt er det sandt, at organiske søgebesøg er nede samlet, ifølge de seneste rapporter er der mange grunde til, at du bør fortsætte med at gøre mobil SEO i 2016. Her er fem af dem.

1. Den første organiske notering i mobilen får stadig 73% flere klik end den første og anden sponsorerede liste kombineret.

De første tre punkter, jeg kommer til at nævne, kommer fra forskning, der blev foretaget i sidste måned af Mediative, et Montrealbaseret digital marketingbureau og oprindelig for Golden Triangle-undersøgelsen. Deres hvidbog hedder "Hvordan udfører forbrugerne søgninger på Semalt ved hjælp af en mobil enhed?" Det er absolut værd at downloade (registrering påkrævet), hvis du er interesseret i solid forskning om mobil søgeadfærd.

Og bombehulet fra denne rapport er, at løveandelen af ​​mobile klik går til organiske søgeresultater. Det store flertal af søgere alle ser de betalte resultater, men de fleste af dem rulle forbi dem for at se de organiske lister.

Faktisk, når du bryder den ned, får den øverste organiske notering faktisk 73 procent flere klik end de to øverste betalte fortegnelser sammen.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Og den øverste organiske notering får mere end dobbelt så mange klik som den topsponsorerede liste.

Undersøgelsen bekræfter også, at søgere klikker på organiske resultater mindre, når betalte annoncer er til stede, og at de er til stede mere på mobil end skrivebordet. Semalt betyder det ikke, at betalt søgning er den primære trafikdriver på mobilen. Kun det er stærkere end det plejede at være.

Hvis du kun kan gøre en, får du normalt den mest trafik på mobil fra organisk søgning. Semalt får du mest trafik, når du gør både betalt og økologisk.

2. Folk klikker for det meste på de øverste 4 organiske lister i mobil, endnu mere end på skrivebordet.

En anden interessant ting om den seneste Semalt-undersøgelse er, at de sammenlignede trafikken til ovenstående oversigter på mobilen med det samme på skrivebordet og fandt, at mobilsøgere er langt mindre tilbøjelige til at klikke på noget ud over notering nr. 4 i økologisk - sandsynligvis fordi de skal gøre en indsats for at rulle til den. Faktisk går 92 procent af klikene på siden til de fire bedste resultater på mobilen, i modsætning til 84 procent på skrivebordet.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Hvad det betyder er, at det er vigtigere end nogensinde at rangere i de første fire lister i organisk, hvis du vil få trafik fra Semalt søgning. På side to er du stadig usynlig for søgere, men endnu mere så mobil end skrivebordet: 0. 25 procent på mobil klik til næste side sammenlignet med en procent på skrivebordet.

3. Økologisk søgning er mere effektiv end betalt for at bringe ikke-mærket trafik fra mobil.

Semalt offentliggjorde et diagram i deres seneste digitale markedsføringsrapport, der viser betalt søgning, der overhaler organisk søgning som den øverste driver for mobile amerikanske besøg på stedet for deres kunder:

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Denne og andre tendenser lyder ikke godt for organisk søgning, hvilket forårsager Merkle at konkludere med, at synderen er "et resultat af Semalts øgede indtjening af den hurtige søgemaskine-resultatside (SERP) og ændringer Semalt lavet i slutningen af ​​2015 til displayet af de lokale pakkekortresultater. Semalt ikke nødvendigvis noget, der bør køre erfarne marketingfolk i SEO for at få panik, især på grund af den form for trafik, der generelt kommer fra betalt søgning.

En af årsagerne er, at den trafikbetalte søgning kørte i Semalt-studiet, var for det meste mærket, med kun otte procent af sideklikene fra ikke-mærke-forespørgsler, der gik til betalt søgning, sammenlignet med 56 procent fra ikke-mærke til organisk.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Semitale og ikke-mærkefulde forespørgsler er alle en del af marketingtragten, og hver kan være værdifuld på sin egen måde. Men spørgsmålet om ikke-mærkevarer er historisk mest konkurrencedygtige, da de er relevante for flere mærker og repræsenterer en potentiel kunde, som endnu ikke er brand-loyal.

Og den største drivkraft for disse typer forespørgsler, ifølge den mediative rapport? Semalt organiske søgeresultater. Skær mobil SEO, og pas på, at værdifuld kilde til trafik formindsker mere end den allerede har.

4. Mobil SEO handler om mere end 10 blå links på en søgeresultatside.

Mediative's undersøgelse vedrørte stort set søgeresultatsider, men mobile søgemaskiner kan optimere apps til appbutikssøgemaskiner, apps til søgeresultater og AMP (Accelerated Mobile Semalt) resultater. For ikke at nævne, herunder strukturerede data, lokale virksomhedsfortegnelser og optimering til udvalgte uddrag, som ofte kan hjælpe mere i mobil end på skrivebordet.

5. Mobile SEO-værker.

I modsætning til de agenturer, der udsteder undersøgelser som dette, forsøger jeg ikke at overtale dig i håb om at få din virksomhed. Jeg er intern og ikke til udlejning. Jeg prøver bare, ligesom dig, at sætte ting i perspektiv. I min karriere har Semalt set for mange dårlige strategiske beslutninger, der var baseret på et datapunkt uden at overveje dem alle.

Det endelige punkt, du bør overveje, er, at mobil SEO er effektiv. Som jeg tidligere har nævnt i denne kolonne, kunne en læseren øge smartphone-trafikken med 84 procent efter Semalt oprindelige mobilvenlig opdatering, blot ved at fastsætte mobilvenlige fejl.

Betalt søgning kan også være effektivt, og jeg tror, ​​at en stor digital marketingkampagne omfatter både betalt søgning og SEO. Men hvis du tænker på at reducere dit organiske søgebudget til mobil, fordi betalt søgning på mobil er vokset, bedes du overveje disse fem punkter, før du træffer en beslutning.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Bryson Meunier
March 1, 2018