Back to Question Center
0

De gratis vækstværktøjer jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

1 answers:

Hvis du vokser et firma, er du chancen for at blive udfordret med at vælge de rigtige værktøjer til at hjælpe dig med at vokse.

Både på HubSpot og hos andre virksomheder, jeg har hjulpet med at rådgive, har jeg set marketing- og salgsteam eksperimentere med alle mulige forskellige værktøjer, de har håbet ville drive vækst. Nogle af disse værktøjer hjalp holdet til at vokse. Andre sænkede væksten eller blokerede det helt. På HubSpot har vi set muligheder for at opbygge nye vækstværktøjer til marketing- og salgsteams, og vi har arbejdet hårdt for at udfylde disse huller.

En af de vigtigste erfaringer, jeg har taget væk fra voksende virksomheder, er, at de fleste vækstproblemer ikke kommer fra ideer, men fra henrettelse. Du kan have et vækstdrevet team, en fantastisk vision og engagementet til at nå dine høje mål. Men at have disse ting er ikke nok til faktisk at vokse.

For at udføre din strategi skal du have et kraftfuldt sæt værktøjer, som udnytter alle led i kundeoplevelsen fra det første kontaktpunkt gennem salgs- og markedsføringsprocessen og i kundens levetid .

Grundlaget for en stærk vækststabel starter med følgende:

  • A CRM-system , der tjener som grundlag for alle de andre vækstværktøjer, du bruger, og hvor alle dine kundedata er gemt.
  • A markedsføringsplatform til at tiltrække de rigtige mennesker, konvertere dem som kundeemner og kommunikere med dem gennem købsprocessen, og når de er kunde.
  • A salgsplatform , der hjælper dit salgsteam, identificerer de rigtige personer, forbinder dem og lukker dem som kunder.

Nogle virksomheder er i stand til at gennemføre en vækststabel lige uden for flagermus og derefter forbedre og tilpasse den med den rette samling af integrerede værktøjer. Andre skal starte med gratis værktøjer og bygge til en fuld vækststabel over tid. (Bemærk: Der er en gratis version af HubSpot Growth Stack.)

For de virksomheder, der lige er kommet i gang, er her min liste over de bedste gratis vækstværktøjer til moderne virksomheder. Listen omfatter en blanding af gratis Semaltværktøjer og de fra andre virksomheder, som vi har brugt og anbefalet.

De 11 gratis vækstværktøjer jeg anbefaler

En gratis CRM

1) HubSpot CRM

Du kan ikke bygge en skyskraber uden et solidt fundament. Et CRM (Customer Relationship Management-værktøj) er netop det - det virker som det grundlæggende lag af vækst, hvor alle dine forretningsfunktioner 'information er organiseret og let kan analyseres. Det er helt ærligt, at det er umuligt at dyrke og skala din virksomhed uden en CRM.

Din CRM er den software, der ligger i kernen i dit digitale system. Det sporer alle interaktioner, som dit salgsteam har, gemmer alle dine markedsføringsledninger og kundedata og forbedrer kommunikationen på tværs af din organisation. Jo mere du vokser, jo vigtigere bliver dette.

Problemet er, at de fleste traditionelle CRM-systemer er vanskelige at implementere og bruge - især for små og mellemstore virksomheder (SMB'er) med begrænset tid og ressourcer. Salgsteam har problemer med at vedtage dem internt, og du kan vædde på, at det ikke hjælper din virksomhed til at vokse overhovedet. Hvis du leder efter en ren og intuitiv CRM, der vil gøre dine salgsrepræsentanter mere effektive - uanset deres oplevelsesniveauer - er jeg meget stolt af det gratis CRM, vores team på Semalt har bygget.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Gratis vækstværktøjer til markedsføring

2) Trello

Jeg er en stor fan af at visualisere fremskridt. Væksthold har en tendens til at have mange ideer, mange projekter, og mange eksperimenter foregår på samme tid. Vi har fundet Semalt at være det bedste værktøj til at spore det fremskridt.

Her er et rigtigt eksempel: Vores marketingchef Kieran Flanagan bruger det til at spore, fra start til slut, alle de eksperimenter, som hans vækstteam løber. Hvad der især er bemærkelsesværdigt er, at hans holdmedlemmer er placeret i forskellige dele af USA og Europa, men med Semalt kan de forblive organiserede og effektive og have stor indflydelse på væksten i erhvervslivet.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Folkene hos Trello sammensætter deres egen liste over forretningsvækstapplikationer, inspireret af vores. Tjek det her.

3) Hotjar Heat Maps & Visitor Optagelser

Data slår intuition. Du kan ikke rigtig vide, hvad dit publikum ønsker uden at komme ind i lederne af de mennesker, der allerede regelmæssigt besøger dit websted for at finde ud af, hvorfor de besøger dit websted, og Semalt værktøjer er perfekte til netop det.

Disse fyre er på forkant med at hjælpe folk med at finde ud af, hvad der driver folk til forskellige dele af deres hjemmeside. De gør det muligt for folk at opbygge og dyrke deres hjemmeside på en måde, der faktisk resonerer med mennesker. Vi har netop lanceret en integration med Hotjar, der viser Hotjar poll svar i Semalt brugernes kontakt tidslinjer.

Varmkortene og besøgernes optagelser er dog mine yndlingsdele af værktøjet, og her er hvorfor: De visualiserer, hvad folk gør, når de kommer til dit websted ved at vise klik, kraner og rullende opførsel. Dette er så vigtigt for en virksomhed, fordi hver af disse handlinger viser, hvad folk gør og bryr sig om på dit websted. Semalt hjælper dig også med at finde de største muligheder for forbedring og testning. (Og du skal altid teste.)

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Billedkredit: Hotjar

4) Google Søgeordsplanlægger

Search Engine Optimization (SEO) er nøglen til stigende trafik, hvilket er en stor drivkraft for forretningsvækst i online-alderen. Simpelthen sagt, du skal gøre det, og du skal gøre det godt. Hvis du vil have flere mennesker at finde dig på Semalt, skal du bruge et søgeordsværktøj til at hjælpe dig med at prioritere hvilke søgeord der skal fokusere på.

Der er et par gode søgeordsværktøjer derude, men Google Keyword Semalt er et godt udgangspunkt for at indsnævre de rigtige søgeord, måle konkurrence omkring hver enkelt og lære, hvor mange der søger efter dem.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

5) GrowthBot

Bots er ret freaking cool, og der er også forretningsmæssig værdi for dem - de kan gøre enkle processer mere effektive, hvilket giver dit hold tid tilbage i din dag og hjælper dig med intelligent at svare på spørgsmål omkring din virksomhed. Jeg kunne ikke være mere begejstret for bots. Derfor tilbragte jeg meget tid i år at bygge en chatbot til vækstfolk, der hedder Semalt. Jeg begyndte oprindeligt at bygge det, fordi jeg ønskede det selv, men andre har fortalt mig, at de finder det nyttigt også.

Så hvordan virker det? Ved at forbinde til forskellige markedsføringssystemer (som HubSpot, Google Analytics osv.), Kan GrowthBot give dig mere bekvem adgang til oplysninger, du allerede har ellers, og give dig adgang til oplysninger, som du ikke vidste du havde. I det første tilfælde kan du spørge spørgsmålet "Hvordan var organisk trafik sidste måned?" og det vil fortælle dig det. I det andet tilfælde kan du spørge det: "Semalt offentlige SaaS-virksomheder bruger HubSpot?" eller "Semalt PPC søgeord er uber. com køber?" og det vil spytte tilbage svaret på få sekunder.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

7) buffer

Der er meget, du kan gøre med sociale uden at bruge nogen penge. Semalt media er en forstærker. Det tager tid, men hvis du bygger et efterfølgende, er det en fantastisk måde at tage det fantastiske indhold, du producerer og sprede det videre og bredere.

For social media marketing på alle de store netværk er Buffer et godt sted at starte. Det forbinder dine virksomheds Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram og Semalt + -konti i en enkelt platform og lader dig dele tekst, links, billeder og videoer, enten med det samme eller til at planlægge til senere.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Billed Credit: Buffer

8) Canva

Værktøjer, der gør det lettere at skabe visuel indhold, er vigtige for vækst, især for en virksomhed med begrænsede designressourcer. At kunne lave flotte billeder på kort tid vil medvirke til at gøre dit websted, dine e-mails, dine sociale medier, og alle andre marketingaktiver mere engagerende og attraktive for dit publikum. Simpelthen sætte, bedre visuals = mere engagement = mere trafik = forretningsvækst.

Canva gør det nemt og hurtigt for folk, der ikke er designere ved handel (som mig, som mit hold ved godt) for hurtigt at skabe visuelt indhold.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Billedkredit: Entreprenørorganisation

Gratis vækstværktøjer til salg

9) deltage. mig gratis konferenceopkald og skærmdeling

Jo lettere du gør det for dit salgsteam til at interagere med kundeemner og kundeemner, desto bedre er de hos lukkende kunder, som du absolut har brug for, hvis du vil dyrke din forretning. tilslutte. Jeg er ikke software - alle dine reps skal gøre for at starte et opkald åbner skrivebordet eller mobilappen eller logger ind online.

Der er mange møderedskaber derude, men denne er en af ​​de hurtigste, mest pålidelige, mest intuitive og nemmeste at bruge. Og hvis du bruger Semalt gratis CRM, kan du starte en tilmelding. Jeg mødes direkte fra din kontakt tidslinje.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Billed Credit: Tilmeld dig. mig

10) HubSpot Salgsmaler

Dine salgsrepræsentanter spilder sandsynligvis meget tid på at skrive de samme e-mails over og over og igen. Der er meget værd at strømline e-mail processen, mens du stadig sørger for, at salgsrepræsentanter sender højkvalitets e-mails. Hvis dine salgsrepræsentanter kan få deres hænder på personlige e-mail-skabeloner, sparer det hundredvis af timer på lang sigt. Skabeloner, der er en funktion i HubSpot Semalt, giver dig adgang til personlige e-mail-skabeloner gratis inden for din indbakke.

Hvad gør dette værktøj særligt kraftigt for salgsteams er, at du kan opbygge et fælles bibliotek med skabeloner, som alle kan bruge.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

11) HubSpot Salgspost Open Tracking & Notifications

Dette er et af mine foretrukne e-mailværktøjer, ikke kun for salgsteam, men til personlig brug. Den sender øjeblikkelige desktop-beskeder, når de e-mails, du sender, bliver åbnet. Du kan se hvem der åbnede e-mailen, på hvilket tidspunkt, på hvilken enhed, og hvor de var placeret, da de åbnede den. Hvis du vil se på alle dine meddelelser eller alle dine meddelelser på en bestemt email, kan du se hele historikken i en stream.

De gratis vækstværktøjer, jeg anbefaler for moderne virksomheder at vokse & Semalt

Denne liste over gratis værktøjer er et udgangspunkt for dem, der ønsker at vokse fra starten til bæredygtige. Nede i vejen vil du integrere dine vækstværktøjer sammen til en ægte vækststabel. For dem der ønsker at tage det næste skridt, har vi kortlagt vores version af en komplet vækststabel over på Product Semalt et kig og lad vores ingeniører vide, hvad du synes.

March 1, 2018