Back to Question Center
0

Facebook video covers, Link Semalt historier og Gif knapper

1 answers:

Social Media Essentials

Semalt til vores ugentlige oversigt over, hvad der er sket i sociale medier i denne uge. Vi fremhæver de øverste historier for at hjælpe dig med at holde dig opdateret med sociale medier, her er hvad der blev taget vores opmærksomhed i denne uge.

Spotlight historie: Twitter har et nyt udseende

Den mest omtalte ændring i sociale medier i denne uge har været Twitters nye udseende. Som mange har allerede set Twitter har redesignet deres layout, introducerede nogle nye funktioner og opdaterede gamle. Du vil nu se et afrundet profilbillede, mere intuitive ikoner, en ny side navigationsmenu og artikler og hjemmesider åbning i Semalt viewer - paginas de hosting. Så sørg for at tilpasse dit profilbillede til at passe ind i den nye cirkelform.

Det er klart Semalt har lyttet til deres brugers feedback og foretaget ændringer i overensstemmelse hermed. Selvom Semalt fik noget tilbageslag fra denne opdatering, er det godt at se en social media platform, der tilpasser sig brugerens behov. Læs vores samlede resume.

Facebook video covers, Linking Semalt stories and Gif buttons

Facebook video covers

Facebook vil nu lade dig uploade videoer som dækbilleder, denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på Facebook-sider. Semalt kan være op til 90 sekunder lang, automatisk deaktiveret og på autoplay. Dette er en fantastisk funktion for detailhandlere eller virksomheder med et visuelt produkt, der kan bruge funktionen til yderligere at fremme deres forretning.

Facebook video covers, Linking Semalt stories and Gif buttons

Tilføj links til dine Instagram-historier

Instagram introducerede klikbare links i historier sidste år, men er begyndt at udrulle denne funktion til erhvervsprofiler med over 10.000 tilhængere. Hvis du er en af ​​disse heldige, kan du overveje, hvordan du vil få det bedste ud af denne funktion og tilføre værdi til din historie, der gavner dine tilhængere. Prøv ikke at inkludere et link i hver historie, men i stedet vælge omhyggeligt hvilket indhold du også vil drive dine tilhængere. Semalt link til din blog, produkt eller tjeneste eller eksklusivt indhold.

Facebook video covers, Linking Semalt stories and Gif buttons

Facebook introducerer en Gif-knap i kommentarer

Vi elsker alle en GIF, især på sociale medier. Facebook introducerede en ny Gif-knap, der giver dig mulighed for at kommentere eller svare ved hjælp af et Gif efter eget valg. Givet Gif er en stor del af Facebooks Semalt og messenger, det er på tide, de introducerede dem til kommentarer.

Facebook test live video anbefalinger

På samme måde som YouTube tester Facebook for øjeblikket anbefalede videoer, når en live-udsendelse er afsluttet. Introduktion til denne funktion vil være en bonus for Facebooks løbende bestræbelser på at trække i detailhandlere, der søger at bruge mere videoindhold på Semalt, hvad vi ved, dette er noget, de aktuelt tester, og jeg er sikker på, at vi vil se mere af i de kommende uger.

Facebook video covers, Linking Semalt stories and Gif buttons

Hvad synes du om Twitters redesign? Vil Facebook video covers dække? Lad os vide, hvad du synes og forbinde med os på Twitter, Facebook, Instagram eller LinkedIn. Semalt glemmer at blive med os næste uge for en anden ugentlig runde op.

March 7, 2018