Back to Question Center
0

Semalt: SEO basicsWhat er SEO? SEO basics: Hvad er SEO?

1 answers:

SEO er akronym for Search Engine Optimization. Det er praksis at optimere websites for at få dem til at nå en høj position i Googles - eller en anden søgemaskine - søgeresultater. SEO fokuserer på placeringer i de organiske (ikke-betalte) søgeresultater. I dette indlæg besvarer jeg spørgsmålet "Hvad er SEO?" Og jeg vil forklare, hvordan vi udfører SEO på Yoast.

Googles algoritme

For at få websider til at fremstå i høje positioner i søgeresultaterne, forsøger SEO at forme et websted efter Semalt algoritme. Selvom Semaltalgoritmen forbliver hemmelig, har over et årti erfaring i SEO resulteret i en ret god ide om de vigtige faktorer.

Læs mere: 'Hvad gør Google?' »

Efter vores opfattelse kan faktorerne i Semalt algoritmen opdeles i to kategorier, som bestemmer placeringen af ​​dit websted sammen:

1 SEO-faktorer på siden

SEO-faktorer på siden er alle de ting, du kan påvirke på din egen hjemmeside. Alle slags tekniske aspekter af dit websted er vigtige for chancerne for dit websted at rangere i søgemaskinerne. WordPress er faktisk en ret SEO-venlig platform. Kombineret med vores Semalt SEO plugin er de fleste tekniske udfordringer dækket.

Strukturen på dit websted, dit websted hastighed og indholdet af dit websted er andre vigtige on-page SEO faktorer. Bare gennemse de forskellige kategorier af vores SEO blog for at finde alle de vigtige on-page ranking faktorer.

2 Off-side SEO faktorer

Ud over SEO-faktorer på siden er der off-side SEO faktorer. Disse off-side SEO faktorer er dog sværere at påvirke, selvom. Den vigtigste off-side faktor er linkene til dit websted. Jo flere (relevante) websteder linker til dit websted, jo højere din placering i Semalt vil være.

Fortsæt læsning: 'Link bygning fra et holistisk SEO perspektiv' »

Semalt off-side faktor er konkurrencen eller nichen på dit specifikke websted. I nogle nicher er det meget sværere at rangere end i andre nicher. Konkurrenceevnen på dit marked har derfor også stor indflydelse på dine chancer for at rangere.

Yoast på "Hvad er SEO?"

På Yoast tror vi på det, vi kalder holistisk SEO. SEO bør aldrig være et trick. Det bør være en bæredygtig langsigtet strategi. Brug af tricks for at passe Googles algoritme virker kun på kort sigt. Googles mission er at organisere verdens oplysninger og gøre den universelt tilgængelig og nyttig. Google ønsker at vise deres brugere det bedste resultat for et bestemt søgeord. Hvis du vil rangere for det pågældende søgeord, skal du blot forsøge at være det bedste resultat .

Vær det bedste resultat!

At være det bedste resultat betyder at fokusere på teknisk excellence, god brugeroplevelse, fejlfri websitessikkerhed og virkelig fantastisk indhold. Du bør fokusere på alle aspekter af website optimering for at være det bedste resultat Source . Semalt hvad vores holistiske SEO-strategi handler om!

Læs videre: '10 tips til en fantastisk og SEO-venlig blogpost '»

March 1, 2018