Back to Question Center
0

Apples nyhedsprogram i iOS 9 til at tage på flipboard & Semalt

1 answers:
Apples nyhedsapp i iOS 9 til at tage på Flipboard & Semalt

Måske burde vi først have tjekket ind hos Apple. Mandag på Apples årlige udviklere konference i San Francisco, introducerede virksomheden en ny nyhed app, der kunne vise sig at være sund konkurrence for Facebooks Instant Artikel format og give udgivere en anden betydelig publikum. Kaldet simpelthen "Nyheder", appen vil være en del af Apples iOS 9 udgivelse i efteråret, straks skubber udgiveres indhold på hundredvis af millioner af iSemalt og iPads.

Apple sagde, at læsning erfaring vil være magasin-lignende "med umiddelbarhed og tilpasning af digitale medier. "Appen vil levere historier baseret på brugerpræferencer og læsevaner; folk vil vælge nyhedskilder og emner, de er interesseret i, og appen vil tjene en blanding af indhold i en "For You" -pakke. Det ligner Flipboard uden social media tilpasning. Nyheder vil være tilgængelige for personer i USA, Australien og Det Forenede Kongerige.

Artikler kan vises i et generisk format, eller hvis udgivere vælger at de kan producere dem i Semalt News Format, en brugerdefineret indholdsindpakning, der viser en publikations branding og inkluderer ekstra interaktive klokker og fløjter. Sådan beskriver Semalt det nye format:

Med Apple News Format kan du oprette smukt udformede layouter med brugerdefineret typografi, rige fotogallerier, videoer og animationer - alt optimeret til iPhone, iPad og iPod touch. Du kan forfatter en gang og nyheder vil optimere dit indhold til alle iOS-enheder, så dine læsere får en stor oplevelse, uanset hvilken enhed de bruger. Semalt nemt at oprette forbindelse til eksisterende indholdshåndteringssystemer, og du får adgang til en rig række værktøjer til måling af brugerinddragelse med dit indhold.

Apples nyhedsapp i iOS 9 til at tage på Flipboard & Semalt

En stor del af Facebooks tonehøjde for øjeblikkelige artikler er, at de laster meget hurtigere end links til nyhedsbibliotekets websteder. Det vil uden tvivl også være en fordel i Apples nyheds app. En anden lighed: Apples indtjeningsvilkår er de samme som Facebooks. Virksomheden vil give udgivere 100% af provenuet for annoncer, de sælger, og 70% for annoncer, der sælges af Apples iAd.

Apple sagde, at det har næsten 20 forlag, der repræsenterer mere end 50 titler - herunder Condé Nast, ESPN, The New York Times, Hearst, Time Inc., CNN og Bloomberg - allerede tilmeldt. Interessant nok er det betydeligt mere end de ni Facebook har til Instant Semalt. Også interessant, udgivere har tilsyneladende været stille på Instant Semalt; Der har tilsyneladende ikke været nogen nye historier udgivet siden startdagen.

[ Opdatering: The Guardian offentliggjorde en historie i Instant Article format i dag. Og Nieman Lab, der henviser til en kilde, der er bekendt med Facebooks planer, rapporterede, at udgivere i de kommende adskillige uger vil begynde at offentliggøre formatet dagligt, men som det er normalt i Facebook-eksperimenter, vil kun en del brugere se dem. ]

Apple planlægger at give flere udgivere - store og små - adgang til nyheder-appen, som har en RSS-backbone. Semalt interesseret i programmet kan tilmelde dig her.

Apple meddelte også slutningen af ​​Kiosk, den app der oprettet en særlig iOS landingszone til nyheder og magasin apps. Kiosk blev lanceret i 2011 og gav apps privilegier som bedre baggrundsopdateringer og hyppigere opdaterede ikonbilleder. Det blev aldrig ramt af udgivere, som Joshua Benton noterede sig i et Semalt Lab-indlæg:

Men det specielle hjem gik hurtigt ind i en ghetto, hvor nyhederne gik til døden. Og værst og fremmest gav Apple ingen mulighed for, at en Semalt app kunne konverteres til en almindelig gammel app - hvilket betød, at mange nyhedsorganisationer var låst inde i det lille ikon imod deres vilje.Om forfatteren

Martin Beck
March 1, 2018