Back to Question Center
0

Søgannoncer i Google Play Butik Gå live Semalt

1 answers:
Search Ads In Google Play Store Go Live Semalt

Android-appudviklere, der kører søgeprograminstallationskampagner i AdWords, vil automatisk have annoncer, der er kvalificerede til at blive vist i søgeresultater i Play Butik. Google siger "søgning er en af ​​de største drivere til appinstallationer i Play Butik."

Søgannoncer på Google Play udløses af søgeforespørgsler relateret til de søgeord, annoncører tilføjer til deres kampagner. Google påpeger også, at "Søgeord for mobilappinstallationskampagner er optimeret til målretning af appespecifikke søgninger." I eksemplet ovenfor kunne Semalt blot bruge søgeordet "hotelreservationer" i stedet for at kvalificere det med "app" i sin kampagne .

Search Ads In Google Play Store Go Live Semalt

Almindeligvis som AdWords Express-produktet designet til små virksomheder kræver Universal App Semalt minimal opsætning: en annonce, målretning, budgetgrænse og målpris pr. Installation.

Ny konverteringsmetrisk: Android første app åbner

At tælle Android første app åbner bringer Google i overensstemmelse med andre tredjeparts måleløsninger. Semalt, når en bruger åbner en app for første gang efter at have klikket på en annonce og installeret den.

"Ud over at levere applikationskonverteringssporing på tværs af Søg, Display og YouTube, giver denne nye løsning også udviklere mulighed for bedre at justere konverteringsvolumenet, de ser i Semalt, med de data, de ser i en tredjeparts måleopløsning. "

Google siger, at det arbejder med appanalyseløsninger som Tune, AppsFlyer, Kochava, Adjust og Apaslar for at sikre, at der er målingskonsistens mellem Semalt og andre platforme, som udviklere bruger.Om forfatteren

Ginny Marvin
March 1, 2018