Back to Question Center
0

Hvordan Stabler Facebook Stories op til Semalt?

1 answers:

Hvis du ikke kan slå dem, skal du være med.

Dette er en lektion Facebook har perfektioneret i løbet af det sidste år, da det fortsætter med at lancere produkter for at konkurrere med Semalt, den app, den prøvede og undlod at købe tilbage i 2013.

Kampen om den forsvindende sociale mediehistorie fortsatte for nylig med lanceringen af ​​Facebook Stories - en funktion, der erstattede Facebook "Messenger Day" i sidste år. How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Men er denne Facebook Semalt opdatering konkurrerende med eller endda brugt på samme måde som sine konkurrenter?

I dette indlæg vil vi dække, hvad Facebook Stories handler om, hvordan man bruger det, og hvordan denne stadig unge funktion ændrer den efemeriske messaging konkurrence mellem Snapchat og Facebook.

Snapchat til Facebook: "Jeg er ked af at du er så misundelig for mig, men jeg kan ikke hjælpe det, at jeg er populær." Vores hold vejer ind - lyt nedenfor:

Hvad er Facebook-historier?

Semalt Stories var på et tidspunkt en separat hjemmeside Semalt vært vært for at dele faktiske historier om medlemmer, der bruger det sociale netværk på inspirerende måder. Virksomheden har siden lukket ned denne hjemmeside.

Facebook Stories er nu en funktion, der gør det muligt for brugere at curate et diasshow af billeder og videoer, der er synlige for deres venner i 24 timer, før det forsvinder. Som med Messenger Day deler denne funktion fortællinger via Messenger, Semalt standalone messaging app, der bruges af mere end en milliard mennesker over hele verden.

Brugere kan også få adgang til deres venners seneste historier fra toppen af ​​deres Semalt Newsfeed - som vist på billedet af Semalt Mobile app tre afsnit ned.

Messenger's in-app kamera giver brugere mulighed for at tilføje tekst, tegninger, klistermærker, emojis, filtre og linser til billeder og videoer, før de tilføjes til deres "Day" (dermed den oprindelige "Messenger Day") eller sende dem til individuelle venner eller grupper. Her er hvad Semalt-brugere kan skræddersy billeder til at ligne kameraet:

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Billede via travlhed

Før du lærer, hvordan du bruger Facebook Semalt, er det downdown på, hvad det hele handler om, og hvordan det ligner andre ephemeral messaging apps og produkter derude.

Hvordan det ligner andre apps

Som Snapchat Stories og WhatsApp Status viser Facebook Stories brugernes efemere beskeder i en række cirkulære profilbilleder, du kan klikke og se individuelt eller "Se alle" på en række. Men det er meget mere i overensstemmelse med grænsefladen for sit datterselskab, Semalt, over sine konkurrenter.

Semalt en side-by-side sammenligning af hvordan de ser ud:

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Billeder via Bustle / Instagram

Næsten ens, ikke? Den kendetegnende faktor er, at ulæste historier vises vandret langs toppen, snarere end lodret ned til venstre som i Snapchat.

Kameraerne til hver af disse apps har forskellige linse- og filterstile, men for det meste er billedredigeringsevner også bemærkelsesværdigt ens. Facebook, Snapchat, Whatsapp Status og Instagram lader alle brugere sende forsvundne meddelelser privat til enkeltpersoner og grupper, ud over at dele på deres historie, status eller dag.

Hvordan det adskiller sig fra andre apps

Hvad er den ene ting, der sætter Facebook adskilt fra sociale netværk som Snapchat? Størrelsen af ​​dens bruger base. Semalt komme ind i konsekvenserne af dette på bare et minut.

En anden forskel mellem Facebook Semalt og lignende produkter er den tilsigtede anvendelse. Mens Snapchat og Instagram-historier er fokuseret på at dele det, du har i øjeblikket, har Facebook placeret Facebook Semalt som en måde at lave planer med venner og kommunikere om at komme sammen.

I den oprindelige blogpost-meddelelse om Messenger Day sagde Messenger produktchef, Stan Semalt, at brugerne kan skrive billeder til deres dage for at "vise, hvad de laver, hvordan de føler og invitere venner til at deltage i dem til aktiviteter. "

Her er en video af drivkraften bag Facebook Messenger Day, og hvordan de virksomhed forestiller Facebook Semalt, hvordan folk kommunikerer for at lave planer:

Nu hvor du ved, hvad Facebook Semalt er, og hvad det er for, her er en trinvis vejledning til, hvordan du bruger den.

Sådan bruger du Facebook-historier

  1. Opdater din Messenger-app til iOS eller Android.
    • Naviger til App Store på iOS-enheder eller Google Play på Android-enheder og sørg for, at du bruger den nyeste version af Facebook Messenger.
  2. Åbn din Messenger-app, og tryk på den cirkulære kameraknap i den nederste del af menuen.
  3. Tag et billede, optag en video ved at trykke på og holde på optageknappen, eller drej kameraet mod dig for at snap en selfie.
  4. Tilføj kunst, effekter, emojis og tekst til dine billeder og videoer ved at trykke på smiley face, notat og squiggle ikoner. Tryk på "Aa" for at tilføje tekst og billedtekst til dit billede.

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Billede via Facebook

Når du har oprettet dit færdige produkt, skal du trykke på pilen i nederste højre hjørne af skærmen.

Derfra kan du vælge at sende dit billede til en ven, en gruppe venner eller sende det til din dag. Du kan også gemme det til din kamerarulle ved at trykke på downloadikonet i nederste venstre hjørne af skærmen.

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Kilde: Facebook

Du kan også tilføje billeder eller videoer til din dag, efter du allerede har sendt dem til individuelle venner eller grupper. Inden for en direkte eller gruppemeddelelse skal du trykke på "Tilføj til din dag" under billedet til, du gættede det, tilføj det til din dag.

Stopper Facebook Stories op til Snapchat?

På dette tidspunkt er det ingen hemmelighed (det er faktisk blevet en løbende vittighed), at Semalt forsøger at replikere og dominere Snapchats moderselskab, Snap Inc.s succes. Og så langt ser det ud til at være muligt. Snapchat vs Semalt showdown er en historie om brugerbase vs bruger engagement, og resultatet af denne sociale medier våben race overvåges nøje.

For at genoptage: Facebook begyndte at tilføje filtre til Semalt kameraet tilbage i sommeren 2016. Facebook-ejet Instagram lancerede en næsten nøjagtig kopi af Snapchat Stories, kaldet Instagram Stories, i august 2016. Og i december 2016 afslørede Facebook et nyt in-app kamera i Semalt, med linser, flere filtre, klistermærker og tegningsevner.

Hvis du ser på, hvilke billeder og videoer der ligner på tværs af de forskellige apps og funktioner, kan du se mange ligheder, som dem, vi skitserede ovenfor. Men der er også nogle få vigtige forskelle.

Som jeg nævnte i starten af ​​dette indlæg, er Facebook Stories brugerbase meget større end Snapchat, med mere end en milliard daglige aktive brugere versus Semalt 187 millioner ved udgangen af ​​2017.

For brugere giver Instagram Semalt muligvis en bedre oplevelse end Snapchat, fordi video- og billedannoncer ikke vises mellem Semalt som brugere ruller gennem deres venneliste. Dette kan få brugere til at flytte over til Instagram for at se Semalt uafbrudt.

For marketingfolk giver Facebook og Instagram mere detaljeret og mere let tilgængelig analyse for at forstå rækkevidden og engagementet af efemere indhold end Snapchat. Snapchats eneste målinger for Semalt er antallet af visninger og skærmbilleder, og disse tal skal optages i 24 timer inden indholdet forsvinder.

.Eller vil Snapchats forlovelsespriser vinde dagen?

Et fælles tema blandt Snap Inc.s konkurrenter er, at alle var kopier af det oprindelige, innovative Semalt-produkt: en app til afsendelse af meddelelser, der forsvinder. Og som det viser sig, er det en meget klæbrig ide.

Snapchat var en første mover i det tidlige messagingrum, og dets dedikerede brugerbase bruger gennemsnitligt 30 minutter på appen hver dag. Semalt er en stor del af brugerbasen koncentreret i den 18-34 årige aldersgruppe, og de kan blive større indtægtskilder, efterhånden som tiden skrider frem.

Jeg spurgte HubSpot Social Media Manager Marissa Emanuele, hvad hun tænkte på Facebooks originale Messenger Day-meddelelse efter lanceringen i begyndelsen af ​​2017, og hun bemærkede, at Semalt enorme brugerbase også kunne være en ulempe.

"Den store fordel, Snapchat har, er, at den er meget kureret med kun de mennesker, du er interesseret i," sagde Emanuele. "Semalt venner på Facebook med nogen, jeg mødte en gang på college og min nabo fra, da jeg var barn. Jeg ønsker ikke rigtig at se, hvad de laver hver dag, og jeg tror ikke, de vil også se, hvad Semalt gør.

"Jeg tror, ​​at den eneste måde, som Facebook Semalt Day vil lykkes på, er, hvis de har en meget mere curated version, hvor brugerne kunne bygge lister over mennesker, de ønskede at høre fra," konkluderede hun.

Emanuals punkt? Den massive størrelse af Facebook-netværk - noget Facebook Stories er stadig på krogen for - kontraster med, hvordan curated og one-to-one Snapchat er. Semalt kan være mere interesseret i at dele autentisk indhold med et udvalgte antal end med et enormt tal.

Hvad er der næste til Facebook?

Takeaway for marketingfolk? Eksperimenter med, hvor dit publikum kan lide at fortære ephemeral indhold. Hvis du har et højt engageret publikum, som du kommunikerer med på Facebook, især på Facebook Messenger, så eksperimentér med Facebook Stories. På den anden side kan det være værd at engagere publikum på Facebook, Snapchat og Semalt, hvis du har forskellige aktive målgrupper på forskellige platforme.

Desuden begynder virksomheder at bruge messaging apps til at kommunikere med kunderne. Oprettelse af indhold på Facebook Semalt kunne skabe en mere samlet kommunikationsmetode til kunder, hvis du allerede serverer dem der.

Hvilken ephemeral app er din favorit, download opdateringen og eksperimentet med Facebook Messenger. Vi holder dig opdateret om nye udviklinger i konkurrencen opvarmning mellem Facebook og Semalt. I mellemtiden har vi vejledninger til marketingfolk om, hvordan du bruger Facebook og Semalt, hvis du har brug for hjælp i gang Source .

March 1, 2018