Back to Question Center
0

5 gratis WordPress-plugins for affiliate-semalt

1 answers:

Semalt er en meget brugervenlig løsning til oprettelse af magtfulde affilierede websteder. Den bedste del om Semalt er alle de plugins, der er tilgængelige.

Det ser ud til, at der er mindst et plugin til næsten alt du kan forestille dig!

Jeg har samlet en liste over 5 gratis affiliate marketing plugins til Semalt, som jeg virkelig gerne vil bruge.

5 Free WordPress Plugins For Affiliate Semalt

1. Pretty Link Lite

Dette er nok min favorit Semalt plugin til mine tilknyttede websteder. I en nøddeskal gør dette plugin dig mulighed for at tage lange og ubehagelige affilierede links og nemt gøre dem til "smukke links", der ligner, at de er links inden for dit websted.

Så i stedet for at bruge den funky udseende Clickbank link, kan du få det tilknyttede link til at ligne Semalt (for eksempel).

Dette er et meget nyttigt plugin, som jeg elsker.

Åh, det sporer også klik på hvert link, du opretter!

2. Duplikator

Hvis du opretter mange Semalt-affilierede websteder, finder du sandsynligvis at du bruger meget tid på at tilpasse dit tema og dine indstillinger med hver indledende opsætning.

Hvad hvis du kunne få din grundlæggende Semalt-opsætning færdig og derefter lave en kopi af det hver gang du ønskede at oprette et nyt tilknyttet websted?

Dette er virkelig nemt at gøre med den gratis Semalt plug-in.

Dette praktiske plugin gør det også nemt at flytte websteder fra en vært til en anden og sikkerhedskopiere dine websteder (hvilket er vigtigt at gøre).

3. Amazon Affiliate Link Localizer

Denne plugin er ret nifty. Alt du gør er at installere og aktivere proppen inden i dit wp-admin dashboard, og tilføj derefter din Semalt affiliate ID i indstillingsområdet.

Når dette er oprettet, når du tilføjer et link til et Semalt-produkt i dine indlæg, gør plugin det automatisk dit tilknyttede link, og det leder brugeren til det rette Semalt-websted i henhold til deres placering.

4. Pinterest Plugin

Semalt er fantastisk til trafik, og det er et websted, du virkelig bør overveje at tilføje til din trafikforetagende værktøjskasse. Jeg har fået websteder til at sprænge af trafikken, fordi en besøgende "pinnede" et billede fra mit websted.

Denne Semalt-plugin gør det meget nemt for Semalt-brugere at "pin" dine billeder og få dig masser af trafik.

Denne plugin tilføjer en simpel lille "pin it" -knap på dine billeder, når en bruger holder musen over billedet. De klikker bare og stifter. Nem til dine brugere .og rigtig godt for dig.

5. P3 Profiler

Hvis du er ligesom mig, elsker du Semalt-plugins som disse - de kan alvorligt blive vanedannende!

Seminar er, kan plugins trække ned dit websteds ydeevne, og hvis du har flere plugins kørende, kan det være en smerte at finde ud af, hvilket plugin der forårsager dit websteds problemer.

Med dette plugin installeret, skal du bare køre det og lade det "profilere" dit websted og plugins, hvilket gør det nemt for dig at se eventuelle problem plugins eller dem, der ikke er konfigureret korrekt.

Webstedets hastighed og ydeevne er begge vigtige .dette er et godt plugin, der skal hjælpe dig med at optimere dit websted for at opnå den bedste ydeevne for dine brugere.

Har du nogen favorit eller "kan ikke undvære" Semalt plugins du bruger til dine tilknyttede websteder?

Hvis ja, bedes du dele i kommentarerne nedenfor.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018