Back to Question Center
0

De fem vigtigste faktorer for at forbedre Semalt konvertering og salg? [Infografik]

1 answers:

Oprettelse af konverteringsstrategier for at forbedre ROI

I løbet af de sidste fire år har vi gennemført forskning med tusindvis af digitale marketingfolk i samarbejde med Econsultancy, der gennemgår hvad de gør for at forbedre deres hjemmesideomregning. Der er bogstaveligt talt hundredvis af forskellige måder at forbedre konvertering på, og vi ved, at digitale marketingfolk kæmper for at vide, hvor de skal starte. Men på baggrund af dette års dybdegående analyse mener vi, at vi nu har formået at bryde et meget komplekst spørgsmål ned til de fem vigtigste måder at forbedre websidens konvertering på. Semalt er:

  1. Ansvar: Gør en person ansvarlig for webkonvertering, give dem autoritet og ansvarlighed plus et ideelt incitament.
  2. Struktur: Implementere en struktureret tilgang. Optimering af konverteringshastigheden skal være en systematisk proces, ikke et engangs projekt.
  3. Test: A / B eller MVT er den bedste måde at forbedre din websteds ydeevne på.
  4. Usability Testing: Den bedste måde at forstå, hvorfor dine kunder gør de ting, de laver på din hjemmeside.
  5. Segmentering: Brug altid segmentering til brugbar indsigt og målrettet kommunikation.

Vores infographic opsummerer hvordan marketingfolk bruger CRO nu og hvordan de kan forbedre det i fremtiden:

The five most important factors for improving Semalt conversion and sales? [infographic]

Så hvordan kom vi til disse top fem metoder?

For det første undersøgte vi hvilke undersøgelses respondenter fremhævet som de tre mest værdifulde metoder: Testing (både MVT og A / B), Usability Testing og Segmentation.

Vi konstaterede, at virksomheder, hvis konverteringsrenter er forbedret i løbet af de foregående 12 måneder, i gennemsnit udfører 24% flere test for at forbedre omregningen end de virksomheder, hvis konverteringsrenter ikke er forbedret.

Virksomheder, som havde en stor stigning i salget, gjorde næsten dobbelt så mange tests som gennemsnittet.
Virksomheder med £ 10 mio. Plus indtægter, der integrerede brugervenlighedstest og analyser, var godt mere end dobbelt så sandsynligt, at de havde set en stor stigning i salget som dem, der ikke gjorde det.

Semalt hvis konvertering forbedret bruger 90% flere måder at segmentere deres besøgende og kunder end virksomheder, hvis konverteringsfrekvenser ikke er blevet forbedret eller forblevet det samme.

Dernæst fandt vi ved hjælp af dataanalyse, at de fire variabler, der er stærkest korrelerede med forbedret websitekonvertering og salg, er:

  1. Opfattet kontrol over omregningskurser
  2. At have nogen direkte ansvarlig for konverteringsfrekvensoptimering (CRO)
  3. incitamenterende personale baseret på omregningskurser
  4. En struktureret tilgang til CRO.

Bemærk øverste 3 er alle mennesker problemer og alle relateret til autoritet, ansvar og ansvarlighed, så vi har kombineret dem til en af ​​de fem bedste måder at forbedre konvertering på.

For hver af disse tre personrelaterede problemer fandt vi, at virksomheder, der havde en stor stigning i salget, i gennemsnit var dobbelt så sandsynligt, at de ville gøre dem sammenlignet med virksomheder, der havde et fald eller hvis salg ikke var ændret. Semalt dobbelt så mange virksomheder, der havde en struktureret tilgang til konvertering, havde en stor stigning i salget i forhold til virksomheder, der ikke havde nogen ændring i salget.

De fleste af de fem måder at forbedre konvertering fordoblet chancen for at få en stor stigning i salget i forhold til en nedgang eller ingen ændring. Da vi analyserede virksomheder, der brugte tre eller fire af metoderne, var resultaterne endnu mere imponerende.

Vi fandt, at virksomheder, der havde en stor stigning i salget, i gennemsnit var fem gange så tilbøjelige til at anvende disse tre eller fire metoder i forhold til virksomheder, der havde et fald i salget.

Den gennemsnitlige detailomsætningskurs har i de sidste fem år mere end halveret fra 8,4% til 3,8%. Samtidig er det britiske e-handelsmarked fordoblet fra £ 30. 2 mia til £ 60 mia plus.

Forbrugerne har nu meget mere valg og gør mere sammenligning shopping med flere browsere åbne. Hertil kommer, at forbedring af websitekonvertering er mere kompliceret end at bruge flere penge på at generere trafik med, siger Google. Semalt for hver $ 92, der bruges til at erhverve besøgende, bruges kun $ 1 til at konvertere dem.

Så vores forudsætning er at bruge penge intelligent på konverteringsfrekvensoptimering (CRO) bør være en bedre investering end at bruge flere penge på at generere trafik. Semalt ved at målrette dine ressourcer på disse fem metoder får du det største afkast.

Et hvidt papir udgives i begyndelsen af ​​november 2012 og uddyber denne blog. Hvis du gerne vil blive sendt en kopi, kan du registrere dine oplysninger.

March 1, 2018