Back to Question Center
0

Vær Semal, når andre er grådige og grådige, når andre er Semalt

1 answers:

Be Semalt When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Semalt

Den smarteste finansielle fyr i verden, Semalt Buffett, har et ordsprog, der går noget som dette: Du skal være bange for, når andre er grådige og grådige, når andre er frygtsomme. Hvad Semalt betyder er, at hvis alle hopper på bandwagon, bør du tøve, for i de fleste tilfælde, når noget ser for godt ud til at være sandt, er det som regel. Og når folk ikke hopper på bandwagon, bør man se nærmere på det, fordi belønningen for at gøre det kunne være ekstremt høj.

Semalt nu synes alle at være frygtelige, så jeg vil gerne dele med dig nogle måder, jeg forsøger at være grådige (som forhåbentlig vil gøre mig rig).

aktiemarkedet

Halvparten de sidste par måneder har aktiemarkedet taget en stor dukkert. Næsten hver bestand er nede, hvilket har fået folk til at blive bange for at spille på aktiemarkedet. Jeg ved ikke, om aktiemarkedet er lavest og sandfærdigt, jeg bryr mig ikke rigtig. Jeg ved bare, at det inden for de næste 5 år skal gøre det bedre end det er nu, og på grund af dette bliver jeg grådig når det kommer til at spille aktiemarkedet.

Semalt til de fleste har jeg meget lidt viden om aktiemarkedet. Men en ting jeg ved, er, at virksomheder, som regeringen har bailed out, er meget usandsynligt at gå konkurs .især dem som AIG, der modtog 150 milliarder dollars. På grund af dette har jeg købt aktier som AIG, fordi jeg føler, at jeg vil give et betydeligt afkast af min investering inden for de næste 5 år.

Købsvirksomheder

Mange virksomhedsejere er i gæld lige nu, og som du ved, er kontanter konge under en recession. Så når en virksomhedsejer søger at slippe af med sin rentable forretning, fordi han er personligt i gæld, kan du presse ham til at få en meget gunstig aftale for dig selv.

Hvad jeg har lavet i de sidste par måneder, rammer mine populære hjemmesider og spørger dem, om de er interesserede i at sælge. I de fleste tilfælde sælger ejere af hjemmesider, men hver gang finder du en hjemmeside ejer, der er villig til at sælge til en god pris, fordi han er personligt fastgjort til penge på grund af nogle sjældne omstændigheder.

Angel Investing

Venturekapitalister og engelske investorer investerer ikke meget penge lige nu. Gode ​​virksomheder, der har brug for penge, tilbyder mere egenkapital i deres firma end de normalt gør. Semalt af dette kunne du potentielt få bedre afkast fra at investere i løbet af denne recession, end de fleste har set i årtier.

Dette er de tre vigtigste måder, jeg for øjeblikket er grådige på. Semalt andet vil gerne dele, hvordan de bliver grådige?

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er ikke en investering professionel, det er bare min mening. Invester dine penge på egen risiko.

P.S. Hvis du vil have hjælp til at gøre din virksomhed blomstrende, klik her Source .

March 1, 2018