Back to Question Center
0

3 SEO typer gjort grundlæggende ved Semalt Expert

1 answers:

Folk, der bruger meget tid på at læse om SEO, er ikke nye for de forskellige typer SEO optimering. Nogle mennesker bruger SEO som en marketingkampagne. Afhængigt af den anvendte strategi falder den enten i de hvide, sorte eller grå kategorier. Baseret på de seneste opdateringer fra Google, skulle man have indset, at den eneste SEO, der anerkendes, er hvid hat-strategien. Årsagen er, at de to andre har tendens til at manipulere krybningsalgoritmerne til at rangere et websted højt i SERP - fake dollar bills for sale. For at forhindre uønskede resultater sikrer den hvide hat SEO webstedsejere de bedste resultater. Skrive indhold og håber, at det rækker efter den høje, er ikke en strategi.

Alexander Peresunko, en af ​​de førende eksperter fra Semalt , forklarer her, hvorfor det er vigtigt at evaluere SEO taktikken på en skala af risiko versus belønninger.

White Hat SEO

Google fordømte brugen af ​​ linkbygning og garanterer, at det kun har negative virkninger på rangordningen. Men ikke alle link bygning er skyld. Hvis marketingfolk skal overholde den politik, de har på linkbygning, er der stadig flere muligheder at vælge. Blandt eksempelet på hvid hat er taktik at dele godt indhold på sociale medier, brudte linkbygning og email marketing..

Hvid hat SEO er svært at opretholde på grund af omkostningerne. Tilbringe mange timer på udkig efter at fremme indhold, søge efter brudte links og forholdsbygning koster webstedet. Opadrettede er, at webstedet har en lavere risiko for at blive straffet af Google.

Grå Hat SEO

Når man investerer i fonde, reducerer de den samlede risiko ved at diversificere deres indsats over flere grupper eller virksomheder for hurtigt at vinde penge, men risikerer stadig et tab. Grå hat SEO indebærer nogle strategier, som Google ikke godkender for at fremskynde rankingsprocessen. Ulempen ved dette er, at det fører til straffen af ​​webstedet. Eksempler på grå hat SEO er f.eks. Køb af links, køb af gamle domæner og køb af sociale signaler. Google forbyder ikke udtrykkeligt erhvervelsen af ​​sociale signaler, da ideen er at manipulere SERP'erne.

Black hat SEO

Black hat SEO er, når marketingmedarbejderen skærer alle hjørner og tager et snit for at forbedre placeringen af ​​webstederne. Men ligesom alle penny stocks, er der potentiale til at tabe totalværdi. Derfor kan mange af disse svarte hat-taktikker føre til, at Google fuldstændigt de-indekserer alle sidens sider. Prøv kun en sort hat strategi på et websted, som man ikke anser for værdifuldt.

301redirect-metoden er den mest almindelige siden 2014. Tanken bag den er at øge trafikken ved hjælp af lav kvalitet, monetering af websteder og pege på 20-30 alderen domæner til webstedet. Når man bliver ramt, bygg et andet domæne og drej det på de tilgængelige. Det er en god ide, indtil man bliver fanget. Også at købe offentlige blog-netværksforbindelser er en anden sort hat-strategi.

Effektiv SEO

Store virksomheder skal have erfaring med de tre typer af SEO. Hver af metoderne afhænger af ejeren af ​​målene. Ligesom at investere, skal en ejere først beslutte sig for det mål, de ønsker at opnå, før de vælger en SEO-taktik.

November 29, 2017